N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

kucukdunyam

Üye
evet
olabilir, yazı tipi ile ilgili sorunum yok, puntosu büyük olsun istiyorum,

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet
olabilir, yazı tipi ile ilgili sorunum yok, puntosu büyük olsun istiyorum,

o zaman sana orjinal yazı tipini hazırlıyayım onu kullan. Nokia cooker ı kullanmayı biliyonmu rofs2 e yazı tipini atıp paketliyceksin

kucukdunyam

Üye
biraz biliyorum, sanırım, RM-596_111.040.1511_02.01_Euro_2_79u_prd.rofs2 dosyasını, cooker ile açıyoruz, ve resorce, nin altında, Fonts'un içindeki
nosnr60.ttf
nssb60.ttf
nstsb60.ttf
s60sC_C.ttf
s60TCHK_C.ttf
S60DIGI.ttf dosyalarını, yeni font dosyalarıyla değiştiricez? bu işlem yetiyor mu? ayrıca bu font klasörünün içinde başka font dosyaları da var,

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nosnr60.ttf
nssb60.ttf
nstsb60.ttf
s60sC_C.ttf
s60TCHK_C.ttf
S60DIGI.ttf
bunları alman yeterli olur.. yalnız power seçeneklerindeki iconlar gider...

hakann09

hakann09

Üye
kardeş yazılımın güzel hızlı ancak tarayıcıdan veya sygic navigasyondan çıktıktan sonra tel kasılıp kalıyor kağnı gibi oluyor resetleyince düzeliyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yazılımın güzel hızlı ancak tarayıcıdan veya sygic navigasyondan çıktıktan sonra tel kasılıp kalıyor kağnı gibi oluyor resetleyince düzeliyor
senden kaynaklı bişedir...
öyle hata olsa tesster söylerdi..
hem nokianın tarayıcısında zaten donmalar var ama çıktıktan sonra kasması tuhaf...

hus.277

Üye
arkadaşın telinden kaynaklanıyor galiba bende yok böyle bir kasma olayı.Bilgilendirmek için söylüyorum başka bir proğram falan kurdun ise arka planda çalışıp rami düşürüyorsa bilemem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın telinden kaynaklanıyor galiba bende yok böyle bir kasma olayı.Bilgilendirmek için söylüyorum başka bir proğram falan kurdun ise arka planda çalışıp rami düşürüyorsa bilemem

ram i düşürse bile o kadar düşürüpte kastırtmaz... ondan kaynaklı bişe ya

egemen1903

Üye
silinen uygulamaların bir çoğu gerekli şeyler bence. ram arttıralım diye siliniyorda gene yükleyecem ben bunları :( birde bunları bulması var şimdi..... neyse yükleyip bakalım iyiyse buluruz tek tek napalım... emeğinize sağlık..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
silinen uygulamaların bir çoğu gerekli şeyler bence. ram arttıralım diye siliniyorda gene yükleyecem ben bunları :( birde bunları bulması var şimdi..... neyse yükleyip bakalım iyiyse buluruz tek tek napalım... emeğinize sağlık..

orjinal udayı kullan tüm uygulamalar geri gelsin :)

egemen1903

Üye
çok geç :D flaşladım bakıyorum şimdilik fena değil :)

egemen1903

Üye
Orjinal uda kullanarak tekrar yaptım güzel oldu. ama sosyale giremiyorum. ne yapmak lazım. format falan atamam çok şey kurdum :( üstüne falan yüklesem olur mu ki?
olursa nereden bulacam sosyali?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal uda kullanarak tekrar yaptım güzel oldu. ama sosyale giremiyorum. ne yapmak lazım. format falan atamam çok şey kurdum :( üstüne falan yüklesem olur mu ki?
olursa nereden bulacam sosyali?

sosyal ağlar sorunlu... Kendi kendine kapanıyor... Ben hiç kullanamadım... Yazılımsal değil uygulamada sorun var

egemen1903

Üye
aynen kapanıp duruyor. üstüne kurdum olmadı. sildim güncellemelerden tekrar yükledim gene aynı... peh nolacak düzelecek mi bu durum ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen kapanıp duruyor. üstüne kurdum olmadı. sildim güncellemelerden tekrar yükledim gene aynı... peh nolacak düzelecek mi bu durum ?

yaparsa nokia yapar..
Face için var güzel bi uygulama ama oda bu ara çalışmıyor face engelliyor bekliyoruz..

egemen1903

Üye
rehber senkronisazyonu, yada faceyi kullanarak paylaşım yapan uygulamalar için gerekiyor :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rehber senkronisazyonu, yada faceyi kullanarak paylaşım yapan uygulamalar için gerekiyor :(

doğru düzgün çalışmadıktan sonra yazılımda olsa ne olur olmasa ne olur.. Adam gibi uygulama yapmıyor nokia

egemen1903

Üye
valla dün kafam çok attı N8 i satışa çıkarttım. satılırsa gider lumia 710 alacam. bu ne yaa.... kıvranıyoruz. gerçi asıl telefonum S2 ama :D oda bence adam gibi değil.

Üst Alt