N8 Tecrübem ve iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

mavrick

mavrick

Üye
arkadaşlar taze taze test hemde jbencmark buyrun

ohalandeve

Üye
bu tur yazi yazanlarin geneli yeni uye ve bilincli bir sekilde bu tip sacma yorum yapan bir arkadas oldugunu dusunmeye basladim... ip nolarini kontrol etse adminler, farkli kullanici adi ile baglanan ayni kisiler sacma ve zeminsiz yorumlariyla ortami mi germeye cabaliyor acaba...

bakiyorum bu tip yorumlarda bulunanlar hep yeni uye ve bir kac mesajlari var forumda ve geneli de bu yukarida alintiladigim gibi ipe sapa gelmez ve duzeysiz.
istedıgın kadar ıp 'ye bak ozgur...su forumda yazanların cogunun yas ortalaması yanı sızın gıbılerın 17-20 arası..ilk once duzgun konusmasını ogren ıpe sapa gelmez falan?..ben n8 kullananları elesıtırıp ortam germıyorum ınsanları bılgılendıremeye calısıyorum cok ılerı zekalı ozgur arkadasım...
eger facebookta vıdeo ızlıyorsanız allahını seven bır n8 kullanıcısı en basından vıdeoyu ızlemeye kadar nasıl yaptıgını bır vıdeo cekıp koysun koysunda yavaslıgı goreyım...bır dahakıne benımle duzgun konusursan cok sevınırım ozgur...kardesım yasındasın sanırım buna emınım

mavrick

mavrick

Üye
Senin test siten N8 in ekran ölçülerini bile tutturamamış nasıl güveneceez

onu bende gördüm ama nerdeyse hiçbir telefonun ekran boyutu dogru yazılmamıs belki o ekran boyutunda test yapılmıstır bilmiyorum ama site benchmarkın sitesi eger sen duymadıysan bu siteyi o senin hatan :bye2:

venusutarit

venusutarit

Üye
onu bende gördüm ama nerdeyse hiçbir telefonun ekran boyutu dogru yazılmamıs belki o ekran boyutunda test yapılmıstır bilmiyorum ama site benchmarkın sitesi eger sen duymadıysan bu siteyi o senin hatan :bye2:
Duymadım demiyorum internette ki her veri doğru değildir.
Tarafsız değildir. Benim inancım bu

pRime.

pRime.

Üye
Senin test siten N8 in ekran ölçülerini bile tutturamamış nasıl güveneceez

Hakkaten. N8in ekran ölçüsü 360x640tır. 360x360 değil.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca diğer telefonların hemen hemen hepsinin ekran çözünürlüğü doğru verilmiş...

mavrick

mavrick

Üye

Hakkaten. N8in ekran ölçüsü 360x640tır. 360x360 değil.

Ayrıca diğer telefonların hemen hemen hepsinin ekran çözünürlüğü doğru verilmiş...

mesela wavede yanlış

pcwolf

pcwolf

Üye
O zaman testin doğruluğu da tartışılır, burda değil ama genel anlamda.

ozggurr

ozggurr

Üye
O zaman testin doğruluğu da tartışılır, burda değil ama genel anlamda.

Bu testler telefonu yatay konumda tutarken farkli sonuc veriyor, dikey konumda tutarken farkli sonuc veriyor zaten...

Nokia 5800 telefon yatay konumda tutuldugunda daha hizli gorunurken, Nokia N8 tam tersi olarak dikey konumdayken daha hizliymis gibi gorunuyor. Bunun nedenini bilmiyorum ama bir gariplik oldugu kesin...

pcwolf

pcwolf

Üye
Bu testler telefonu yatay konumda tutarken farkli sonuc veriyor, dikey konumda tutarken farkli sonuc veriyor zaten...

Nokia 5800 telefon yatay konumda tutuldugunda daha hizli gorunurken, Nokia N8 tam tersi olarak dikey konumdayken daha hizliymis gibi gorunuyor. Bunun nedenini bilmiyorum ama bir gariplik oldugu kesin...
Ahahaha o da güzelmiş ya telefon tavsiye ederken yatay tutunca daha iyi performans alırsınız deriz:D

rapman

rapman

Üye
hayırlı olsun güle güle kullanın :oke:

cr55

Üye
Ben seni flash güncellemesi çıkmayınca görecem arkadaşım ozamanda sorun değil n9 çıkar alırım para bol diyorsan sorun yok .ben Sony experia x10 diyorum adobe flasın ta kendisin kullanıyor ve nokia gibi adabo flas ile sorunu yok. hee bide koskoca goole android yazılımının arkasında. sony 8mpsi nokianın 12sine 5 çeker keşke almasaydın odandik telefonun .

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben seni flash güncellemesi çıkmayınca görecem arkadaşım ozamanda sorun değil n9 çıkar alırım para bol diyorsan sorun yok .ben Sony experia x10 diyorum adobe flasın ta kendisin kullanıyor ve nokia gibi adabo flas ile sorunu yok. hee bide koskoca goole android yazılımının arkasında. sony 8mpsi nokianın 12sine 5 çeker keşke almasaydın odandik telefonun .
Arkadaş kamera konusunda haklı Xperia 5 çekiyor N8 12:d:
Sen N8 ile çekilmiş foto/video gördünmüde konuşuyorsun bilmeden

pRime.

pRime.

