N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
valla dün kafam çok attı N8 i satışa çıkarttım. satılırsa gider lumia 710 alacam. bu ne yaa.... kıvranıyoruz. gerçi asıl telefonum S2 ama :D oda bence adam gibi değil.

valla ben memnunum tlfndan. S2 de oyun için kullanıyorum :)

blackcemre

Üye
hakangüven
Kardeş bunları nasıl yaptın:
BlueTooth İle Dosya Alma Klasör İsmi Değiştirildi [Alınan Dosyalar]
Kulaklık Hacmi Yükseltildi
Müzik Player Heap Boyutu 32 Mb Olarak Ayarlandı
Ön Bellek Boyutu Arttırıldı
Uygulamaların Sensörle Dönmesi Geliştirildi
kardeş bunları bulamadım doyalarını verirmisin

wwwyolcu

Üye
ya kardeş Müzik Player klasor seçmek mümkünmü parça listesi çok uzun sürüyorda

wwwyolcu

Üye
ııııım anladım peki E-posta hata var aslında ilkin açılıyordu sonradan açılmaz oldu resetledim olmadı neden olabilir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ııııım anladım peki E-posta hata var aslında ilkin açılıyordu sonradan açılmaz oldu resetledim olmadı neden olabilir
e-postaya herhangi bir modlama yapmadım senden kaynaklı bişe gayet normal çalışıyor...

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
teşekkürler emeğine sağlık hoşuma gitti :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dereck

Dereck

Üye
Süper bir cfw olmuş henüz hataya rastlamadım uzun süre kullanıcam sanırım bunu teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir cfw olmuş henüz hataya rastlamadım uzun süre kullanıcam sanırım bunu teşekkürler :)

teşekkürler güle güle kullan. bi tek müzik çalarda ses hatası var onuda çözdüm günccellemde patch a ihtiyacınız olmuycak :)

- - - Eklendi - - -

: ) GÜNCELLEMEDEN Bİ KAÇ RESİM ( :

LaNegra

Üye
baba sosyal aglarda hata var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
baba sosyal aglarda hata var

genel o kardeşim..
http://www.maxicep.com/symbian-3-sosyal-aglar-sohbet-e-posta/jiikoo-fmobi-v3-50-0-symbian-3-signed-resmi-turkce-699792.html

bunu kullan..

LaNegra

Üye
oda varda sosyal aglarda hata oldugunu soylemek ıstedım sadece butun olarak guzel mesajlarda bıraz kasıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Şuan bi bilgilendirme yapmak istiyorum, galeri de fotolar küçük resim olarak görünüyor ama tıklayınca görünmüyor, acaba bu sorun sadece bende mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şuan bi bilgilendirme yapmak istiyorum, galeri de fotolar küçük resim olarak görünüyor ama tıklayınca görünmüyor, acaba bu sorun sadece bende mi ?
sende...
yazılımı atmadan önce hard format atıp depoyu biçimlendirmedinmi?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
tamamen biçimlendirdim, c hafızasında ki fotoyu sildikten sonra oldu, şimdi tekrar flash attım sorun yok, o fotoyu silmeyecem :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt