N8 Uzak sürücü ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
bu site ücretsiz olarak 2GB lık bir alan veriyor. WebDav desteği de var.

üye olun.
Ayarlarda adres için
username üye olurken verdiğiniz kullanıcı adı.

Arkadaşım şimdi denedim ama, ulaşamıyor. Yani bağlanamıyor ...:vur

myffatihh84

Üye
valla ben yaptım oldu telefonun içindeki bir kaç dosyayı da kpyaladım bile 2gb fazla hafızam var şimdi kartta mükemmel

----------Eklendi @ 17:35:23 ---------- Yazıldı @ 17:34:12 ----------

ben yaptım oldu çalışıyor

üye olun.
Ayarlarda adres için

najanaja

najanaja

Üye

üye olun.
Ayarlarda adres için

işe yarıyo :tşk:

----------Eklendi @ 18:50:14 ---------- Yazıldı @ 18:33:13 ----------

gmail ayarları nasıl olmalı bilen warmı o kadar denedim olmadı gmail hesabımı nasıl ekleyebilirim uzak sürücü olarak.

----------Eklendi @ 18:53:19 ---------- Yazıldı @ 18:50:14 ----------

gmailde 7gb depo war onu ayarlayabilsek daha iyi olurdu.

b-yildiz

b-yildiz

Üye
4shared.com üye olup symbian uygulamasını indirirseniz ücretsiz 10GB bir alan veriyor. Bunu kullanabilirsiniz.

bir ara ben uzak sürücü olarak kullanamamıştım. Şu an n8 uzak sürücü olarak da kullanabilirsiniz.

najanaja

najanaja

Üye
4shared.com üye olup symbian uygulamasını indirirseniz ücretsiz 10GB bir alan veriyor. Bunu kullanabilirsiniz.

bir ara ben uzak sürücü olarak kullanamamıştım. Şu an n8 uzak sürücü olarak da kullanabilirsiniz.

4shared ne zamandır yasaklı giremiyorsun bildiğim kadarıyla teldeki prosuda çalışmıyor önceden N82 de kullanıyordum site yasaklandıktan sonra pro çalışmaz oldu telde haberiniz yok heralde.

b-yildiz

b-yildiz

Üye
Türk Telekomun yasaklaması sadece DNS yasağı, DNS değiştirdiğinizde girebiliyorsunuz. Telefon ayarlarından da otomatik yerine kendiniz DNS verirseniz girebilirsiniz.

merhaba mustafa

Üye
ben mydısk e grdm üye oldum ama telefondan bağlan deyince sürekli kullanıcı adı we şifre soruyor bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor telefonum nokıa e72

synergy11

synergy11

Üye

üye olun.
Ayarlarda adres için

telefonum n8 dediğini yaptım bağlandı ama yüklediğim dosyaları nasıl göreceğimi bilmiyorum onuda anlatırmısnı ?

----------Eklendi @ 12:44:38 ---------- Yazıldı @ 12:43:25 ----------

telefonum n8 dediğini yaptım bağlandı ama yüklediğim dosyaları nasıl göreceğimi bilmiyorum onuda anlatırmısnı ?
çözüldü

merhaba mustafa

Üye
4shared ne zamandır yasaklı giremiyorsun bildiğim kadarıyla teldeki prosuda çalışmıyor önceden N82 de kullanıyordum site yasaklandıktan sonra pro çalışmaz oldu telde haberiniz yok heralde.
arkadasm ben denedm gırıyor sızde deneyn 4shared ı
dns ayarlarınızı deqıstırmeye gerek yok

Eric_draven

Üye
yahoo gmail windowslive yada ovi nin kendisinin ayarlarını bilen biri yazsa

haydaraga81

haydaraga81

Üye
Türk Telekomun yasaklaması sadece DNS yasağı, DNS değiştirdiğinizde girebiliyorsunuz. Telefon ayarlarından da otomatik yerine kendiniz DNS verirseniz girebilirsiniz.

giren dns numaralarını verebilir misin? 4.2.2.1 ...156.154.70.22... 208.67.222.222 Denedim olmadı

thayfuns

Üye
arkadaşlar şimdi herkese teekkür ederim de . bu verdiğiniz MYDİSK.se sitesinin bir zaman sonra dosyaları silme gibi bi durumu varmı acaba bileniniz varmı ? g.mail hotmail vs. için de adresi bilmek gerekir tabiki ordaki alanlar daha güvenli olur silinmez .

ffatihh23

ffatihh23

Üye
kardeş benim yakın 1 yıllık üyeliğim var silinmedi zannetmiyorum

'Sefer

'Sefer

Üye
mydisk.se olumlu teşekkürler :)

ffatihh23

ffatihh23

Üye
Ama mydisk sonradan kapanıyor ücretsiz kullanım hakkın doluyor ama dosyaları silmiyor

- - - Eklendi - - -

Yapabilen varsa Google Drive çok iyi ama telefon için uyarlayamadım yapan varsa paylaşsın güzel :D

Üst Alt