istedıgın kadar ıp 'ye bak ozgur...su forumda yazanların cogunun yas ortalaması yanı sızın gıbılerın 17-20 arası..ilk once duzgun konusmasını ogren ıpe sapa gelmez falan?..ben n8 kullananları elesıtırıp ortam germıyorum ınsanları bılgılendıremeye calısıyorum cok ılerı zekalı ozgur arkadasım...bu tur yazi yazanlarin geneli yeni uye ve bilincli bir sekilde bu tip sacma yorum yapan bir arkadas oldugunu dusunmeye basladim... ip nolarini kontrol etse adminler, farkli kullanici adi ile baglanan ayni kisiler sacma ve zeminsiz yorumlariyla ortami mi germeye cabaliyor acaba...
bakiyorum bu tip yorumlarda bulunanlar hep yeni uye ve bir kac mesajlari var forumda ve geneli de bu yukarida alintiladigim gibi ipe sapa gelmez ve duzeysiz.
Senin test siten N8 in ekran ölçülerini bile tutturamamış nasıl güveneceezarkadaşlar taze taze test hemde jbencmark buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Senin test siten N8 in ekran ölçülerini bile tutturamamış nasıl güveneceez

Duymadım demiyorum internette ki her veri doğru değildir.onu bende gördüm ama nerdeyse hiçbir telefonun ekran boyutu dogru yazılmamıs belki o ekran boyutunda test yapılmıstır bilmiyorum ama site benchmarkın sitesi eger sen duymadıysan bu siteyi o senin hatan![]()
Senin test siten N8 in ekran ölçülerini bile tutturamamış nasıl güveneceez
Hakkaten. N8in ekran ölçüsü 360x640tır. 360x360 değil.
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca diğer telefonların hemen hemen hepsinin ekran çözünürlüğü doğru verilmiş...
O zaman testin doğruluğu da tartışılır, burda değil ama genel anlamda.
Ahahaha o da güzelmiş ya telefon tavsiye ederken yatay tutunca daha iyi performans alırsınız derizBu testler telefonu yatay konumda tutarken farkli sonuc veriyor, dikey konumda tutarken farkli sonuc veriyor zaten...
Nokia 5800 telefon yatay konumda tutuldugunda daha hizli gorunurken, Nokia N8 tam tersi olarak dikey konumdayken daha hizliymis gibi gorunuyor. Bunun nedenini bilmiyorum ama bir gariplik oldugu kesin...

Arkadaş kamera konusunda haklı Xperia 5 çekiyor N8 12Ben seni flash güncellemesi çıkmayınca görecem arkadaşım ozamanda sorun değil n9 çıkar alırım para bol diyorsan sorun yok .ben Sony experia x10 diyorum adobe flasın ta kendisin kullanıyor ve nokia gibi adabo flas ile sorunu yok. hee bide koskoca goole android yazılımının arkasında. sony 8mpsi nokianın 12sine 5 çeker keşke almasaydın odandik telefonun .

Ben seni flash güncellemesi çıkmayınca görecem arkadaşım ozamanda sorun değil n9 çıkar alırım para bol diyorsan sorun yok .ben Sony experia x10 diyorum adobe flasın ta kendisin kullanıyor ve nokia gibi adabo flas ile sorunu yok. hee bide koskoca goole android yazılımının arkasında. sony 8mpsi nokianın 12sine 5 çeker keşke almasaydın odandik telefonun .
Nokia'nın üzerine telefon tanımam diyordum bende fakat Iphone 4 le tanışana kadar, arkadaşların Iphone u karalamalarınızı çok abartılı buluyorum, daha önce Nokia N95 kullanıyordum GPS özelliğini kullanabilmek için nerdeyse arabadan dışarıda tutmak gerekiyordu çekmesi için ve abartısız 1-2 dakika bekledikten sonra ancak GPS sinyali alabiliyordu IPHONE da ise navigasyonu açar açmaz sinyal alıyor, nokiada 1-2 programı üst üste çalıştırınca telefon resmen göçüyor Iphonda ise 10 program açık olsa bile tık demiyor, ve proğram deryası sanki ne hakkında ne kadar ararsan o kadar program var ve hepside yükler yüklemez çalışıyor, Nokiada program yüklemek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Bence çok taraf taraflı düşünüyosunuz.
Nokia'nın üzerine telefon tanımam diyordum bende fakat Iphone 4 le tanışana kadar, arkadaşların Iphone u karalamalarınızı çok abartılı buluyorum, daha önce Nokia N95 kullanıyordum GPS özelliğini kullanabilmek için nerdeyse arabadan dışarıda tutmak gerekiyordu çekmesi için ve abartısız 1-2 dakika bekledikten sonra ancak GPS sinyali alabiliyordu IPHONE da ise navigasyonu açar açmaz sinyal alıyor, nokiada 1-2 programı üst üste çalıştırınca telefon resmen göçüyor Iphonda ise 10 program açık olsa bile tık demiyor, ve proğram deryası sanki ne hakkında ne kadar ararsan o kadar program var ve hepside yükler yüklemez çalışıyor, Nokiada program yüklemek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Bence çok taraf taraflı düşünüyosunuz.

bi söktüm gülenler apıştı kaldı zuhaa