Üye

Ordan burdan okuduğunuz şeylerle boş boş konuşmayın önce iki telefonu kullanın, karşılaştırın ondan sonra kameraya laf atın.

Ayrıca N8in FLASH DESTEĞİ VAR

beyyup

Üye
Nokia'nın üzerine telefon tanımam diyordum bende fakat Iphone 4 le tanışana kadar, arkadaşların Iphone u karalamalarınızı çok abartılı buluyorum, daha önce Nokia N95 kullanıyordum GPS özelliğini kullanabilmek için nerdeyse arabadan dışarıda tutmak gerekiyordu çekmesi için ve abartısız 1-2 dakika bekledikten sonra ancak GPS sinyali alabiliyordu IPHONE da ise navigasyonu açar açmaz sinyal alıyor, nokiada 1-2 programı üst üste çalıştırınca telefon resmen göçüyor Iphonda ise 10 program açık olsa bile tık demiyor, ve proğram deryası sanki ne hakkında ne kadar ararsan o kadar program var ve hepside yükler yüklemez çalışıyor, Nokiada program yüklemek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Bence çok taraf taraflı düşünüyosunuz.

pRime.

pRime.

Üye
Nokia'nın üzerine telefon tanımam diyordum bende fakat Iphone 4 le tanışana kadar, arkadaşların Iphone u karalamalarınızı çok abartılı buluyorum, daha önce Nokia N95 kullanıyordum GPS özelliğini kullanabilmek için nerdeyse arabadan dışarıda tutmak gerekiyordu çekmesi için ve abartısız 1-2 dakika bekledikten sonra ancak GPS sinyali alabiliyordu IPHONE da ise navigasyonu açar açmaz sinyal alıyor, nokiada 1-2 programı üst üste çalıştırınca telefon resmen göçüyor Iphonda ise 10 program açık olsa bile tık demiyor, ve proğram deryası sanki ne hakkında ne kadar ararsan o kadar program var ve hepside yükler yüklemez çalışıyor, Nokiada program yüklemek deveye hendek atlatmak gibi birşey. Bence çok taraf taraflı düşünüyosunuz.

1. İphone, gps konumunu internet üzerinden hızlıca buluyor. onu benim e52 ve n85te yapabiliyor.
2.İphone'da aslında çoklu görev diye birşey yok o sadece programlar arasında hızlı geçiş yapabilmek için koyulmuş, menü tuşuna basınca programdan yine çıkıyor sadece altta simgesi gözüküyor, istersen bütün uygulamaları aç ben denedim. Nokia'da 10 tane pro açabiliyorum sorunsuz.

pcwolf

pcwolf

Üye

N95i galiba gps bulurken avucunla kapatıyodun...
Ben 5 katlı binanın 3.katındayım yanında da aynı büyüklükte bina var ev içinde gps bütün uyduları buldu N95te... İstersen fotoğrafla kanıtlayabilirim.... Fazla da sürmedi bulması.
Ayrıca hareket halinde bütün gpsler zor bağlanır, ufak bi tecrübeniz olmuş onu da telefona ... atmakta kullanmışsınız...
İphonede ararsınız programı bulursunuz, n95te ya da nokiada bulamazsınız o da doğrudur,symbian geliştiricileri maalesef sistem açıklarını kapatmak için program yapmıyor. Öyle bir ihtiyaç yok:evet:

darkarts

darkarts

Üye
sh0ck arkadaşın yazısını okuyunca hoşuma gitti,telefonu öyle benimsemişki,tebrikediyorum,güle güle kullan kazasız belasız,çiziksiz.

akdere3131

Üye
gerçekten n8 çok süper bi cihaz bi çok arkadaşım gördü telefonu ve ellerine ilk aldıklarında vay bee, süper bişey, on numara gibi kelimelerle karşılaştım daha sonra yorumlar gelmeye başladı yok iphone daha iyi yok wave daha iyi falanda filan bu şekil söylemelerinin nedeni bence kıskançlık çünkü adamlara soruyorum bana onların bundan farklı özelliğini söyle iyi olan deil farklı özellik istiyorum sadece ve geneldeki cevap onun dokunmatiği güzel başka birşey yok bilemiyorum dokunmasını mı bilmiyorlar artık ama bu tür sahte yorumlar yerine gerçekleri söylemelerini isterim yani Allah olmayanlara da nasip etsin bize de bunu söylemek düşer... :)

GrafiXer

GrafiXer

Üye
mesajını tebessümle okudum benmde başıma o kamera olayı geldi bu kötü falan demişti görenler x6 bile daha iyi çekim yapıyordu meğerim arkasında bulunan banttan dolayı imiş :D bi söktüm gülenler apıştı kaldı zuhaa :D:D:D

buglarla ilgili sorun pc ye novi suite kurun cihazı ordan güncelleyin aynı sürüme hata düzelebilir muhtemelen:ehe

Üst Alt