N8 serüvenimi noktaladım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OLcaytugN8

Üye
    Konu Sahibi
N8 serüvenimi noktaladım
Arkadaşlar n8 serüvenimi burada noktaladım.N8 i bırakma nedenim sadece iPhone 4 merakım :D. N8 de hiç bir sorun yaşamadım herkesede tavsiye edebileceğim bir telefondur.Prensip olarak her malı orjinal kullanırım ve hiç bir illegal yada telefonla hack vs. şeyler yapmadım yapmam.Size tavsiyemde odur.Donma vs sorunu hiç yaşamadım.N8 imide satmaya kıyamadım ailemden birine verdim.Hepinize teşekkür ederim.Hoçcakalın.Allaha emanet olun.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve suat1111

safisa

safisa

Üye
hayırlı olsun kardeş

OğuzcanAbi

Üye
iphone alınca siteden gidiomuş gibi konuştu :P:

suat1111

suat1111

Üye
dünüp gelicen bizde seni yine bağrımıza basıcaz kardeşim SENDE RABBİME EMANET OL

• Beğen
Tepkiler: aagkn
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim...

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bu konularda yenı oldu sanırım, her giden bir konu açacaksa çöplükten farkı kalmayacak.
bare sabit bi konu açıında veda etmek isteyenler orada duygu ve düşüncelerini belirtsinler :)

• Beğen
Tepkiler: emre_67_ ve suat1111
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
güle güle kardeşim yolun açık olsun diyelim bizde:P::ehe

OLcaytugN8

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;3457258' Alıntı:
bu konularda yenı oldu sanırım, her giden bir konu açacaksa çöplükten farkı kalmayacak.
bare sabit bi konu açıında veda etmek isteyenler orada duygu ve düşüncelerini belirtsinler :)

şimdi şöyle deyim tabikide saçma bir konu ama ben giderken n8 i de savunmak istedim dediğim gibi bence 4/4 lük telefon bırakma sebebimde kesinlikle n8 in bir hatası vs değil.bıraktığım zaman soracaklar neden bıraktılar diye bende giderken n8 imide savunmak istedim .yoksa dediğin gibi her telefon değiştiren bir konu açarsa çöplükten farkı kalmaz sana hak veriyorum.ama N8 ime olan saygımdan dolayı bunu yapmak istedim.ilk mesajımda da dediğim gibi N8 parasını kat kat hakkını veren bir telefondur.Herkesede tavsiye edeceğim bir telefon.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
eskiden dedem silah arkadaşlarını anlatırdı şimdi biz telefon arkadaşlığı yapıyoz oda bişey:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
AмσηR@;3457258' Alıntı:
orda durun bakalım buraya her n8 alan n8 aldım diye kutlama konusu açabilir her veda eden ben gidiyorum hoşçakalın diyebilir....burda geçirdiği güzel günlerin arkadaşlıkların bir anısı var insanlar sessiz sedasız gitmek istemiyor konu açarak doğruda yapıyorlar..
evet bu durum sizin kadar benide rahatsız ediyor zaten bununla ilgili geniş çaplı bir yazı yazdım ve yönetime sundum symbian3 destek bölümünün kategorilere ayeılmasıyla ilgili büyük ihtimal kabul edilecek ve ondan sonra veda edenler yeni gelenler orda rahatlıkla yazabilecek her içerik kendi bölümünde olacak düzen olacak.. bana yetki versinler valla hiç üşenmeyip tek tek ayrıştırıcam konuları... evet N8'e benimde saygım var onu telefon olarak değil arkadş olarak görüyorum bunda garipsenecek bir durum görmüyorum...

webplayer

webplayer

Üye
Hayırlısı olsun, değişik tecrübeler iyidir :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone4 alan arkadaşım en doğrusunu yapmışsın çünkü benide N8'den vazgeçirebilecek tek cihaz var o da iPhone...
Bende senin gibi N8'imi kimselere veremem zaten 2-3 sene kullanıcam ondan sonra piyasada en son hangi iPhone versiyonu varsa onu alıcam N8'ide yanımdan hiç ayırmıcam 2. telefonum olarak hep benimle kalacak neden mi N8 başka bişey N8 forever...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gecmis olsun yda hayrli olsun :naughty:

ozggurr

ozggurr

Üye
Dun havaalanindaydim, 4 saatlik bir bekleme oldugundan beklemeye yerlerinden birinde oturmus, cantami dizlerimin ustune koymus, cantamin ustune de Nokia telefon ayakligini koymus N8 ile video izliyordum. Bu arada bluetooth mouse ve kulaklik takiliydi. O yuzden ayaklari uzatmistim, ellerim de dinlenebilecegim en rahat pozisyonda bir bankta ne kadar rahat uzanilabilirse oyle ayaklari uzatmis videolari izlerken yanima genc bir cinli cift otutdu.. Ben video klipler arasinda gecisleri mousla yaptigim icin adam once bir bana bakti soyle bir de telefona ve sonra dondu yanindaki esini durttu, benim cince bilmedigimi dusunmus olacak ki sanki baska birseyler konusuyorlarmis gibi basladilar telefon hakkinda konusmaya, telefona bak maouse kullaniyor, markasi ne acaba.. Bu yabancilar hep boyle para bol adamlarda yapiyorlar falan diyorlar... Kadin markasi neymis falan dedi, adam Nokia dedi, kadin Nokia zaten iyi modeller cikartiyor bunun modeli neymis diyor, ben de hic orali olmadan dinliyorum konusmalari bu arada. Kadin esine senin telefon da yapabilir mi diye sordu, adam cikartti telefonunu, baktim Iphone 4!!!! ..
simdi acilen cikmam lazim devamini sonra yazarim....

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze, Soc-DooM33 ve Cezzbedici3
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Dun havaalanindaydim, 4 saatlik bir bekleme oldugundan beklemeye yerlerinden birinde oturmus, cantami dizlerimin ustune koymus, cantamin ustune de Nokia telefon ayakligini koymus N8 ile video izliyordum. Bu arada bluetooth mouse ve kulaklik takiliydi. O yuzden ayaklari uzatmistim, ellerim de dinlenebilecegim en rahat pozisyonda bir bankta ne kadar rahat uzanilabilirse oyle ayaklari uzatmis videolari izlerken yanima genc bir cinli cift otutdu.. Ben video klipler arasinda gecisleri mousla yaptigim icin adam once bir bana bakti soyle bir de telefona ve sonra dondu yanindaki esini durttu, benim cince bilmedigimi dusunmus olacak ki sanki baska birseyler konusuyorlarmis gibi basladilar telefon hakkinda konusmaya, telefona bak maouse kullaniyor, markasi ne acaba.. Bu yabancilar hep boyle para bol adamlarda yapiyorlar falan diyorlar... Kadin markasi neymis falan dedi, adam Nokia dedi, kadin Nokia zaten iyi modeller cikartiyor bunun modeli neymis diyor, ben de hic orali olmadan dinliyorum konusmalari bu arada. Kadin esine senin telefon da yapabilir mi diye sordu, adam cikartti telefonunu, baktim Iphone 4!!!! ..

dostum ajan gibisin walla harikasin :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
merakla bekliyoruz usta harbi harikasın yaaa bak bekliyoruz kesinlikle yaz :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
onlarda bilior aslinda neyin ne oldgunu ama bizm Turk milletmiiz en pahali o ya , en iyisi odur kafa bu iste :evet: :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
özgür abi maceranların süper biliyorsun değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...