bende kurtuluşun vardı 3.4 bu widget olayını görünce realcedayın 1.6 sını yükledim,1 sene önceki gibi telefondan soğudum,şimdi yeniden ısındım valla![]()
N8Den daha Bir müddet soğumaya geLmez sanırım bakalım orjinaLinde Bizi neler bekliyor.az buçuk bilgileri senden alıyoruz ciğerimSende Az Çok biliyorsun ciğerim..Teşekkürler
Ben her zaman Burdayım Dostum misafirim vardı aralarda Yok oLabiliyorum Fırsatım oldukça cepten evden işyerinden Her türlü yardımcı oLuyorum![]()

kardeşim bak uyarı puanım 8 oldu
çekemedi o fandroitler şikayet etmişler tahrik olmuşlar benim lafımdan.. < buda afiş olsun > demiştim halbuki
hahahahaa tahrik olmuş!!!!
az buçuk bilgileri senden alıyoruz ciğerimama evet arada da olsa biri bi yardım yada takıldığı bir yer varsa cvplar kardeşim asla es geçmez
hadi hayırlı geceler dostlarkardeşim bak uyarı puanım 8 oldu
çekemedi o fandroitler şikayet etmişler tahrik olmuşlar benim lafımdan.. < buda afiş olsun > demiştim halbuki
hahahahaa tahrik olmuş!!!!
----------Eklendi @ 00:13:37 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ----------
kapak demediğime şükretsin.. gidicem onun bölümüne bi silkelecem onu dökücem bütün virüslerini![]()

aynen ki senin orda topu topu masum 2 yorumun var seni niye uyarmışlar anlamadım!! aynı konudan değilmi uyarılarbenide şikayet etmişler şaka gibi![]()
??aynen ki senin orda topu topu masum 2 yorumun var seni niye uyarmışlar anlamadım!! aynı konudan değilmi uyarılar??
Durmak Yok Yola Devam Biz nelerden Vazgeçmedikki Buralar Vazgeçilmez oLSun..cevapla/kapat şeklinde butonlar var..belle ile arama geldiğinde normal yine anna daki gibi cevapla/kapan şeklinde butonlar mı var yoksa ıphone gibi kaydırmalı mı olarak cevaplama mı oldu acaba bilginiz varmı?
belle ile arama geldiğinde normal yine anna daki gibi cevapla/kapan şeklinde butonlar mı var yoksa ıphone gibi kaydırmalı mı olarak cevaplama mı oldu acaba bilginiz varmı?
ustad cfw için teşekürler 10 numara olmuş klasik bir sorum var hücre yayını göstermedim birde uygulama ayarlarında işlem kaydı iconu göstermiyor
saygılar
kardesım elıne emegıne saglık sımdı ındırıyorum aksam nasıp olursa deneyecegım.en onemlısı sarj sorununun duzelmesı benım ıcın. flash atıp durmaktan sıkıldım. bısey daha soracagım kardesım üşrty klavyeli rof3 var elımde. kendı rof3umu kullansam bı sıkıntı olurmu?
Sıkıntı olmaz Çünkü Rofs3te hiç bir şey kullanmadım ben..
kardesım sarj suresınde bı sıkıntı varmı suan telefonu sabah cekıyorum sarjdan aksama tekrar bıtıyo..onceden 2 gunu buluyodu cok rahat.downgrade yapmam lazım sımdı erınıyorum tum hersey gıdecek
Valla Şarjı Çok güzel gidiyor İstersen Yükleyen Arkadaşlarada soralım sıkıntı olsaydı herkes yazardı diye düşünüyorum.. Ki Şarj meselesi ciddi ßir proßlem olduğu kadar kullanımsal ve kullanıcıdan kaynaklıdır..bu konudakı lınklerı ındırsem kım team vıever le benım pc den tele flash layıp yukleye bılır acıl cvp beklıyorum??
Phoenix te neither la başlayan hatayı tek ben mi alıyorum bunun çözümü nedir?
Bendeki n8 rusyadan geldi. Symbian Anna ingilizce yüklü. Software Version: 025.007 Custom Version: 025.007.00.01 Product Code: 0599830 Type: RM-596
dead flash yapmıştım bir defa. Bu yazdığım telefona bu konunun başındaki dosyalar yüklenir mi sorun çıkar mı? Çünkü daha önce 025.007 olmayan bir versiyon yüklemiştim. Telefon öldü çekrar çalıştırana kadar canım çıktı. Sizin sunduğunuz versiyon benim telefona uyarmı? Product code aynı olmadığı için soruyorum.