N8 v25.8 annamidir nedir bir bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N8 v25.8 annamidir nedir bir bakarmisiniz
arkadaslar bu guncelleme ne oluyor simdi anlamadim bilgisi olan varmidir acaba
.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
abi bunlar tema gibi duruyor ama efektli falan herhalde güncelleme olarak göründüğüne göre baya bi değişiklikli olsa gerek

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bunlar tema gibi duruyor ama efektli falan herhalde güncelleme olarak göründüğüne göre baya bi değişiklikli olsa gerek
valla bilmiyorumki ya sizin dediniz gibi yada ters etkis olan birseydir.
simdi soracaksiniz nasil bir ters etkisi olacak diye hani bizim downgrade olayini bunda kapatmisda olabilirler!!!!

brifing

Üye
[/URL]

bazı arkadaşlar n8 den sonra ilk güncelleme c7 ye geldiğini idda ediyordu c7 de yok e7de de var şu an :pro:

ozcangoral

Üye
N8 de de var. bunlar Anna'nın Amerika versiyonu. en sonunda Amerikaya da çıktı anna. şükredin bize 2 ay önce çıktı.

TheMadness

TheMadness

Üye

valla bilmiyorumki ya sizin dediniz gibi yada ters etkis olan birseydir.
simdi soracaksiniz nasil bir ters etkisi olacak diye hani bizim downgrade olayini bunda kapatmisda olabilirler!!!!

Downgrade ile alakası yok. Anna'dan Belle'ye geçilmiyor onu düzelttiler galiba :hmmm

realplayer2

realplayer2

Üye
ben demiştim dimi son bi anna güncellemesi gelmesi muhtemel diye

engin_erg

engin_erg

Üye
bu 3 GB yaw nedir ki acep neyse ben indirmeye başladım bi deneyim bakam neymiş eğer kurtuluş40'ın dediği gibiyse ayvayı yedik :D

brifing

Üye
hocam yükledikten sonra ne war ne yok burdan paylaşırsanız sevinirim..

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu kuzey amerika için çıkartılan Anna sanırım 25.07 versiyonunda sorunlar çıkmış 25.8 versiyonu çıkarmışlar yada direkt 25.8 çıkmış, baktım Navi den nam(north america) diye yazıyor.

brifing

Üye
Bu kuzey amerika için çıkartılan Anna sanırım 25.07 versiyonunda sorunlar çıkmış 25.8 versiyonu çıkarmışlar yada direkt 25.8 çıkmış, baktım Navi den nam(north america) diye yazıyor.

e iyide hocam sorunun giderilmesi için ürettikleri yazılımın boyutu anormal değil mi? 3.5 gb:hmmm bende indirirorm deneyecem:oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
Boyutuna bakmadım bende navi iptal oldu şuan çalışmıyor ama 3.5gb olması garip

engin_erg

engin_erg

Üye
hocam yükledikten sonra ne war ne yok burdan paylaşırsanız sevinirim..
yeni indi valla baya uzun sürdü dosyaların tümünü indirdim 3.12GB boyutu birazdan kurulum yapıcam tekrar yazarım

engin_erg

engin_erg

Üye
kuruluma başladım bakalım ne göreceğiz hadi hayırlısı inşallah

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sonuç ne oldu engin kardeş kuruldumu[/SIZE][/COLOR]

engin_erg

engin_erg

Üye
şimdi kurdum açılmasını bekliyorum bi ara phoenix çalışmayı durdurunca dead yapmak zorunda kaldım kurulum biraz uzun sürüyor

kalbimdesiin

Üye
N8 de geçilmiyor ana c7 de geçildi 25.7 den belleye

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]anlaşıldı sağol inşallah güzel birşey çıkar[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt