saly35
Üye
hiç bi işe yaradığı yok daha önce defalarca yükledimdışarıdan telefon alan arkadaşlar forumda phoneix le flaşlama anlatımları var benim tavsiyem siz navifirm programında Nokia care suite modunda n8 RM-596 13.16 sürümünü seçip euro2_dg_turkey (0599764) kodlu yazılımı seçip en sağdaki tüm dosyaları seçerek indirin sonrada phoenix le flaşlayın bakalım belki açılır cihaz orada simlock dosyasıda var ne işe yarıyor bilmiyorum.
Ben Hatay/dörtyol da oturuyorum ve en yakını Adana KVK servis. Buraya gidecek gelecek orada bekleyecek bir sürü prosedür. Yakın bir yer de değil ki. Git gel en az 50TL maliyet. Bir seferlik olsa tamam. Bilemiyorum kararsız kaldım. Nokiadakiler de nokianın sunmuş olduğu programlar dışındaki bir program ile müdahalede oluşacak sorunlardan nokia sorumlu değildir ve garanti kapsamı dışındadır diye de uyardılar. Bundan önceki N8'ime flashla atmıştım sorun olmuştu ovi mağaza filan düzeltip öyle gönderdim servise her hangi bir sorun çıkarmamışlardı. Ama şimdi çok tedirginim. Product code değiştirmek de pek sağlıklı görünmüyor. En azından elde avuçta sağlam bir yöntem de daha mevcut değil....