n8 pr 2.0 ne zaman çıkar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn

aagkn

Üye
bu forumda n8i sabirsizlanip hemen alan ilk on kisinin icindeyim.. Hatta n8 kullananlar topicine bakin ismimi gorursunuz..

Her gun bloglari takip ediorum, nokia ile ilgili cogu haberleri... Heleki pr 2.0 haberlerini... Biz ilk pr 2.0 videosunu gordugumuzde ekimin sonlariydi.. Ve n8 almamda ki en buyuk heves bu videolar olmustu. Yani eksikliklerin ksa surede giderilecegiydi..

Eksiklerine ragmen seviyorum telefonumu.. Halada oyle.. Oyun desen, bize reklamini yaptiklari hd oyunlar disinda 2 elin parmaklarinin toplamini gececek hd oyun cikmadi...
Inanin bana pr 2.0 benden fazla bekleyen yoktur.. :)
ve Hala bekliyoruz.. Yaklsik 5.5 AY oldu. Bence evrimlesmek icin oldukca fazla bir zaman.. Hadi bakalim nokia, sasirt bizi, sevelim sizi..

ben ilk kullananlardan olmasamda çok bekleyerek ve isteyerek aldım n8 i fakat çıkan PR1.1 ve 1.2 güncellemeleri beklentilerin çok altında hatta bana göre hiçbir şey vermedi denecek kadar kötü (yatay arama ekranı hariç.Hoş oda çok önemli değilya hadi onu sayalım).
Bundan dolayı PR 2.0 nin önemi dahada artıyor ben kendi adıma tekrar beklentilerimi karşılamıyacak derecede köyü bir güncelleme olursa PR 3.0 ü beklermiyim bilmiyorum. Ama yinede bekleyebilirim :D söz veremem:islik

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
evet ben de teknosadan almıştım sözleşme felan yok orayı anlamadım :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu ay icinde 2.0 guncellemesi firware de olacak..

time_shift

time_shift

Üye
arkadaşlar Pr1.2 059D954 Kodlu N8 e bugün çıktı. türkcell üzerinden yükledim ama hiçbi değişiklik göremedim aksine yükleme bittikten sonra iyi bi kasma oldu şuan yok ama ne düşünüyosunuz yükleyen arkadaşlar? Pr 2 nin videolarını izledim pek inandırıcı gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum. dik konumda QWERTY klayve yi ekleseler çok makbule geçer :s

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
nisanda gelcek ins pr 2.o :) 4 gozle beklioruz..

mhmtcbn06

Üye
beyler geldimi pr 2.0 ? haziran olacak 3 gün sonra :) ben telefonda bakıom hala günelleme yok dior.? HTC Desire HD alsammiki die çokdüşünüyorum takas kafa kafaya

mesut1979

Üye
slm,eger takas varsa üzerine ücret ödemeden ben olsam degistiririm cünkü android gelecegin sistemi birde desire hd tadina doyum olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt