N8 tanıtımındaki Bounce Nerede ? cevap... (konu güncellendi: 03.03.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
N8 tanıtımındaki Bounce Nerede ? cevap... (konu güncellendi: 03.03.2011)
Arkadaşlar aylardır izledik daha cıkmadan bounceyi ama teli aldım böyle bir oyun yok... Varmı gören duyan acaba?

GÜNCEL MESAJ.....
03.03.2011 Bounce Evolution oyununu yapan Rovio firmasıyla iletişim kurdum ve oyunun neden hala piyasaya çıkmadığını sordum... Cevap olarak artık Bounce Evolution üzerinde çalışmadıklarını söylediler. Ve daha fazla bilgi için Nokia ya ile temasa geçin dediler...

cabal21

cabal21

Üye
ovi store da var. oradan indirebilirsin fakat mıltiplayer oyun olduğu için tek oynayamıyorsun :D

--------------- Ekleme ---------------

yqalnız bu videoda geçen bounce ovi storeda bulunan değil.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm sorun yok bounce oyununun signed olani var googledan arat blursun onu brak belki bzm stede de wardir:D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
bakınız bu bounce EVOLUTION eğer bulan varsa link versin ovi deki multiplayer. N97 bile oynuyo o grafikle

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/ Arama yapın. 4 tane çıkıyor.

cabal21

cabal21

Üye
ovide bounce EVOLUTION var fakat n8 için desteklenmiyor uyarısı veriyor :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/ Arama yapın. 4 tane çıkıyor.

hocam sen beni hiç forum kullanmayan birisi sandın galiba... :) bende biliyorum var bi kaçtane ama bu oyun vr mı? Bounce Evolution ? bulursa o zaman dicem heh sorun bende imiş diye ama...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm sorun yok bounce oyununun signed olani var googledan arat blursun onu brak belki bzm stede de wardir:D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

hocam madem öyle bu oyunun aynısını deneyip linkini verebilirmisin ? herkes bişiler yazıo ama varmı dürüst kesin cevap?

cabal21

cabal21

Üye
yok arkadaşım. google da da bi göz attım herkes bu oyunu arıyor yurt dışında bile..
fakat aramalarım sırasında şu çıktı karşıma ama hangi bounce bilimiyorum :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yanliz arkadasn verdigi linkteki boucne imzasiz yani sertfikan varsa yukleyeblirsn :)

cabal21

cabal21

Üye

buda sertifikalısı ama benim sertifikayla çalışır mı bilmem senin telefonda :D

kolera87

Üye
oyunun resmi sitesi N900 için olduğu yazıyo

can1our

can1our

Üye
bende bounce evulation ovi store da arattıgımda n8 için uygun olmadığını söylüyordu

kolera87

Üye
bende bounce evulation ovi store da arattıgımda n8 için uygun olmadığını söylüyordu

n8 için uygun değil n900 için aratırsan ovide oyunun linki çıkıyo

n900 için

can1our

can1our

Üye
tanıtım videosundaki oyunu nerden temin edebiliriz

berkayevs4

berkayevs4

Üye
bırakın bunu ben eski 2 boyutlu bounce u istiyorum :(

can1our

can1our

Üye
bulalım şu bounce evulationın n8 için olanını :D

--------------- Ekleme ---------------

bounce evolution

Anußis

Anußis

Üye
yine nokianın mallığı işte ... X6 da falanda hep reklam yaparken Spore gibi oyunların güzel oynanabilirliğinden bahsediyor bi bakıyoruz atari gibi oyunlar ... N8de ise oyunları gösteriyor ama yok oyunlar :D anlamadım valla telefonu hiç kurcalamak istemiyorum güncelleme falanda yapmıyorum yav .d

Üst Alt