n8 takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
n8 takas
arkadaşlar öncelikle selamun aleykum.bi arkadaşımda n8 var ve satmak istiyor.kendisi de 0 almamış ama aldığı adam hemen yapamamış hemen satmış.telefonu ne kadar kullandığını bilmiyorum ama 1 yıldan fazla kullanılmamıştır tahminim.arkadaş telefonu 600e bırakırım dedi.bende de 6300 var ve eğer almaya karar verirsem benm telefonu 100e vermeyi kalanı da parayla ödemeyi düşünüyorum.sizce ne yapayım??bilse bilse maxicep ailesi bilir dedim ve size danıştım.şimdiden teşekkürler.ha bi de eğer almazsam onun yerine 0 nokia 603 almayı düşünüyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
603 daha çok destek görecek bence onu alman daha mantıklı .

CrossFireX

CrossFireX

Üye
Bende 603 almayı düşünüyorum. N8 600 TL ye alacağına sıfır 603 alman daha iyi (bence). 603: 1 GHz işlemci 512 MB RAM 1GB ROM 128 MB bcm2763 GPU N8: 680 MHz işlemci 256 MB RAM bcm2723 32 MB GPU su var. Donanım olarak baya önde. Ben sadece iyi özelliklerini yazdım. Bir de 603 ün HD video çekme potansiyelide varmış. Daha yeni yazılımı Ft1 güncellemesi filan da gelecemiş. :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ama n8 kamera ve depolama özelliği bakımından çok iyi gibime geliyor.biraz daha fikir alayım.yanlış anlamayın fikrinizi önemsemiyorum değil;sadece biraz daha fazla fikir almak istiyorum.çok teşekkür ederim.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kesinlikle 603 al derim en azından n8 ile arasında dağlar kadar donanım performansı var...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle aleyküm selam kardeşim n8 takasına gelince 600tlye sıfır 603 alman mantıklı olur kamera konusunda zaten şu anda n8den iyisi yok o fiyata ama karar senin kamera mı donanım ve daha fazla destek mi

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm tamam.şu anlık herkes 603ten yana.cevap veren herkese teşekkür ederim

ggokhan008

Üye
arkadaşlar öncelikle selamun aleykum.bi arkadaşımda n8 var ve satmak istiyor.kendisi de 0 almamış ama aldığı adam hemen yapamamış hemen satmış.telefonu ne kadar kullandığını bilmiyorum ama 1 yıldan fazla kullanılmamıştır tahminim.arkadaş telefonu 600e bırakırım dedi.bende de 6300 var ve eğer almaya karar verirsem benm telefonu 100e vermeyi kalanı da parayla ödemeyi düşünüyorum.sizce ne yapayım??bilse bilse maxicep ailesi bilir dedim ve size danıştım.şimdiden teşekkürler.ha bi de eğer almazsam onun yerine 0 nokia 603 almayı düşünüyorum.

arkadasım 603 ile n8 i mi karşılaştırıyn. Ama diyosanki benim için kaMEra önemli değl ozaman 603 al derim . İyi dùsùn hata yapma ille de n8 demiyorum ama 603 alacaksan kamerayı gözden çıkar derim sana

61semih

61semih

Üye
n8 al bence fotograf senın ıcın onemlıyse tabi

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf benim için o kadar da çok önemli değil.sanırım 603te karar kıldım.tekrardan herkese teşekkür ederim maxidostlarım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hayırlısı olsun:)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
öyle ya hayırlısı :)

MrExpert

MrExpert

Üye
git sıfır 603 al napcan 2.el n8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt