n8 problemlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
n8 problemlerim
Arkadaşlar ben şuana kadar telefonumda yazılım olarak bir problem yaşamadım ancak telefonumun dış yerlerndeki tuş ve mandalda problemlerim var. Telefon şuana kadar hiç düşmedi ancak yandaki mandalla tuş kilidini açınca tekrar yukarı bıraktığmda dısa doğru çıkıyor. Ön taraftada alt plastik kasam ekranla biraz ayrık gbi bu yüzden tuş içine gömülü gibi duruyor. Ve tokatın turhal ilçesnde otryrm ben telefonumu garantiye versem bu sorunlar düzelirmi ve ne kadar süre alır ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu sorunlar senden kaynaklı değil .. demek ki işçilik hatası. yapmak zorundalar ama şöyle bir şey var bu adamların keyfine bağlı olarak 3-4 haftaya uzayabilir hatta dığru düzgün yapmadan geri gonderdikleri de oluyor. umarım sende sorun çıkartmazlar. tabi sende diretmelısin. sonuçta o kadar para verdin.

----------Eklendi @ 02:31:32 ---------- Yazıldı @ 02:30:22 ----------

yaşadıgınbölgeye gelirsek kargo sürecini bilemicem malesef duruma göre sürec alır..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama 1 ay daha idare etmem lazım. Ondan snra veririm servise.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede işçilik problemleri vardı verdim yaptılar 2 haftada

Utku

Utku

Üye
Arkadaşlar ben şuana kadar telefonumda yazılım olarak bir problem yaşamadım ancak telefonumun dış yerlerndeki tuş ve mandalda problemlerim var. Telefon şuana kadar hiç düşmedi ancak yandaki mandalla tuş kilidini açınca tekrar yukarı bıraktığmda dısa doğru çıkıyor. Ön taraftada alt plastik kasam ekranla biraz ayrık gbi bu yüzden tuş içine gömülü gibi duruyor. Ve tokatın turhal ilçesnde otryrm ben telefonumu garantiye versem bu sorunlar düzelirmi ve ne kadar süre alır ?
Nerdeyse her hafta gecıyorum turhaldan turhalın neresındesın soruna gelınce telefonun parcası varsa hemen yaparlar ama yoksa 1 ay telefonu unut

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Turhal'da şelale gbi yer varya oranın biraz gerisinde otryrm. Peki 1 ay falan snra göndersem srvise bişey olrmu ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Turhal'da şelale gbi yer varya oranın biraz gerisinde otryrm. Peki 1 ay falan snra göndersem srvise bişey olrmu ?

ver yaparlar 15 gün veya 1 ay arasında yaparlar istanbula yolluyolar artık telefonları direk

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şuanda veya önceden byle bir problemi olan oldumu ? servis ne dedi ? Bir de alt plastik kısmın ekran birleştiği yerde açıklıklar var. Daha nokia falan almam. :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt