N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
YAZILIM GÜNCELLENMİŞTİR....

Güle Güle Kullanın...
ellerine sağlık üstad teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Telefonu açıp kapatınca benim seçtiğim tema cfw'deki standart temaya döüyor bu normal mi yani böyle mi yapıldı yoksa bi problem mi var tlfnda.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık üstad teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Telefonu açıp kapatınca benim seçtiğim tema cfw'deki standart temaya döüyor bu normal mi yani böyle mi yapıldı yoksa bi problem mi var tlfnda.
öyle bir hata yok yazılımı atmadan önce depoyu biçimlendirip hard format attınmı

- - - Eklendi - - -

valla görmemiştim süpersin çok teşekkürler :)
rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

eline sağlık güzel olmuş ama bende bir sıkıntı çıktı hafıza kartına aldığım mesaj ve rehber yedek lerini görmüyor eski sürümünü yükledi geri onda görüyor bunu nasıl çözeriz
hımm şeyden olabilir... depo ve hafıza kartının isimlerini değiştiridğim için görmemiş olabilir... sen yedeklerini pc ye kopyala yazılımı at depoyu biçimle ve yedeklerini nerden aldıysan oraaya at geri yükle olucaktır...

Dereck

Dereck

Üye
ilk versiyon daha güzeldi bunu beğenmedim hem klasör ikonları hem tema kötü olmuş bence. ben tekrar ilk versiyonu flashlayacam

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Dereck

Dereck

Üye

tamam kardeşim yeterki beğendiğin bi cfw olsun hangisini kullanmışsın önemli değil :)

- - - Eklendi - - -

ewet

teşekkürler yinede uğraşmışsınız emek vermişsiniz. en güzeli birincisi

MuRti20

Üye
bu alfasayısal sorunu çözülmemişmiydi ? şimdi yükledim süper bi cfw ama hala o sorun var :(

catdog136

catdog136

Üye
çok güzel bir cfw fakat mesajı gönderdikten hemen sonra telefonun menü tuşuna basınca hata veriyor ve mesaj gitmiyor yada boş gidiyor :S

hizan

hizan

Üye
hakan bu şimdi fp2 mi yoksa refreshmi önce bunun bir açıklamasını yap başlıkta fp2 yazmışsın.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yinede uğraşmışsınız emek vermişsiniz. en güzeli birincisi

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bu alfasayısal sorunu çözülmemişmiydi ? şimdi yükledim süper bi cfw ama hala o sorun var :(

yapan kişi sorun yok diyor ama bizde oluyor o yüzden hızdan vazgeçmedim kullandım

- - - Eklendi - - -

çok güzel bir cfw fakat mesajı gönderdikten hemen sonra telefonun menü tuşuna basınca hata veriyor ve mesaj gitmiyor yada boş gidiyor :S

yazılımı atmadan önce hard format ve depoyu biçimlendir

- - - Eklendi - - -

hakan bu şimdi fp2 mi yoksa refreshmi önce bunun bir açıklamasını yap başlıkta fp2 yazmışsın.

refreshdir.

hardistortion

Üye
buna sınırsız giriş ekranı ekleyemez miyiz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
altına bi de anlatırsan çok makbule geçer daha önce hiç böyle bişey yapmamıştım
Nokia cooker ile rofs2 açıp explore filese tıklayıp modu atıp save yapıp flaşlıycaksın bu kadar basit buyur buda mod

wherease

Üye
olmadı malesef yedekler duruyor arc dosyaları nı görmüyor cfw eski sürümde de yemedi bu arc dosyalarını nasıl açıp rehberimi alabilirim ?

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Qwerty klavyelerde de ingilizce yazma dili olsaymış tamamen eksiksiz olurmuş, ingilizce yazma dili qwerty olamaması msj yazarken bana çok zorluk yaşatatıyo, eklerseniz, çok makbule geçer

emreli01

emreli01

Üye
Nokia cooker ile rofs2 açıp explore filese tıklayıp modu atıp save yapıp flaşlıycaksın bu kadar basit buyur buda mod

sınırsız ekran koruyucu ekleme modumu bu ve bizde varmı

hardistortion

Üye

tamam hacı yaptım sağolasın
peki avkon modu uygulayamaz mıyız?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
olmadı malesef yedekler duruyor arc dosyaları nı görmüyor cfw eski sürümde de yemedi bu arc dosyalarını nasıl açıp rehberimi alabilirim ?

depo others contacts yada hafıza kartı orhers e bak

- - - Eklendi - - -

tamam hacı yaptım sağolasın
peki avkon modu uygulayamaz mıyız?

ben sana söylemekten yoruldum sen sormaktan yorulmadın. Ben gömerwk kullanıyorum herşeyi elle yapmıyorum bilgim yok o konuda

- - - Eklendi - - -

Qwerty klavyelerde de ingilizce yazma dili olsaymış tamamen eksiksiz olurmuş, ingilizce yazma dili qwerty olamaması msj yazarken bana çok zorluk yaşatatıyo, eklerseniz, çok makbule geçer

yazılımda yazma dil ingilizce var ayarlardan seç

behcet98

Üye
Güzel bir yazılıma benziyor, hemen deneyeceyim.

Üst Alt