N8 Ses açma tuşları & Müzik çalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ses açma tuşları & Müzik çalar
Merhaba arkadaşlar, N8'i aldığımda ses açma tuşları çalışmıyordu. Sanırım içeriye kaçmışlar, fakat Belle yükledikten sonra Müzik çalar'dan ses açamıyorum dün gece kısık seste dinlemek zorunda kaldım. Yaptırsam tahmini fiyat ne olur ve sesi ekrandan açılabilen müzik çalar varmı bildiğiniz signed. bekliyorum

Plesk234

Üye
Müzik Çalardaki Sesin Az Olması Belle refreshten Kynaklanıyor. Çözümüde Telefonu Hacklemek.Forumda Var Hack.

blackcemre

Üye
Kardeş belle refresh'te müzik çalarda dokunmatik ekrandan ses açıp kapatılamıyor ya tuşu yaptır yada belle'ye downgrade yap

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Ben şunu söylemek istedim, ben Android'den Symbian'a geçtim. Android'de başka başka müzik çalarlar mevcut. Tema falan değil, başka bir program olarak mevcut. Acaba telefonum için böyle başka Müzik Çalar çeşitleri varmı, ben bulamazım bizzat. Telefonumun tuşlarını yaptıracağım zaten o da sorun değil ama soruyorum yine de. Ayrıca, telefonumu düşürdüm ve arka lensin kapağının orası biraz ezildi, tekrar bir kapak alsam, orjinal olmasa fark olur mu ?

matchless

matchless

Üye
TTPod Extreme v4.40 English Symbian^3

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma hack atmadım, Belle. Sertifika hatası için Signed nasıl yapabilirim bu dosyayı :?

matchless

matchless

Üye
bende refresh den sonra hack de sorn yasıorm .. hackın her yontemını denedım ama sorn var. sımdı yenı cwf yuklıycem. hacklemenı tavsıye ederım telefonu sertıfıka ıle hıc ugrasma

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Rom nasıl kuruluyor bilmiyorum , onu araştıracağım. Rom kurunca eğer Sertifika sorunu kalkacaksa bana bir Rom önerir misin ?

matchless

matchless

Üye
rompatcherı kurmadan once yapman gereken ıslemler var. symbıan hack bolumunden bı arastır. eger bulamazsan bana ozek pm at msnden yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt