N8 tuş kilitliyken arama geliyor.Cebimdeyken açılıyor yada red ediyorum :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
N8 tuş kilitliyken arama geliyor.Cebimdeyken açılıyor yada red ediyorum :S
bahsettiğim gibi arkadaşlar nunlock filan indirdim denedim derdime deva değil :S tuş kilitliyken arama gelse hemen yeşil açma tuşu ve kırmızı red tuşu ekrana geliyor ve cebımdeyken değsem ya açılıyor ya red ediyor. :S x6 kullanıyordum onceden onda kayan ok işaretleriyle açılıyodu bundada yokmu oyle bişey

teşekkürler.

----------Eklendi @ 14:35:58 ---------- Yazıldı @ 14:35:08 ----------

yazılım guncellemesi en son sürüm telefonu 2 gün önce aldım son yazılım yüklü geldi içerisinde güncelleme yok diyo bu arada

nonamex

Üye
Nokia'nın kerizliği, telefon cepteyken yakınlık sensörü ile tuşların kilitli olması cepten çıkarınca kilidin açılması lazım.. Yada kaydırma..

Kaç kere cebimden çıkaracağım derken aramayı red ettim artık saymayı bıraktım.

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
yani sadece bende olan bi durum değil onu anlamış oldum umarım bı sonrakı guncellemede hallederler

OneByOne*

OneByOne*

Üye
bende ekran kapnıo cepten cıkarınca acılıo ne iş ??
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
uribaju

uribaju

Üye
pocket sensor diye bir program var tuşları yakınlık sensorune göre kilitliyor hemen nokiaya taarruza geçmişsiniz birz araştıralım :oke:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yukarıdaki link te verilmiş olan programı kullanıyorum ben sorunsuz güzel bi pro..

SilentOne

SilentOne

Üye
en iyisi kap kullanmak mis gibi

mensir

mensir

Üye
Kameranın hemen yanında bulunan fotosel özelliği ışıgı görmediği sürece ekranı kapalı tutar Mesela konusma yapmak için kulağınıza götürdüğünüz de ekranı kapatıp enerji den tasarruf etmeye çalışıyor Cebinizden cıkartırkende muhtemelen telefonun üst kısmına eliniz denk geldiği için çıkardığınızda hala ekran kapalı görüyorsunuz !!

uribaju

uribaju

Üye
Kameranın hemen yanında bulunan fotosel özelliği ışıgı görmediği sürece ekranı kapalı tutar Mesela konusma yapmak için kulağınıza götürdüğünüz de ekranı kapatıp enerji den tasarruf etmeye çalışıyor Cebinizden cıkartırkende muhtemelen telefonun üst kısmına eliniz denk geldiği için çıkardığınızda hala ekran kapalı görüyorsunuz !!
aynen öyle iyi özetlemişsin:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt