Dead phone ile bunu at.
[alikan];4063978' Alıntı:Madness kardeşim benim senden bir ricam var. Madness 2.0 versiyonunda gömülü halde gelen Panorama uygulamasını benimle paylaşır mısın. Diğer bulduklarım çalışmıyor ancak senin v2.0 da gelen panorama çalışıyordu sonra onu 2.1 de göremedim. Eğer paylaşırsan çok sevinirim.
madnes kardes bu 2,1 sürümünde kendin ne yaptın tam olarak? hepsini birleştirme dısında ???
hocam ne oldu yeni yayınlayacağın sürüm '!!
Birde yeni sürüme namaz vakitleri ekleme imkanın varmı acaba iphone deki gibi geri sayımı olan bişey![]()
Kardeşim ben 2,1 i yüklemiştim fakat benim şöyle bir sıkıntım var kilit koydum telefonuma daha sonra kaldırmak istediğimde "telefonun kilidi açılamıyor" diye hata veriyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim saygılar...
Ben de sis dosyası istiyorum.Teşekkürler
Ayrıca yükleyebilirsin. Uda ve rofs2 biraz boş dursun. Sana sis dosyasını atarım![]()

Kardeşim ben SW Reset yaparken ivo ya döndü benim n8 senin dosyaları tekrar indircektim fakat bende tekrar uğraşmadım yüklemek için 3.0 ı bekliyorum hafta sonu demiştin birde bana sis atacaktın unutmassın inş...![]()
madness bişey sorabilir miyim ?şimdi ben anna kullanıyordum orj.daha sonra yardımlarınız sayesinde belle kurdum kulladım bir süre ancak daha sonra fark ettim ki kamera kalitesi düştü. yani şöyle diyim zoom da bi ayrıntıyı çekiyorum ancak fotoğraflardan baktığım zaman iyice yakınlaştırıyorum yinede net görünmüyor ve fotoğraflarda inanılmaz kalite düşüşü var yani sanki çin malı telefonlardaki gibi ekranda çizgi çizgi gösteriyor ||| bu şekilde ekranda bir sorun yok kameradada olduğunu sanmıyorum yazılımsal bişey diye düşünüyorum downgrade le annaya döndüm tekrar orj i yüklü şu andada sorun aynı.camera upgrade i vardı nokia betadan onu indirdim kurdum ancak sorun yine aynı.. ne yapabilirim garantiye yollasam mı ? yoksa başka bir n8 kullanıcısı ile birlikte aynı ortamda fotoğraf çekip karşılaştırıp sonra mı karar versem . telefondan soğumaya başladım tek iyi yanı olan kamera özelliği çökmüş durumda şu anda.
Bekliyoruz 3.0'ı. Bu arada gece mi submit edeceksin?