N8 v111.040.0704 türkçe dil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
N8 v111.040.0704 türkçe dil
rofs2 içine atıp yükleyin

link yenilendi

• Beğen
Tepkiler: hizan ve ЯReiS

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Tesekkurler, rofs2'ye nasil atilir bilmiyorum ama aksam ugrasacagim biraz. Rofs2'ye atilmis halde palyassaniz kolaylik olurdu ama uzun suredir bu da yoktu tekrar tesekkurler.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tesekkurler paylasim icin..ama bir sorum olcakti acaba yeni surumu temiz olarak fw seklinde bulabilirmiyiz? diger cfw lerde orjinal dosyalardan hemen hemen hic bi sey kalmamis hepsini degistirmisler baktim coguna..tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Biri şunu Rofs2'ye atsa :D Bilmiyorumda :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Evet ya yokmu bunu atacak biri bizi aşıyor bu konu :hmmm

ЯReiS

ЯReiS

Üye
rofds2 nerde? varsa atalim ama cfw degil fw lazim..

papica

Üye
kardeşim bu dosya 0mb nasil olur calişir

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ЯReiS

ЯReiS

Üye
sagolun arkadaslar onu gordum inceledim ama sunu soyleyim taylor in yaptigi bu cfw de bir kac klasor kalmis orjinalden adama tamamen degistirmis yaa..ben istiyorumki orjinal olsun ince ayarlarini yapip program felan eklemeden bir cfw yapmak..isteyen olursa ben buna ekleyim bu zor degil..ama ben beklicem orjinal fw si cikincaya kadar..

---------- Eklendi @ 19:09:33 ---------- Yazıldı @ 19:07:47 ----------

birde taylor sysap modunu eklemis bu mod calisiyor tamam bu surumde ama sesi bozuyor ben yukledim ingilizcesini karistirdim biraz rus forumlarindada o modda hata oldugu tartisiliyor..coderus tan yenisini bekliyolar..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
sagolun arkadaslar onu gordum inceledim ama sunu soyleyim taylor in yaptigi bu cfw de bir kac klasor kalmis orjinalden adama tamamen degistirmis yaa..ben istiyorumki orjinal olsun ince ayarlarini yapip program felan eklemeden bir cfw yapmak..isteyen olursa ben buna ekleyim bu zor degil..ama ben beklicem orjinal fw si cikincaya kadar..

---------- Eklendi @ 19:09:33 ---------- Yazıldı @ 19:07:47 ----------

birde taylor sysap modunu eklemis bu mod calisiyor tamam bu surumde ama sesi bozuyor ben yukledim ingilizcesini karistirdim biraz rus forumlarindada o modda hata oldugu tartisiliyor..coderus tan yenisini bekliyolar..

Bildiğim kadarıyla Taylor kendi yapmış orjinalle bi alakası yok...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
maalesef linkten inen dosya lang dosyasi degil ve 0 mb boyutunda 4-5 mb civari olmasi lazim ama 0..dosya bozuk yada fake..

hakan_710

hakan_710

Üye
sorunsuz şekilde çalışıyo isteyen rofs3 e de atabilir teşekkürler..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Teşekkürler, sorunsuz çalışıyor. Türkçe klavye bulunmuyor umarım önümüzdeki günlerde o da paylaşılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt