Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 sensör kullanımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki
Üye
Konu Sahibi
N8 sensör kullanımı
Arkadaşlar öncelikle ayarlada geziniyordum bi baktım sensörde ayat filan var açtım ne görüyim arama kapat alarm susturma onlarıda ekledim ama nasıl kullanıyor acep
suat1111
Üye
ben görmedim programmı yükledin
Sensation
Emekli Yönetici
Telefonu ters çevirince aramalar sessiz oluyor, alarm ise erteleniyor. Bundan ibaret.
Uruloki
Üye
Konu Sahibi
ayarlardan telefonu aç sonra sensör ü aç orda döndürme kontrolleri yazıyor ona bak ve nasıl çalıştığınıda alarm ile kontrol ettim alarm çalarken teli ekran üzerine çevirin alarmı otomatik olarak erteliyor
Arkadaşlar öncelikle ayarlada geziniyordum bi baktım sensörde ayat filan var açtım ne görüyim arama kapat alarm susturma onlarıda ekledim ama nasıl kullanıyor acep
arkadasim neyce yaziorsun sen nerelisin Turkce yazar misin hicbse anlamadim da
suat1111
Üye
ewet gördüm mükemmel
Soc-DooM33
Üye
evet guzel bi ozellik gerckten N8 krallll
Uruloki
Üye
Konu Sahibi
anlayan anladı kanka dimi bak abimiz hemen görmüş şimdi sensation abimizde gelcek boş muhabbet ediyonunuz dicek kilitlicek konuyu biz en iyisi msn de grup açalım maxicep N8 ciler diye bol bol muhabbet ederiz