haqanguven
Üye
hımm orjinal yazı tipi iyimiydi senin için...?ayarlar / telefon / ekran / yazı tipini büyütüyorum, ama o da yeterli gelmiyor, daha da büyük yaptırmak istiyorum,
hımm orjinal yazı tipi iyimiydi senin için...?ayarlar / telefon / ekran / yazı tipini büyütüyorum, ama o da yeterli gelmiyor, daha da büyük yaptırmak istiyorum,
evet
olabilir, yazı tipi ile ilgili sorunum yok, puntosu büyük olsun istiyorum,
senden kaynaklı bişedir...kardeş yazılımın güzel hızlı ancak tarayıcıdan veya sygic navigasyondan çıktıktan sonra tel kasılıp kalıyor kağnı gibi oluyor resetleyince düzeliyor
arkadaşın telinden kaynaklanıyor galiba bende yok böyle bir kasma olayı.Bilgilendirmek için söylüyorum başka bir proğram falan kurdun ise arka planda çalışıp rami düşürüyorsa bilemem
silinen uygulamaların bir çoğu gerekli şeyler bence. ram arttıralım diye siliniyorda gene yükleyecem ben bunlarıbirde bunları bulması var şimdi..... neyse yükleyip bakalım iyiyse buluruz tek tek napalım... emeğinize sağlık..

çok geçflaşladım bakıyorum şimdilik fena değil
![]()
Orjinal uda kullanarak tekrar yaptım güzel oldu. ama sosyale giremiyorum. ne yapmak lazım. format falan atamam çok şey kurdumüstüne falan yüklesem olur mu ki?
olursa nereden bulacam sosyali?
aynen kapanıp duruyor. üstüne kurdum olmadı. sildim güncellemelerden tekrar yükledim gene aynı... peh nolacak düzelecek mi bu durum ?
rehber senkronisazyonu, yada faceyi kullanarak paylaşım yapan uygulamalar için gerekiyor![]()