Telefon Tavsiyesi N8 Şuan Almaya Değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Samsung galaxy s2 yi bekle derim çıkınca dehşet bir cihaz olacak ıphone 4 den zaten daha iyi n8 e gelince bence bu zamanda alınmaz bu şekilde bir telefon biraz daha beklersen nokıa işletim sistemini ram/rom,ghz değiştirip yükseltecektir telefonlarının ama androide bak derim yada samsung galaxy s ede bakabilirsin ama n8 alırsanda pişman olmazsın gerçekten olmazsın(Dh N8 detaylı incelemeye bakarsan dediğimi anlayacaksın):oke::oke::bye2:

palaa

Üye
ben 4 aydır kullanıyorum n8 bence super samsunglar falan hızlı olabılır ama dayanıklılığı sıfır elınden düşse gıttı bın tl lık telefon n8 çok sağlam ama bu yorum yapan arkadaşlar a nokıa n 8 ı 2500 tl den satsan ondan ıyısı yoktur ıphone 4 ıle n 8 malıyetı aynı satış fıyatları çok faklı oyuzden bence androıd güncellemelerı kesınce ben gorcem andıroıdı destekleyenlerı sybıyan çok kolay ara yuze sahıp sadece bıraz daha görselleşse üstune işletım sıstemı yok bence n8 harıka tavsıye ederım herkes nokıa kullanır ama htc ıphone kullanamaz çok karışık çokkkkkkkkkkk

franzliszt

franzliszt

Üye
n8 ne yavaş nede problemli yavaşmı demişler ozaman al sana canlı ispat git bu cihazın teşhir ürünü bul tema efeklerini kapat ve içinde gez bakalım yavaşmı basman açılması saliselik geçişler(hiç abartmıyorum) , asıl kullanıcılar yorum bile yapmıyor bu cihazı aldıktan sonra cihaz gerçekten güzel,her türlü memnun kalırsın ses,video,telefon,gps,ekran,kamera,oyun bunlar süper internet proplemliydi sonra 1.2 sürümü ile sorunsuz . cihaz 680 mhz ama 300 mhz gpu yongası var şuan piyasadaki tüm yongalar 200mhz nedenmi 300mhzlik yongası var 12megapixeli ani işlemesi ,daha kaliteli kbps lerde avix formatlı hd video çekmesi için . asla cpu ya kanma cpu yönünden bir eksikliğini görmedim bu cihazın, öyle olsa kimse kullanmaz başta biz kullanmayız , o yüzden git incele iyice kanma millete

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
n8 ne yavaş nede problemli yavaşmı demişler ozaman al sana canlı ispat git bu cihazın teşhir ürünü bul tema efeklerini kapat ve içinde gez bakalım yavaşmı basman açılması saliselik geçişler(hiç abartmıyorum) , asıl kullanıcılar yorum bile yapmıyor bu cihazı aldıktan sonra cihaz gerçekten güzel,her türlü memnun kalırsın ses,video,telefon,gps,ekran,kamera,oyun bunlar süper internet proplemliydi sonra 1.2 sürümü ile sorunsuz . cihaz 680 mhz ama 300 mhz gpu yongası var şuan piyasadaki tüm yongalar 200mhz nedenmi 300mhzlik yongası var 12megapixeli ani işlemesi ,daha kaliteli kbps lerde avix formatlı hd video çekmesi için . asla cpu ya kanma cpu yönünden bir eksikliğini görmedim bu cihazın, öyle olsa kimse kullanmaz başta biz kullanmayız , o yüzden git incele iyice kanma millete

12mp kamera ile çekilen görüntüleri işlemesi sorunsuz ve hızlı ise işlemci yetiyor demektir, söylediklerin güzel şeyler ama diğer arkadaşların dediği gibi
biraz daha beklemek daha mantıklı çünkü işlemci hızları artacak üstüne web tarayıcı geliştirilecek şuan flash 4 ile geliyor n8 ve taryıcısı biraz sorunlu DH de videoda
görmüştüm geç tepki veriyor, tam geçiş aşamasında almak banada çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

peki multi tasking işlemlerde nasıl müzik dinlerken web de gezinirken sorun oluyor mu herhangi bir yavaşlama yada takılma hatta müzik dinlerken web de gezinirken
mesaj geldi diyelim hiçbirini kapatmadan gelen mesajı okumak ve cevap yazmak sıkıntı çıkarıyor mu? çünkü n95 ile sadece web de gezinirken(hacklidir ve hafıza %90 dolu) mesaj geldiğinde mesajı açması biraz uzun sürüyor okuyup cevap attıktan sonra web browser'a dönmeye çalıştığımda browser kapanıyor.

