N8 tanıtımındaki Bounce Nerede ? cevap... (konu güncellendi: 03.03.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

krono43

Üye
çok saçma ya tanıtım videosuna koyuyorlar ama oviye girdiğimizde uyumsuz.n900 için varda N8 e nşye yok

matrax-0052

Üye
Ama o videodaki nokianın resmi tanıtım videosu değilki öyle olsa reklamlı bir video olurdu baksanıza sıradan adamın biri nasıl yaptıysa n8e uyarlamış kendi oynuyor kimseyede söylemiyor:ehe

ipkry

ipkry

Üye
Ama o videodaki nokianın resmi tanıtım videosu değilki öyle olsa reklamlı bir video olurdu baksanıza sıradan adamın biri nasıl yaptıysa n8e uyarlamış kendi oynuyor kimseyede söylemiyor:ehe

Cok doğru bir tespit bencede aynen dediğiniz gib..

one2one2

one2one2

Üye
eger videodaki oyundan bahsediyorsaniz sitede signed versiyonu mevcut bir kac gun once indirmistim ve suan telimde kurulu ve calisiyor

matrax-0052

Üye
Hayır o bounce başka arkadaşım bu videodaki hiçbiyerde yok.

matrax-0052

Üye
nasil baska ya aynisimi diye baktim aynisi sesler ayni ayni yerden basliyo yaw biseyi dedigim dedik demeyin alala :)

:ehePeki eminseniz link verebilirseniz bizde yükleyelim herkes bunu arıyor.Yada upload ederseniz seviniriz.

AYNA

AYNA

Üye
Eyy gidi rally master satiomda az oynamıyodum o oyunu :D :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi...

full force

full force

Üye
N8 i almadan önce bu video yu izlemiştim ne kadar güzel demiştim ama şimdi oyun ortalıkta yok :hmmm

catdog136

catdog136

Üye
hort :ehe

moondial

Üye
bu oyun yok...

uribaju

uribaju

Üye
evet yok bosuna arastrmayn :p

StigmatA

Üye
bu oyun hala çıkmadımı piyasaya n900 için olanını kurmaya çalışsak uymazmı dersiniz:p hortlatayım bari:p

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
videodaki oyun değil video gibi geldi bana :D
yani video fake sanırım :) eleman n900 den çekip BounceEvulotion Video diye uygulama yazıp videoları koymuş sanki :)) hoş bunu yapana kadar N900 den portlamış da olabilirler ama oyun ortalıkta yok :P

StigmatA

Üye
müdür ama gzel oyun dimi n8 gibi bi telefon için nasıl çıkarılmaz bu oyun ya.

WebStyle

WebStyle

Üye
o videodaki %99 fake oyun s3 için yok çünkü.

Üst Alt