Evt arkadaşlar bu konunun sonucunu merak eden arkadaşlar için yazmak istedim.Konu uzun ben en kısa haliyle size anlatiyim merak eden ve bu tür sorunu yaşayan arkadaşlarıda aydınlatmak amacıyla iyi olacagını düşündüm.
sıfır aldıgım telefon henuz on günlükken aksesuar girişlerinde sorun oldugunu fark ettim mesele pc ye bagladıgımda telefonu görmüyor usb taktıgımda görmüyordu tel.Bunun üzerine 02.01.2012 tarihinde ben bunu aldıgım yere götürdüm ve durumu izah ettim onlarda tele arıza yazıp garantiye gönderildi neyse aradan 25 gün geçti tabi ben devamlı kvk yı arıyorum soruyorum herzaman aynı şeyler işleminiz devam etmektedir falan filan neyse bigün bi baktım sitesinde parça degişimi yapılmıştır yazdı bunun üzerine ben nokia yı arayarak parça degişimi oldugu için yeni cihaz talebinde bulundum tabi oda kayıt yaptı ve ayrıyeten birde nokia dan işlemler başladı aradan on gün geçtikten sonra kvk telefonu tamir ederek gönderdigim bayiye geri göndermiş ben gidip aldıgımda kagıdına baktım orada aksesuar parçası degişimi yapılmıştır yazıyordu bunun üzerine ben tekrar nokia yı aradım ve durumu anlattım nokia teli kabul etmeyin ve geri gönderin dedi takrar teli geri gönderdim 5 gün sonra kvk tekrar geri gönderdi yani anlayacagınız içi açılmış ve tamir görmüş teli kakalamaya çalışıyorlar neyse bayiye geldigi halde ben gidip almadım teli bi süre sonra nokia beni aradı ve yapmış oldugunuz talep kabul edilmedi nedeni ise degişen parçanın bataryası oldugunu ve bu pataryanın aksesuar parçası sayıldıgı için degişim kabul edilmedigi söylendi bunun üzerine bende 20 iş günü zaman aşımından dolayı ben bunun yenisini istiyorum o zaman dedim tabi bu konuşma biraz sertce oldu küfürlü falan oda bana tamir sürecinde 20 iş gününü geçtigi için kayıt yaptırdınızmı ayrı dedi bende evt dedim bunun üzerine bekleyiniz inceleniyor işlemleriniz dedi sonra teknisyen biri aradı beni degişim talebiniz kabul edilmiştir ne renk istiyorsunuz diye sordu bende grisinden bi hayır görmedik bu seferki siyah olsun dedim tamam siparişini verdim beyfendi dedi on gün içinde elinizde olur dedim tmm bekliyorum dedim aradan bi 10 gün geçtikten sonra aradım ve kargoya verildigi söylendi istanbuldan izmite gelmesi tam 4 gün sürdü hangi devirde yaşıyorsak normalde 1 saatlik yol neyse uzatmayalım sonuçta telefonu sıfır ve kutulu bir şekilde aldım.
Bazı arkadaşlar konuya yorum yazmış flash at format at falan diye arkadaşlar en ufak bişeyde garantisine götürün siz ugraşmayın onlar ugraşsın o kadar para veriyoruz hizmetinide alın.
Garantiye gönderiliş tarihi:02.01.2012
Garantiden geliş tarihi:22.02.2012
Zarar:Telefonsuz geçen 50 gün ve hergün aradıgım telefon ücreti en az 50 tl gitmiştir
Kar

iger kutudan çıkan aksesuarlar şuan 2 kulaklık 2 şarz aleti ve diger kablolardan oldu..