haqanguven
Üye
Güzel bir yazılıma benziyor, hemen deneyeceyim.
teşekkürler
Güzel bir yazılıma benziyor, hemen deneyeceyim.
Sınırsız sms varmı hocam bunda ?
- - - Eklendi - - -
birde bu pach leri aktifleştirmek için tekrar ROMPatcher 3.1 yüklemek gerek mi ?
Özellikle bu beep sesini kaldırmak istiyorum.
ellerine sağlık arkadaşım çok beğendim güzel olmuş
yazılımsal değildir... sosyal uygulaması hatalı fmobil i kullan daha iyiBende sadece Social uygulamasında sorun çıkarıyor. kabul edip giriyor ama sayfayı görüntülemeden, yeniden ana ekrana atıyor.
e-postaya herhangi bir modlama yapmadım senden kaynaklı bişe gayet normal çalışıyor...
) ) yeni versiyon gordum hemde 6 gun once cikmis ben sanirim yaslaniyorum kacirmaya basladim konulari. indiriyorum ama sanirim bayramda yukleyebilecegim. muhtemelen yine cok iyi bir surumdur. bu arada ingilizce yazma dili icin ayrica tesekkurler 
ya romlar kapalı iken yapıyor aç kapa yapınca romlar kapanıyor ve e posta kitleniyor
daha bugun baktim dedim ki kendi kendime vay be 16 gundur kullaniyorum Allah senden razi olsun hakan ne guzel bir surum oldu diye. bugun girdim siteye (hergun giriyorum) ) yeni versiyon gordum hemde 6 gun once cikmis ben sanirim yaslaniyorum kacirmaya basladim konulari. indiriyorum ama sanirim bayramda yukleyebilecegim. muhtemelen yine cok iyi bir surumdur. bu arada ingilizce yazma dili icin ayrica tesekkurler
![]()

bunun 603 olanı yok mu acaba

Avkon widgetleri buda kullaabilmek içi e yapmak lazım ?
Mesela şeffaf widgetleri kullaabilirmiyiz ?
saolasın kardeşim![]()
ben n8 e indirdim evols'u dosya açılamıyor diyor onu çalıştırmam için ne yapmam lazım ?
Tamam Sağol kardeş.
alfasayısal klavyede sorun var 5 e basılı tutunca j5 yazıyor mesaj baloncukları çok güzel başka bi sıkıntı görmedim şuana kadar