N8 Şarj Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DnVr.aka.

Üye
    Konu Sahibi
N8 Şarj Süresi
Arkadaşlar telefonun şarjını bir gece takmazsam öbür gece mutlaka takıyorum yoksa bitiyor
Aşırı derecede kullanmıyorum yarım saat uygulama açık oluyor minimum günde
Wireless kullandıkça açıyorum
Normal modda hep güç tasarrufuna almıyorum
2 gün gidiyor
Yalnız benim kafama takılan yarım saat bile sürmüyor nerdeyse şarj olma süresi
Hemen %100 oluyor
İyi mi kötü mü anlam veremedim acaba bataryada sorun mu var ? sizinki daha fazla mı gidiyor ? dolum süresi nedir
Bir de batarya kontrol uygulaması yükledim telefonun kendi göstergesinde %70 olana kadar %100 gösteriyor birden 70e düşüyor ve 10ar 10ar iniyor sadece bende mi acaba bu

gece yolcusu

Üye
arkadaşım bende n8 kullanıcısıyım aşırı telefon kullandığım yok sadece gelen aramaları cevaplıyor ve arama yapıyorum ortalama 1 saat kadarda günlük müzik dinliyorum tabi kulaklıkla 4 gün gidiyor geceleri açık olmak şartıyla tabi tasaruf modunada almıyorum ve ekran koruyucu saatide açık şarj olma süresi ise ortalama 1 saat 15 dakika kadar sürüyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8 i sarja taktginda yarim saat bile surmuor diorsun ya , peki kac disken takiorsun sarji varken mi yok tek dis kaldginda mi yarim saat bile olmuor sarj suresi ?

ben 2-3 disken sarja takiorum 2 saat civarnda doluyor :)

borasezer

borasezer

Üye
beni tel hiç şarzı kalmadığında takıyorum 1.45 saatte doluyo

mathman20

Üye
Benim bataryam tam boşken 1 saat 45 dakika civarında sürede şarj oluyor.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Benim bataryam tam boşken 1 saat 45 dakika civarında sürede şarj oluyor.

bnmde ole dostum herkesn ki nerdeyse ayni sbahda yanls yazmisim dha bugn denedim 2-3 dis varken taktim 1.2o dk da doldurdum bosken bnmde 2 saatte flan..

DnVr.aka.

Üye
    Konu Sahibi
iki diş varken falan
Allah Allah sizce bu bi sorun mudur ? çabuk dolması çabuk bitmesinin göstergesi olabilir
peki sarj süreli nasıl 2 gün normal mi ? teknik servise göndermeye değer bir sorun mu sizce çok kararsız kaldım
şimdi alıcaklar bi ay vermicekler falan

--------------- Ekleme ---------------

Batarya gösterge programını kullanıyorum ovistoredaki şuan %66 gösteriyor ve aktif kullanıma 3 gün 5 saat konuşmaya 7 saat 10 dakika müzik oynatmaya 17 saat gösteriyor
burda gözüken veriler normal sanırım
ben demek uygulamanın dozunu kaçırıyorum bazen
ama hızlı dolma olayını hala anlamadım tam olarak kronometre tutucam bidahaki koyuşumda

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar koyu renk tema batarya süresini etkiliyor amoled olduğu için ayrıca kullanılan bir hafıza kartı da enerji çekiyor bunları dikkate almak lazım

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
koyu renk temanin cok sarj yedgini ilk sende duydum walla :) ee telmdeki nerdeyse tum temalar koyu :D siyah yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt