hmm o tabikide olmaz kardeşim.. ben hiç yok sandımmanuel focus varyani, kamera tuşuna az basılı tutunca focuslanma yapıyor. ancak fotoğraf makinelerinde herhangi bir tuşa basmadan bulduğu nesnenin üzerinde focuslanma yapıyor. yani herhangi bir tuşa basmadan focuslanma yapmasını sağlayabilirmiyiz?

hmm o tabikide olmaz kardeşim.. ben hiç yok sandım![]()
manuel focus var ama ayrica dokunmatik ekranda yakala cek modulu mevcut.
sosyal uygulamar hatalı kardeşim ben sana daha iyi face uygulaması önereyim hemde türkçe desteği var...Birkaç gündür kullanıyorum tşkler.
Social uygulaması ilk kurulumda çalışıyor, ancak tekrar girmek istedğimde başlatılamadı uyarısı veriyor.
Birde Qik diye kamera uygulaması var, oda bu versiyonda çalışmıyor deniliyor.
Yoksa türkçe olması falan gayet güzel
yazılım çıksın birlikte sana rofs2 düzenlerizhakan güven rica etsem içinde rusça klavye,klavyesi hızlı t9 olmayan bir rofs2 yapıp link atabilrmisin ben acemiyim denedim ama olmadı malesef![]()
tamam paylaşılan dil paketlerinde rusça varsa gerisi koyal hallederiz sorun değilçok teşekkür ederim telefonumda rusca sözlükte var klavyesiz olmuyor malum antalyada lazım![]()

msnhazırım![]()

ya kardeş birde navigasyonda rota çizerken hata veriyor direk çıkıyor aklında olsun
ha birde adobe reader ekledinmi şimdiden tşk
Kardeşim özelden yazdım.bakarsan sevinirim
yarın denicem dostum eline saglık ancak degisiklikler nedir?Yazılım Güncellenmiştir...
yarın denicem dostum eline saglık ancak degisiklikler nedir?