N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
bende kurtuluşun vardı 3.4 bu widget olayını görünce realcedayın 1.6 sını yükledim,1 sene önceki gibi telefondan soğudum,şimdi yeniden ısındım valla:oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
bende kurtuluşun vardı 3.4 bu widget olayını görünce realcedayın 1.6 sını yükledim,1 sene önceki gibi telefondan soğudum,şimdi yeniden ısındım valla:oke:

Hasan Hocamda ( Real ) Sağlam CFW yapar :)
N8Den daha Bir müddet soğumaya geLmez sanırım bakalım orjinaLinde Bizi neler bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Sende Az Çok biliyorsun ciğerim.. :) Teşekkürler

Ben her zaman Burdayım Dostum misafirim vardı aralarda Yok oLabiliyorum Fırsatım oldukça cepten evden işyerinden Her türlü yardımcı oLuyorum ;)
az buçuk bilgileri senden alıyoruz ciğerim ;) ama evet arada da olsa biri bi yardım yada takıldığı bir yer varsa cvplar kardeşim asla es geçmez :oke:
hadi hayırlı geceler dostlar :) kardeşim bak uyarı puanım 8 oldu :( çekemedi o fandroitler şikayet etmişler tahrik olmuşlar benim lafımdan.. < buda afiş olsun > demiştim halbuki :D hahahahaa tahrik olmuş!!!!

----------Eklendi @ 00:13:37 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ----------

kapak demediğime şükretsin.. gidicem onun bölümüne bi silkelecem onu dökücem bütün virüslerini :off:

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
az buçuk bilgileri senden alıyoruz ciğerim ;) ama evet arada da olsa biri bi yardım yada takıldığı bir yer varsa cvplar kardeşim asla es geçmez :oke:
hadi hayırlı geceler dostlar :) kardeşim bak uyarı puanım 8 oldu :( çekemedi o fandroitler şikayet etmişler tahrik olmuşlar benim lafımdan.. < buda afiş olsun > demiştim halbuki :D hahahahaa tahrik olmuş!!!!

----------Eklendi @ 00:13:37 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ----------

kapak demediğime şükretsin.. gidicem onun bölümüne bi silkelecem onu dökücem bütün virüslerini :off:

benide şikayet etmişler şaka gibi :D

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
aynen ki senin orda topu topu masum 2 yorumun var seni niye uyarmışlar anlamadım!! aynı konudan değilmi uyarılar:ehe ??

AYnen Aynı Konuda ProbLem Değil :) Durmak Yok Yola Devam Biz nelerden Vazgeçmedikki Buralar Vazgeçilmez oLSun..

• Beğen
Tepkiler: n000k

sedat_2425

Üye
çok güzel olmuş memnunum tşkler...

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
fercel307

fercel307

Üye
belle ile arama geldiğinde normal yine anna daki gibi cevapla/kapan şeklinde butonlar mı var yoksa ıphone gibi kaydırmalı mı olarak cevaplama mı oldu acaba bilginiz varmı?

n000k

n000k

Üye
belle ile arama geldiğinde normal yine anna daki gibi cevapla/kapan şeklinde butonlar mı var yoksa ıphone gibi kaydırmalı mı olarak cevaplama mı oldu acaba bilginiz varmı?
cevapla/kapat şeklinde butonlar var..

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi

kaydırmalı değil annada nasılsa bundada öyle güzel kardeşim..

ZİRVE

Üye
ustad cfw için teşekürler 10 numara olmuş klasik bir sorum var hücre yayını göstermedim birde uygulama ayarlarında işlem kaydı iconu göstermiyor

saygılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
ustad cfw için teşekürler 10 numara olmuş klasik bir sorum var hücre yayını göstermedim birde uygulama ayarlarında işlem kaydı iconu göstermiyor

saygılar

Hücre yayınını bellede kimse görememiştir dostum. Uygulama ayarlarındaki icon içinse tema değiştirip deneyebilirsin. Nokia Evolve temasında maalesef göstermiyor..

Cane®

Cane®

Üye
kardesım elıne emegıne saglık sımdı ındırıyorum aksam nasıp olursa deneyecegım.en onemlısı sarj sorununun duzelmesı benım ıcın. flash atıp durmaktan sıkıldım. bısey daha soracagım kardesım üşrty klavyeli rof3 var elımde. kendı rof3umu kullansam bı sıkıntı olurmu?

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
kardesım elıne emegıne saglık sımdı ındırıyorum aksam nasıp olursa deneyecegım.en onemlısı sarj sorununun duzelmesı benım ıcın. flash atıp durmaktan sıkıldım. bısey daha soracagım kardesım üşrty klavyeli rof3 var elımde. kendı rof3umu kullansam bı sıkıntı olurmu?

Sıkıntı olmaz Çünkü Rofs3te hiç bir şey kullanmadım ben..

Cane®

Cane®

Üye
Sıkıntı olmaz Çünkü Rofs3te hiç bir şey kullanmadım ben..

kardesım sarj suresınde bı sıkıntı varmı suan telefonu sabah cekıyorum sarjdan aksama tekrar bıtıyo..onceden 2 gunu buluyodu cok rahat.downgrade yapmam lazım sımdı erınıyorum tum hersey gıdecek

atilgan343

Üye
Bendeki n8 rusyadan geldi. Symbian Anna ingilizce yüklü. Software Version: 025.007 Custom Version: 025.007.00.01 Product Code: 0599830 Type: RM-596
dead flash yapmıştım bir defa. Bu yazdığım telefona bu konunun başındaki dosyalar yüklenir mi sorun çıkar mı? Çünkü daha önce 025.007 olmayan bir versiyon yüklemiştim. Telefon öldü çekrar çalıştırana kadar canım çıktı. Sizin sunduğunuz versiyon benim telefona uyarmı? Product code aynı olmadığı için soruyorum.

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi

kardesım sarj suresınde bı sıkıntı varmı suan telefonu sabah cekıyorum sarjdan aksama tekrar bıtıyo..onceden 2 gunu buluyodu cok rahat.downgrade yapmam lazım sımdı erınıyorum tum hersey gıdecek

Bende herşey her gün gidiyor kardeşim :) Valla Şarjı Çok güzel gidiyor İstersen Yükleyen Arkadaşlarada soralım sıkıntı olsaydı herkes yazardı diye düşünüyorum.. Ki Şarj meselesi ciddi ßir proßlem olduğu kadar kullanımsal ve kullanıcıdan kaynaklıdır..

Punish3R55

Punish3R55

Üye
bu konudakı lınklerı ındırsem kım team vıever le benım pc den tele flash layıp yukleye bılır acıl cvp beklıyorum??

chemical002

Üye
Phoenix te neither la başlayan hatayı tek ben mi alıyorum bunun çözümü nedir?

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
bu konudakı lınklerı ındırsem kım team vıever le benım pc den tele flash layıp yukleye bılır acıl cvp beklıyorum??

Bugün Yardımcı olurum..

Phoenix te neither la başlayan hatayı tek ben mi alıyorum bunun çözümü nedir?

Ne Şekilde Flash Atıyorsun ?

----------Eklendi @ 09:17:13 ---------- Yazıldı @ 09:16:26 ----------

Bendeki n8 rusyadan geldi. Symbian Anna ingilizce yüklü. Software Version: 025.007 Custom Version: 025.007.00.01 Product Code: 0599830 Type: RM-596
dead flash yapmıştım bir defa. Bu yazdığım telefona bu konunun başındaki dosyalar yüklenir mi sorun çıkar mı? Çünkü daha önce 025.007 olmayan bir versiyon yüklemiştim. Telefon öldü çekrar çalıştırana kadar canım çıktı. Sizin sunduğunuz versiyon benim telefona uyarmı? Product code aynı olmadığı için soruyorum.

Uyar ama ilk önce dead phone yapıp downgrade Yapman Gerek..

Üst Alt