N8 Uzak sürücü ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
N8 Uzak sürücü ayarları
Arkadaşlar ben Live uzak sürücü ayarlarını yaptım uzak sürücü dosya yöneticide görünüyor ama bağlan dediğimde bağlanıyor diyor sonra bağlanmıyor

• Beğen
Tepkiler: myffatihh84 ve jipien

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
83 kişi okumuş ne yorum var nede fikir bu olay telefonunuzda bir adet daha hafıza kartı varmış gibi olmasını sağlıyor fakat veriler telefonda değil belirlenen başka bir sürücüde kayıtlı telefonunuza bağlıymış gibi sürücüye girip işlem yapabiliyorsunuz
Bu olayı çözmeliyiz arkadaşlar

balkonkusu

balkonkusu

Üye
bu microsoft office skydrive i diyorsunuz galiba :) ben de ayarları yapmaya çalıştım ama olmadı kullanıcı adı ve şifre olarak hotmail hesabımızı yazıyoruz demi

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
bilgisayardaki hard diske ulaşabiliyormuyuz bu özellikle..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
bilgisayardaki harddisk değil de heralde FTP gibi bi site olması lazım sanırım çok meraklandım valla :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde çözemedim zaten

mu_te3

Üye
4shared sitesini uzak sürücü olarak kullanabilirsiniz. adres bölümüne 4shared.com kullanıcı ismi bölümüne 4shared kullanıcı adınız şifre bölümüne 4shared şifrenizi yazın kaydedin.

--------------- Ekleme ---------------

düzeltme: adres bölümüne yazıyoruz kullanıcı adı bölümüne 4shared kullanıcı adı şifre bölümüne de 4shared şifremizi yazıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: b-yildiz
balkonkusu

balkonkusu

Üye
windows live sky drive için de olsa aslında normal web browserdan giriş sadece fotoğraf felan oluyor da ben tüm dosya sistemini görmek istiyorum :) belki de yoktur ama 4shared i deneyeceğim tşkler bilgi için :)

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
4shared sitesini uzak sürücü olarak kullanabilirsiniz. adres bölümüne 4shared.com kullanıcı ismi bölümüne 4shared kullanıcı adınız şifre bölümüne 4shared şifrenizi yazın kaydedin.

--------------- Ekleme ---------------

düzeltme: adres bölümüne yazıyoruz kullanıcı adı bölümüne 4shared kullanıcı adı şifre bölümüne de 4shared şifremizi yazıyoruz.
Üye oldum denedim ama yinede bağlanamadım fakat kendi programını kurunca bağlanıyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar aynen sunlari yapin uzak surucu icin.4shared uye olun ve once yeni surucu belirle herhangi bir isim yazin adres kulanici isminiz sifreniz hazirdir ben pcden dosya yukledim ve surucuden gordum.kolay gelsin

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yaptım yine bağlı değil diyor bi yerde eksik mi yapıyorum acaba

inn

inn

Üye
arkadaşlar ben yaptım bağlantıyı kurdum klasörleri ve içrisindeki dosyaları görebiliyorum ama dosyaları açmak yada telefonuma indirmek istediğimde uzak sürüsü ile bağlantım kopuyor ve işlem gerçekleştirilemedi diyor bi fikri olan varmı ? :(

matanist

matanist

Üye
Aynen ben de yaptım bağlantı yüklediğim dosyayı gördüm ama telefonuma indiremedim. Programını da denemedim zati. İhtiyaç olursa 4shared programını da yüklerim. Şimdilik gerek yok...

matanist

matanist

Üye
Kurdum ayarları yaptım kullandım ertesi gün 4shared mahkeme kararı ile kapatıldı :D Başka bir site filan var mı veya en sağlamı sanırım MSN Skydrive olur sanırım

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ya msnin skydrive ını bir türlü ayarlayamadım :D olmuyo o nasıl oalcak acaba yok mu yapabilen

matanist

matanist

Üye
Windows live Mesh i inceledim bunun için biraz ama beceremedim. Uzak masaüstü bağlantısı bile kurulabiliyormuş mesh ile (ama hangi telefonları destekler pek anlamadım). Sanal sürücü ayarları için bir fikir sahibi olabilirdim eğer bağlanmayı becerseydim :D

balkonkusu

balkonkusu

Üye
aslında telefondan skydrive sitesine girince oraya resim ekleyebilyorsun ama ben normal dosya istiyorum mesela video klipler felan :) baklaım ilerleyen günlerde yaparız belki

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Var bir yolu da biz bulamıyoruz

b-yildiz

b-yildiz

Üye
bu site ücretsiz olarak 2GB lık bir alan veriyor. WebDav desteği de var.

üye olun.
Ayarlarda adres için
username üye olurken verdiğiniz kullanıcı adı.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer, najanaja ve myffatihh84

Üst Alt