N8 Pc Depo Hafızayı Görmüyor! [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sorun düzeldi mi düzelmediyse bence hardı çak n8 e

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar oviyi ve phoneix i yeniden kurup flash atma şansım olmadı şimdi onu denicem

SilentOne

SilentOne

Üye
bu sefr olucak hissediyorum :D

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
maalesef sonuç yine aynı depo hafıza görünmüyor :(

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
denemediğim yol kalmadı bu sorunu çözebilecek yok mu servise vermek istemiyorum geri gelmesi uzun sürüyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
denemediğim yol kalmadı bu sorunu çözebilecek yok mu servise vermek istemiyorum geri gelmesi uzun sürüyor
Bende de aynı sorun vardı, meğer pc de 2010 ve 2011 sürümleri olmak üzere 2 adet phoenix kurulu imiş(nasıl olmuşsa artık)ikisinide kaldırdım nokia ya ait herşeyi kaldırdım cclenear programı ile temizlik yaptıktan sonra nokia süiti vede phoenixi tekrar kurdum sorun düzelmişti.

the.reds

the.reds

Üye
Arkadaşlar nokia n8 i bilgisayara depolama modunda bağlayınca hafıza kartını görüyor ama depo hafızayı görmüyor ancak ovi suite ile bağlayınca depo hafızayada sorunsuzca erişebiliyorum.Bunu nasıl çözebilirim

nokıa data cable driveri tekrar kur

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler pc yi kontrol edicem eğer yine olmazsa başka pcde denerim sorun telefondaysada artık garantiye veririm birazda onlar uğraşsın

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
nokia ile ilgili herşeyi kaldırıp yeniden kurmama rağmen sorun düzelmedi sanırım sorun telefondan kaynaklı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt