N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
YAZILIM GÜNCELLENMİŞTİR....

Güle Güle Kullanın...

pieer007

Üye
bu arada bu c7 icnmi yoksa baslikta oldgu gbi n8 mi ?

pieer007

Üye

hayır o c7 den görüntü. Kurarsan hem dosyaların hemde versiyon bilgilerinin resimlerini gönderirsen bana çok sevinirim

aksama resimler elinde ozaman. Aksam flashlarim bndn guzel tester olur :)

MuRti20

Üye
keşke ingilizce dil seçeneği de olsa eklemeyi bilmiyorum ekleyebilsem süper olucak :( yoksa kesinlikle yüklüycem diğer eksikleri de giderilen tek cfw sanırım :))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
keşke ingilizce dil seçeneği de olsa eklemeyi bilmiyorum ekleyebilsem süper olucak :( yoksa kesinlikle yüklüycem diğer eksikleri de giderilen tek cfw sanırım :))

yazma dili ingilizce var...

Dereck

Dereck

Üye
Bildiğimiz alfasayısal mod mu yüklü bunda ? eğer yüklüyse güncellemeyi yapamayacam malesef :S

efsane777

Üye
ben yükledim yazılımı dediğin gibi yanlız bi değişiklik olmadı *#0000* yapınca özel sürümde 111.040.1511.02.01 yazıyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:) Şu hatalı olan alfasayısal modu. Sayı yazmak için basılı tutunca harf ve sayıyı birlikte yazan alfasayısal modu :) tarif edebilmişimdir umarım

doğrudur var. Cokeer ile mod atmayı biliyosan gerekli dosyayı atayım coreye atman yeterli olur

pieer007

Üye
resimleri nerden gonderim arkadasm ?

wherease

Üye
eline sağlık güzel olmuş ama bende bir sıkıntı çıktı hafıza kartına aldığım mesaj ve rehber yedek lerini görmüyor eski sürümünü yükledi geri onda görüyor bunu nasıl çözeriz

Üst Alt