N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

behcet98

Üye
Sınırsız sms varmı hocam bunda ?

- - - Eklendi - - -

birde bu pach leri aktifleştirmek için tekrar ROMPatcher 3.1 yüklemek gerek mi ?
Özellikle bu beep sesini kaldırmak istiyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız sms varmı hocam bunda ?

- - - Eklendi - - -

birde bu pach leri aktifleştirmek için tekrar ROMPatcher 3.1 yüklemek gerek mi ?
Özellikle bu beep sesini kaldırmak istiyorum.

sınırsz sms yoktur çünkü bazen baya sorun yaratıyor.
Patch aktiifleştirmen gerekicek bişe yok çünkü müzik çalar sorunu düzltildi
tabi extra patchlar kullanıcaksan rom patchere kurmalısın

stephen9

stephen9

Üye
ellerine sağlık arkadaşım çok beğendim güzel olmuş

behcet98

Üye
Bende sadece Social uygulamasında sorun çıkarıyor. kabul edip giriyor ama sayfayı görüntülemeden, yeniden ana ekrana atıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende sadece Social uygulamasında sorun çıkarıyor. kabul edip giriyor ama sayfayı görüntülemeden, yeniden ana ekrana atıyor.
yazılımsal değildir... sosyal uygulaması hatalı fmobil i kullan daha iyi

myumak1980

Üye
daha bugun baktim dedim ki kendi kendime vay be 16 gundur kullaniyorum Allah senden razi olsun hakan ne guzel bir surum oldu diye. bugun girdim siteye (hergun giriyorum :)) ) yeni versiyon gordum hemde 6 gun once cikmis ben sanirim yaslaniyorum kacirmaya basladim konulari. indiriyorum ama sanirim bayramda yukleyebilecegim. muhtemelen yine cok iyi bir surumdur. bu arada ingilizce yazma dili icin ayrica tesekkurler :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya romlar kapalı iken yapıyor aç kapa yapınca romlar kapanıyor ve e posta kitleniyor

ofw de dene bakalım bu yazılımdamı hata var genelmi diye

- - - Eklendi - - -

daha bugun baktim dedim ki kendi kendime vay be 16 gundur kullaniyorum Allah senden razi olsun hakan ne guzel bir surum oldu diye. bugun girdim siteye (hergun giriyorum :)) ) yeni versiyon gordum hemde 6 gun once cikmis ben sanirim yaslaniyorum kacirmaya basladim konulari. indiriyorum ama sanirim bayramda yukleyebilecegim. muhtemelen yine cok iyi bir surumdur. bu arada ingilizce yazma dili icin ayrica tesekkurler :D

ilgin için teşekkürler güle güle kullan kardeş... Yaşlanmadın ama aradığın yazılımı buldun cfw arama isteğin azaldı diye pek ilgilenmiyosun ondandır :)

• Beğen
Tepkiler: myumak1980

dursun0902

Üye
bunun 603 olanı yok mu acaba

behcet98

Üye
Avkon widgetleri buda kullaabilmek içi e yapmak lazım ?
Mesela şeffaf widgetleri kullaabilirmiyiz ?

bekir_bjk

Üye
Tamam Sağol kardeş.

szrxx

szrxx

Üye
alfasayısal klavyede sorun var 5 e basılı tutunca j5 yazıyor mesaj baloncukları çok güzel başka bi sıkıntı görmedim şuana kadar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
alfasayısal klavyede sorun var 5 e basılı tutunca j5 yazıyor mesaj baloncukları çok güzel başka bi sıkıntı görmedim şuana kadar

o bug u bile bile kullandım yazılımda çünkü çok hızlı msj yazmak.. Ama kullanmak istemiyorsan ofw den gerekli dosyaları çekip orjinale dönersin o hata olmaz

Üst Alt