----------Eklendi @ 01:37:51 ---------- Yazıldı @ 01:36:02 ----------

Samsung galaxy s2 yi bekle derim çıkınca dehşet bir cihaz olacak ıphone 4 den zaten daha iyi n8 e gelince bence bu zamanda alınmaz bu şekilde bir telefon biraz daha beklersen nokıa işletim sistemini ram/rom,ghz değiştirip yükseltecektir telefonlarının ama androide bak derim yada samsung galaxy s ede bakabilirsin ama n8 alırsanda pişman olmazsın gerçekten olmazsın(Dh N8 detaylı incelemeye bakarsan dediğimi anlayacaksın):oke::oke::bye2:

samsung telefonlara ısınamadım en azından gördüklerimi sevmedim, hızlı telefon samsung ama işletim sistemi insanı telefondan soğutuyor galaksy s2 de öyledir muhtemelen.

hoss

hoss

Üye
arda arkadaışım galaxy nin işletim sistemi hızlı ve sorunsuzdur android işletim sistemini kullanıyor hiçbir sekilde seni sogutmaz bundan emin olabilirsin :oke:nokia nın kullandıgı symbian işletim sisteminden çok daha iyidir , dilediğin kadar oyun program indirebilirsin telefonuna benim tavsiyem galaxy s yönünde olur

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
galaksy s2 fiyat olarak ne kadar olur acaba, biraz araştırdım inceledim işlemci 1ghz orion çift çekirdekli olacakmış android 2.3 versiyonu, oto focus 8mp kamera 1080p hd video çekimi ve çok ince bir telefon, divx xvid gibi videoları destekliyor , her halükarda bekliyorum 25 nisan çıkış tarihi yine ertelenmezse, hem o çıksın hemde anna piyasaya sürülsün n8-01 çıksın ona göre bakacğaım artık.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
galaksy s2 fiyat olarak ne kadar olur acaba, biraz araştırdım inceledim işlemci 1ghz orion çift çekirdekli olacakmış android 2.3 versiyonu, oto focus 8mp kamera 1080p hd video çekimi ve çok ince bir telefon, divx xvid gibi videoları destekliyor , her halükarda bekliyorum 25 nisan çıkış tarihi yine ertelenmezse, hem o çıksın hemde anna piyasaya sürülsün n8-01 çıksın ona göre bakacğaım artık.

Galaxy S2 Avrupa çıkış fiyatı 600 euro olacak. Bizim ülkemizde 2000 tl'yi bulur Iphone 4'e kıyasla fiyatını hakedebilir belki ama bence bir telefona 2000 tl vermek de enayiliğin de daniskasıdır, neticede telefon. Ama S2 1000-1500 tl arası fiyata düşerse alırsan pişman olmazsın. N8-01'i beklemen daha mantıklı duruma göre N8 ya da N8-01'i alabilirsin.

hoss

hoss

Üye
en fazla 1600 tl den türkiyeye gelir galaxy s2 bi kac ay içinde beklemende fayda var :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
12mp kamera ile çekilen görüntüleri işlemesi sorunsuz ve hızlı ise işlemci yetiyor demektir, söylediklerin güzel şeyler ama diğer arkadaşların dediği gibi
biraz daha beklemek daha mantıklı çünkü işlemci hızları artacak üstüne web tarayıcı geliştirilecek şuan flash 4 ile geliyor n8 ve taryıcısı biraz sorunlu DH de videoda
görmüştüm geç tepki veriyor, tam geçiş aşamasında almak banada çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

