N8 v25.8 annamidir nedir bir bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalbimdesiin

Üye
N8 de geçilmiyor ama c7 de geçildi 25.7 den belleye

engin_erg

engin_erg

Üye
beyler kurdum hiç bir fark yok ayrıca 25.7'de ki güncellemeleride kabul ediyor şimdi format attım açılmasını bekliyorum belki formatta farkını görürüm 24'üzerine kurmuştum benim asıl merakım bunun üzerine belle kuruluyormu onu inceleyeceğim formattan sonra tekrar yazarım değişikliği var mı yok mu

engin_erg

engin_erg

Üye
N8'de daha önce geçmiştim ama sanırım tamamen şans işiydi :D bir daha da 25'ten belle'ye geçemedim hep 24 kullanmak zorunda kaldım bakalım bunda nasıl olacak fakat boyutu aşırı büyük

salihk

salihk

Emekli Yönetici
3.5 gb ne indiriyorsunuz arkadaşlar :D

engin_erg

engin_erg

Üye
valla hiç bi cacık yok boşuna zaman kaybı oldu bildiğimiz anna işte fazla söze gerek yok belle'yi beklemeye devam

qsaw

qsaw

Üye
N8'de daha önce geçmiştim ama sanırım tamamen şans işiydi :D bir daha da 25'ten belle'ye geçemedim hep 24 kullanmak zorunda kaldım bakalım bunda nasıl olacak fakat boyutu aşırı büyük
bence bu telefonlara cfw kurulmasını önlemek için alınmış bir önlem olabilir :cigara:

engin_erg

engin_erg

Üye
valla bilemiyorum ama bunda da olmadı üzerine belle kurulamıyor şimdi sırada downgrade yapılabiliyormu bunu öğrenmeye geldik

engin_erg

engin_erg

Üye
en azından downgrade yapılıyor acayip rahatladım :D

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Nokia destek forumunu okursanız orada ilk hedefimiz Amerikadaki müşterilerimizi Anna ile buluşturmak yazıyor.İlk hedefleri bittiğine göre 2. hedef belledir herhalde :)

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
bence 3.5 gb olmasının sebebi fw içinde muhtemelen kuzey amerika gps haritaları var. amerika, kanada gibi ülkelerin haritaları gb boyutunda.

erollcelik

erollcelik

Üye
bence 3.5 gb olmasının sebebi fw içinde muhtemelen kuzey amerika gps haritaları var. amerika, kanada gibi ülkelerin haritaları gb boyutunda.

Gayet mantıklı.Çünkü 3 gb güncelleme olurmu?

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
realplayer2

realplayer2

Üye
bence de haritalar yada bikaç tane hd oyun video gömülü olduğu için olabilir.

spartuas

spartuas

Üye
Hd oyundur Ama oyun yokki ne oyunu bu ?

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
3 gb olan hafıza kartı dosyasıyla beraber.Yazılımın kendisi 300 mb civarı birşey toplamda.

spartuas

spartuas

Üye
Boşverin 3gb ise 3gb kurun gitsin.:D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bugün bi güncelleme bendede vardı anna güncellemesi diye 147 kblık güncelledim bi farkını görmedim daha doğrusu vaktim olmadı üstüne belle yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt