Bu güncelleme Ve Sornası Beni Memnun Etmezse Tek Çare İphone İle Takas Bu Güncelleme Ve Sonrası Umut Olur İNŞALLAH BİZE !!!!!! 
Geçen müşteri hizmetleri ile konuştum ama güncelleme hakkında hiç bir bilgi gelmediğini söylediler.. Eğer Pr 2.0 tatmin etmezse bende düşünüyorum iphone ile takas olayını.. Fotoğraf çekme olayına yeterince doydum.. =)Adamın Sorusuna Doru Düzgün Cevap Veren Birisi Yok. Benim Okuduğum Kadarıyla 2 Haber Var Biri 2011 İlk Yarımında Yan, Hazirana Kadar Olan Süreçte Çıkması 2.si İse Hazirandan Önce Çıkıcağı. Yani Yakın Bir Zamanda Çıkıcak İNŞALLAH !!!!!!!!!Bu güncelleme Ve Sornası Beni Memnun Etmezse Tek Çare İphone İle Takas Bu Güncelleme Ve Sonrası Umut Olur İNŞALLAH BİZE !!!!!!
![]()
ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama çıktıktan en az 1 ay sonra yükleyebileceğimi biliyorum.
nokianın amacı nedir anlamadım sanki dünyanın %90 ı s^3 kullanıyor da server lar dayanmayacak. her koda tek tek çıkarmalarındaki amacı hala çözemedim güncelleme çıkıyor herkes bir sonraki versiyondan bahsetmeye başlıyor hatta yüklemeye başlıyor biz hala önceki versiyonu bekliyoruz.
biliyorum 1.2 de pek bir özellik yok ancak yine de sürümde 1.1 yazması var 1.2 yazması var![]()
PR 2.0'ı bekliyorum, eğer umuldugu gibi olmassa bende artık android'e doğru yolcu..

ii de arkadaş bende diğer sitelerden baktımda n8 içinde pr2.0 gösterılıo ama resmiyette her hangi bişey yok işin saçma tarafı müşteri hizmetleri daha verdiği hizmeti bilmıo bi arkadaşımız müşteri hizmetlerini aradım dıo bu pr1.2 çıktığı gün ben güncelledim ve merak ettim müşteri hizmetleri ne dicek dıe telefon ettım sordum aldığım cevap aynen şuydu : - ''öle bir güncelleme henüz söz konusu değil ama bu pr1.2 dediğiniz bizim ülkenin pr1.1 güncellemsidir ülke farkından dolayı orda pr 1.2 olarak çıkıodur '' evet arkadaşlar aynen bu şekilde saçma bi açıklama yaptı müşteri hizmetleri. özetle malesef müşteri hizmetleri daha verdiği hizmeti kendi bilmiyor bize ne derecede sağlıklı bilgi verebilir orasını siz düşünün ben cihazımdan çok memnunum ama aternatif olarak birde androıd deniycemarkadaşım pr2.0 sadece nokia c7_01 resmi olarak çıktı o yüzden diğerlerinede 1.2 verdiler diğer forumlarda baktığıma göre ve kendi kanaatim bize pr 2.0 gemeyecek ama pr3.0 ihtimali yüksek niye diye sorarsanız c7 yi kontratlı satmak için bi şey yapmak gerekliydi t-mobile da kendine çıkaardı bu nu.artık pr3.0 mü olacak bilmiyorum ama arayüze yeni bi sluk gelecek
eğer PR 2.0 bekleneni veremezse bende peşinden android yolcusu olurum![]()

sözleşmeli cihazlara geç çıkıyor demişsin ancak bu bilgi doğru değil en azından benim için benim sözleşmeli cihaz değil ancak yine de güncellemeler çok geç çıkıyor 1.1 i mesela çıktıktan 1 ay hatta daha fazla süre sonra yükledim 1.2 den zaten hala ses seda yok ancak harita güncellemesi çıkıyor arada oda bir şeye yaramıyor zatenGüncellemenin geç çıkması, operatörlerden sözleşmeli alınmış cihazlarda oluyor.Bu cihazlarında prod. codları belli.
Yani turkcell veya vodafone yüzünden bu güncellemeler geç yayınlanyıor, sizin product code'lar için.
Hiç bi yere bağlılığı olmayan cihazlarda ise hemen çıktığı hafta/gün yükleniyor.
Ben bu güne kadar hiç bana geç geldiğini görmedim. Ne zaman güncelleme çıktı dendiğinde, OTA'dan check edip indirdim, aylar beklemeden.
Arkadaşın sorusuna gelince, PR 2.0 için henüz kesin net bir tarih yok. Fakat bizi tatmin etmeye çalıştıkları kesin, çünkü eğer PR 2.0 C7 Astound'daki gibi olsaydı hepimiz hayal kırıklığına uğrayacaktık.
PR 2.0'ı bekliyorum, eğer umuldugu gibi olmassa bende artık android'e doğru yolcu..
Kısacası uygulamaya çalıştıkları felsefe; Geç olsun, Sağlam olsun.
Tahminime göre (benim) Nisan ortası. veya Sonu.