peki multi tasking işlemlerde nasıl müzik dinlerken web de gezinirken sorun oluyor mu herhangi bir yavaşlama yada takılma hatta müzik dinlerken web de gezinirken
mesaj geldi diyelim hiçbirini kapatmadan gelen mesajı okumak ve cevap yazmak sıkıntı çıkarıyor mu? çünkü n95 ile sadece web de gezinirken(hacklidir ve hafıza %90 dolu) mesaj geldiğinde mesajı açması biraz uzun sürüyor okuyup cevap attıktan sonra web browser'a dönmeye çalıştığımda browser kapanıyor.

----------Eklendi @ 01:37:51 ---------- Yazıldı @ 01:36:02 ----------

samsung telefonlara ısınamadım en azından gördüklerimi sevmedim, hızlı telefon samsung ama işletim sistemi insanı telefondan soğutuyor galaksy s2 de öyledir muhtemelen.

Soğumamı androidli bir telefonu eline aldığında seni çekiyor <3 symbiandansa:pro:

Uruloki

Uruloki

Üye
12mp kamera ile çekilen görüntüleri işlemesi sorunsuz ve hızlı ise işlemci yetiyor demektir, söylediklerin güzel şeyler ama diğer arkadaşların dediği gibi<br />
biraz daha beklemek daha mantıklı çünkü işlemci hızları artacak üstüne web tarayıcı geliştirilecek şuan flash 4 ile geliyor n8 ve taryıcısı biraz sorunlu DH de videoda<br />
görmüştüm geç tepki veriyor, tam geçiş aşamasında almak banada çok mantıklı gelmiyor açıkçası.<br />
<br />
peki multi tasking işlemlerde nasıl müzik dinlerken web de gezinirken sorun oluyor mu herhangi bir yavaşlama yada takılma hatta müzik dinlerken web de gezinirken<br />
mesaj geldi diyelim hiçbirini kapatmadan gelen mesajı okumak ve cevap yazmak sıkıntı çıkarıyor mu? çünkü n95 ile sadece web de gezinirken(hacklidir ve hafıza %90 dolu) mesaj geldiğinde mesajı açması biraz uzun sürüyor okuyup cevap attıktan sonra web browser'a dönmeye çalıştığımda browser kapanıyor.<font color="Silver"><br />
<br />

kesinlikle donma olmuyor o olaylarda bu bir ayrıca DH ın tam bir apple manyağı olduğunnu ve videonun ne kadae yalan olduğunu görmedin tam olarak adam ekranlar arası geçiş yapıyor ve komutu verdiğinde geçiyor cihaz kinetik kaydırma olmadığından öyle oluyor hakan abinin dedği gibi tema efektlerini kapatınca saniye sürmüyo işlemi yapması ve anna ile değişeme de başladı nokia ama kesinlike ve kesinlikle parasını hak ediyor cihazda otg var hdmı adaptörü var broadcım bcm 2727 gpu var en güçlü gpu şuan da ayrıca wolfson ses çipi var saymakla bitmez özellikleri

silver021

silver021

Üye
Galaxy s 2 en üst segment n8 orta segment karsilastirilmalari yanlis olmus. n8 in tema efektlerini kapat telefonun hic bi özelligini açma kullanma sahidende çok hizli oluor dedikleri gibi ama neyime yariyacak ôyle bir cep telefonu. peh bunlarinkide bi mantık silsilesi :d normal galaxy s dahi n8 i ona katlar ;) birakki galaxy s 2 yle karsilastiran hatta n8 i ondan üstün tutani var. yazik yazik :) nokiaciyim demek birazda gericiliği temsil ediyor bu zamanda.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2(I9100) bir telefona verebileceğim max. bütçeyi aşıyor, Batman(ismini bilmediğim için nickiyle hitap ediyorum) nickli arkadaşın dediği gibi sonuçta telefon
o kadar fazla para yatırmaya gerek yok, üstelik firmaların birbirleriyle yarışları bu yaz döneminden itibaren iyice kızışacak, model üstüne model özellik üstüne özellik
çıkaracaklar çift çekirdek 1gb ram falan filan böyle gider bunların hızına yetişmek imkansız, o yüzden Galaxy s2 beni aşar açıkçası HTC belki olabilir yada fiyatı uygun olursa N8-01 olmazsa N8-00 anna sistemli, N8 sorun çıkarmadığı sürece gereksinimlerimi karşılayacak gibi gözüküyor.

----------Eklendi @ 14:23:45 ---------- Yazıldı @ 14:22:19 ----------

Galaxy s 2 en üst segment n8 orta segment karsilastirilmalari yanlis olmus. n8 in tema efektlerini kapat telefonun hic bi özelligini açma kullanma sahidende çok hizli oluor dedikleri gibi ama neyime yariyacak ôyle bir cep telefonu. peh bunlarinkide bi mantık silsilesi :d normal galaxy s dahi n8 i ona katlar ;) birakki galaxy s 2 yle karsilastiran hatta n8 i ondan üstün tutani var. yazik yazik :) nokiaciyim demek birazda gericiliği temsil ediyor bu zamanda.

bu konuda haklısın tema efektleri gibi görsel özellikleri kapatacaksam ne anlarım ben o telefondan bu konuda biraz kötü olmuş, ama galaxy s2 bütçemi aşıyor bir telefon için o kadar veremem.

----------Eklendi @ 14:28:49 ---------- Yazıldı @ 14:23:45 ----------

12mp kamera ile çekilen görüntüleri işlemesi sorunsuz ve hızlı ise işlemci yetiyor demektir, söylediklerin güzel şeyler ama diğer arkadaşların dediği gibi<br />
biraz daha beklemek daha mantıklı çünkü işlemci hızları artacak üstüne web tarayıcı geliştirilecek şuan flash 4 ile geliyor n8 ve taryıcısı biraz sorunlu DH de videoda<br />
görmüştüm geç tepki veriyor, tam geçiş aşamasında almak banada çok mantıklı gelmiyor açıkçası.<br />
<br />
peki multi tasking işlemlerde nasıl müzik dinlerken web de gezinirken sorun oluyor mu herhangi bir yavaşlama yada takılma hatta müzik dinlerken web de gezinirken<br />
mesaj geldi diyelim hiçbirini kapatmadan gelen mesajı okumak ve cevap yazmak sıkıntı çıkarıyor mu? çünkü n95 ile sadece web de gezinirken(hacklidir ve hafıza %90 dolu) mesaj geldiğinde mesajı açması biraz uzun sürüyor okuyup cevap attıktan sonra web browser'a dönmeye çalıştığımda browser kapanıyor.<font color="Silver"><br />
<br />

kesinlikle donma olmuyor o olaylarda bu bir ayrıca DH ın tam bir apple manyağı olduğunnu ve videonun ne kadae yalan olduğunu görmedin tam olarak adam ekranlar arası geçiş yapıyor ve komutu verdiğinde geçiyor cihaz kinetik kaydırma olmadığından öyle oluyor hakan abinin dedği gibi tema efektlerini kapatınca saniye sürmüyo işlemi yapması ve anna ile değişeme de başladı nokia ama kesinlike ve kesinlikle parasını hak ediyor cihazda otg var hdmı adaptörü var broadcım bcm 2727 gpu var en güçlü gpu şuan da ayrıca wolfson ses çipi var saymakla bitmez özellikleri

DH'nin apple fanı olduğunu bilmiyordum, arkadaşın eline dokunmatik bir nokia var onu inceledim biraz(modelini unuttum) dokunmalara biraz geç tepki veriyor açıkçası
bazende hiç algılamıyor, ama N8'de bu sorunların olacağını sanmıyorum en azından umarım olmaz.

birde arka kapağı vidalı olduğu için pil değiştirmek çok zor olacak, pil ömrü nasıldır N8'in cihaz birşekilde dondu diyelim kapanmıyor şarjın bitmesini mi bekleyeceğiz bu kısmı biraz saçma yapmışlar gibi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

yooniis

Üye
n8in simbiyan sürümü kaç ?

hoss

hoss

Üye
dh applee fanıymış güldürmeyin beni :ehe

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Uruloki

Uruloki

Üye
hoss bazı moderatörleri özellikle apple ı öven adamlardan seçtiler ki bunu başka bir moderatör diyor sallamıyoruz merak etme

gelelim dokunmatik ekrana ekran kapasitif olduğundan yani iphone ile aynı bir değişiklik yok ve şu batarya kapağı millet amma kızdı ama iphone nun da böyle olduğunu unuttular ve başka yanlış bilgi millet işte böyle sallıyor yani cihaz kilitlenirseki benim başıma 7 ayda ve güncellemeden önce 2-3 kere başıma geldi kilitlenince 8 sn. kapama tuşuna basıyorsun cihaz kapanıyor hani orda sorun yok merak etme ve bataryada çoğu rakibinden iyi teknoloji dergileride bunu söylüyor

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Dh N8 detaylı incelemeye bakmanda fayda var:oke:Bu devirde o telefona o kadar verilmez :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya biz ne diyoruz adam hala dh diyor helal olsun ki o adamın salladıklrı tek tek gecebekçisi tarafından çürütüldü

hoss

hoss

Üye
yok arkadaşım mesut çeviği tanırım incelemelerini takip ederim apple fanı oldugunu düşünmüyorum , nokia fanları ilk video incelemesinde adama etmedikleri laf kalmadı , daha sonra bizzat 30 dakikayı askın süre cihazın herseyini inceledi ama cihazı karaladıgını düşünmüyorum , dh nin cep telefonu tavsiyeleri bölümününe bakarsan genellikle android işletim sistemli telefonlar öneriliyo

Uruloki

Uruloki

Üye
hoss bilmiyorum adam cihaza komut veriyo cihaz hemen yapıyor adamın dediği şu ana ekranlar arası geçiş çok acaba onun kinetik kaydır a özelliğinin olmadığını yada o an için olmadığını bilmiyor mu birde sadece orda digitürk uygulamasına giriyor orda sadece bir uygulamay girerek ve yanlış kodlanan bir uygulma ( aspahlt 5 dede kasma var ama shiftin grafikleri daha iyi kasmıyot örnek olarak) açıyor ve yavaş diyor sen bir telefonun performansını nasıl bilicen uygulama açarak değil mi ilk incelemsinde kamera kötü diyor sonraki incelemede süper diyor ne iş çok yanlı davranıyor aynı eldar gibi N8 için berbat demişti ki bu adam N97 için mükemmel dedi yine büyük bir tezat değil mi yani millet arkalarında destek olayınca niye böyle yapıyor

hoss

hoss

Üye
hoss bilmiyorum adam cihaza komut veriyo cihaz hemen yapıyor adamın dediği şu ana ekranlar arası geçiş çok acaba onun kinetik kaydır a özelliğinin olmadığını yada o an için olmadığını bilmiyor mu birde sadece orda digitürk uygulamasına giriyor orda sadece bir uygulamay girerek ve yanlış kodlanan bir uygulma ( aspahlt 5 dede kasma var ama shiftin grafikleri daha iyi kasmıyot örnek olarak) açıyor ve yavaş diyor sen bir telefonun performansını nasıl bilicen uygulama açarak değil mi ilk incelemsinde kamera kötü diyor sonraki incelemede süper diyor ne iş çok yanlı davranıyor aynı eldar gibi N8 için berbat demişti ki bu adam N97 için mükemmel dedi yine büyük bir tezat değil mi yani millet arkalarında destek olayınca niye böyle yapıyor
yanlı oldugunu düşünmüyorum ama bu adam n8 ilk defa eline almıştır tam olarak cihaza hakim değil videoları izlerken bunu anlayabiliyorum , bu inceleme testini nokia yı seven ve çok iyi bilen biri yapsaydı bu seferde nokia yanlısı derlerdi adama bence bu tarz seylere pek inanmamak gerek , ben donanım forumda baya takılırım iphone yanlısı bir tutum sergilediklerine tanık olmadım , bunu ilk defa senden duyuyorum :bilmm

Üst Alt