N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
bende şu an 609 kurulu yükleme biçimim nasıl olacak,firmware update mi yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

n000k

n000k

Üye
bende şu an 609 kurulu yükleme biçimim nasıl olacak,firmware update mi yapacağım.
yok dostum maalesef önce downgrade yapman lazım :( 609 un pisliğide bu işte.. baya bi uğraştırıyor telden atana kadar o versiyonu.. sakız gibi yapışıyor telin içine bu 609 versiyon.. downgrade yap.. tel çökerse dead flash ile scandinavia yükle sonra onun üstüne bu sürümü yükleyebilirsin!! :oke:
10 numara bir cfw bu!!! şiddetle tavsiye :oke::oke:

• Beğen
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
bende sevmedim bu 609'u.takılma donma şarj sorunu hepsi var.downgrade sıralamasını söylermisin acaba.yoksa böylemi olacak.pr1.0 anna v.24 ve 607 mi.yardımların için tekrar saol

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
bende sevmedim bu 609'u.takılma donma şarj sorunu hepsi var.downgrade sıralamasını söylermisin acaba.yoksa böylemi olacak.pr1.0 anna v.24 ve 607 mi.yardımların için tekrar saol

DG PR1.0a dönüp bu versiyonu yükleyeßilirsin. Çin annası varmı Elinde ?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
yok normal iskandinav var,o olur değilmi,birde normal flash downgrade yapacağım yoksa dead flash mı?

n000k

n000k

Üye
yok normal iskandinav var,o olur değilmi,birde normal flash downgrade yapacağım yoksa dead flash mı?
hah işte o dediğin normal iskandinav hangisi? sana 1 gün önce başıma geleni anlatayım.. dün firmware den iskandinavın DG olanı indirdim ama inanki hiç işime yaramadı yani telim ölmüştü bir türlü dirilmedi.. ondan sonra burdaki verilen scandinav versiyonuyla dirilttim.. bak bu konuyu incele derim. hem downgrade i anlatıyo hemde tel ölürse dead flashı anlatıyor.. önce normal olarak downgrade yapmaya çalış .. eğer tel açılmazsa dead flash olarak yine scandinav yükle. tel açılcaktır sonra bu belleyi yükleyebilirsin!!

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ileride işime yarar diye symbian 3 genel bölümünde konudan indirmiştim uzun zaman önce,senin dediğin o değilmi

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
tugrul_27

tugrul_27

Üye
Belle iyi güzel fakat en sevmediğim yanı klasörlerin olmayışı klasör modu var ama oda bi işe yaramaz bu yüzden yüklemek istemiyoprum kardeş genede eline ve emeğine sağlık

• Beğen
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
özgür senden ricam var.bu phoenix neden windows 7 64 bitde çalışmaz.nedeni veya sorununu bilirmisin.normalde flash çok attımda şimdi yanımda başka bilgisayar yok.gurbet ellerinde fildişi sahillerindeyim.sorunu bulursan sana bol bol ananas getiririm :)

n000k

n000k

Üye
özgür senden ricam var.bu phoenix neden windows 7 64 bitde çalışmaz.nedeni veya sorununu bilirmisin.normalde flash çok attımda şimdi yanımda başka bilgisayar yok.gurbet ellerinde fildişi sahillerindeyim.sorunu bulursan sana bol bol ananas getiririm :)
benimkide windows 7 64 bit abi.. we hiçbir sorun yok.. indirme derdin yoksa phoenix in 2011 versiyonunu kur derim yada onla sorun yaşıyorsan 2010 kur derim.. ve şunuda yap eski phoenix i kaldırırken ne var ne yok phoenix ile ilgili hepsini yok et. tertemiz ilk defa kuruyormuş gibi kur..

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi

Uyumluluk modunu değiştir. Masaüstünde Phoenix Simgesine sağ tıkla özellikler de Uyumluluk sekmesine geç bu programın uyumluluk modu diye bir yer var ona tıkla uygula tamam de çalışır ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

Uyumluluk modunu değiştir. Masaüstünde Phoenix Simgesine sağ tıkla özellikler de Uyumluluk sekmesine geç bu programın uyumluluk modu diye bir yer var ona tıkla uygula tamam de çalışır ;)
bak iyi bir bilgi :oke: aklımda bulunsun benimde :)

• Beğen
szrxx

szrxx

Üye
ya arkadaş ben yukledim ama muzıkcalar wignet leri yok + magaza ne yuklu nede yuklenıyor pr .1 0 dan çin annasıylan beraber bunu yukledm

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
uymluluk modu 2010 hepsini denedim yine olmadı :vur

n000k

n000k

Üye
ya arkadaş ben yukledim ama muzıkcalar wignet leri yok + magaza ne yuklu nede yuklenıyor pr .1 0 dan çin annasıylan beraber bunu yukledm
eminmisin bunu yüklediğine.. mağaza , müzik çalar widgetleri, kısayol widgetleri hepsi mevcut..pr1.0 ın dosyalarıyla bunları değiştirseydin olurdu..

----------Eklendi @ 18:40:08 ---------- Yazıldı @ 18:39:16 ----------

uymluluk modu 2010 hepsini denedim yine olmadı :vur
nasıl bir hata alıyorsunuz?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
phoenix normal açılıyor usb dosyaları görme herşey tamam.firmware update basıyorum,hızlıca yazılar geçiyor böyle dakikalarca devam ediyor.dosya bulunamadı gibi birşey diyor

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeleri nasıl yaptıgınızı Sırasıyla anlatırmısınız..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
aga sorun yok yükleme de, belle ilk sızdırıldığın da sitede ilk yükleyenlerdenim.32 bitde flash çok attım sorun yok ama 64 bit neden sorun çıkartıyor onu öğrenmek istedim.2010 un bir sürümünü buldum 64 bit sorunsuz yazıyor,onu deneyeyim haber veririm

• Beğen
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
özgür downgrade işlemi tamam senin belleyi yüklüyorum şimdi.inşallah sorun yoktur 609 daki gibi

• Beğen

Üst Alt