yok dostum maalesef önce downgrade yapman lazımbende şu an 609 kurulu yükleme biçimim nasıl olacak,firmware update mi yapacağım.
609 un pisliğide bu işte.. baya bi uğraştırıyor telden atana kadar o versiyonu.. sakız gibi yapışıyor telin içine bu 609 versiyon.. downgrade yap.. tel çökerse dead flash ile scandinavia yükle sonra onun üstüne bu sürümü yükleyebilirsin!! 

bende sevmedim bu 609'u.takılma donma şarj sorunu hepsi var.downgrade sıralamasını söylermisin acaba.yoksa böylemi olacak.pr1.0 anna v.24 ve 607 mi.yardımların için tekrar saol
hah işte o dediğin normal iskandinav hangisi? sana 1 gün önce başıma geleni anlatayım.. dün firmware den iskandinavın DG olanı indirdim ama inanki hiç işime yaramadı yani telim ölmüştü bir türlü dirilmedi.. ondan sonra burdaki verilen scandinav versiyonuyla dirilttim.. bak bu konuyu incele derim. hem downgrade i anlatıyo hemde tel ölürse dead flashı anlatıyor.. önce normal olarak downgrade yapmaya çalış .. eğer tel açılmazsa dead flash olarak yine scandinav yükle. tel açılcaktır sonra bu belleyi yükleyebilirsin!!yok normal iskandinav var,o olur değilmi,birde normal flash downgrade yapacağım yoksa dead flash mı?
ileride işime yarar diye symbian 3 genel bölümünde konudan indirmiştim uzun zaman önce,senin dediğin o değilmi
benimkide windows 7 64 bit abi.. we hiçbir sorun yok.. indirme derdin yoksa phoenix in 2011 versiyonunu kur derim yada onla sorun yaşıyorsan 2010 kur derim.. ve şunuda yap eski phoenix i kaldırırken ne var ne yok phoenix ile ilgili hepsini yok et. tertemiz ilk defa kuruyormuş gibi kur..özgür senden ricam var.bu phoenix neden windows 7 64 bitde çalışmaz.nedeni veya sorununu bilirmisin.normalde flash çok attımda şimdi yanımda başka bilgisayar yok.gurbet ellerinde fildişi sahillerindeyim.sorunu bulursan sana bol bol ananas getiririm![]()
özgür senden ricam var.bu phoenix neden windows 7 64 bitde çalışmaz.nedeni veya sorununu bilirmisin.normalde flash çok attımda şimdi yanımda başka bilgisayar yok.gurbet ellerinde fildişi sahillerindeyim.sorunu bulursan sana bol bol ananas getiririm![]()
bak iyi bir bilgi
Uyumluluk modunu değiştir. Masaüstünde Phoenix Simgesine sağ tıkla özellikler de Uyumluluk sekmesine geç bu programın uyumluluk modu diye bir yer var ona tıkla uygula tamam de çalışır
aklımda bulunsun benimde 
eminmisin bunu yüklediğine.. mağaza , müzik çalar widgetleri, kısayol widgetleri hepsi mevcut..pr1.0 ın dosyalarıyla bunları değiştirseydin olurdu..ya arkadaş ben yukledim ama muzıkcalar wignet leri yok + magaza ne yuklu nede yuklenıyor pr .1 0 dan çin annasıylan beraber bunu yukledm
nasıl bir hata alıyorsunuz?uymluluk modu 2010 hepsini denedim yine olmadı![]()