N8 Pc Depo Hafızayı Görmüyor! [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
N8 Pc Depo Hafızayı Görmüyor! [Çözüldü]
Arkadaşlar daha önce buraya n8 imin depolama modunda bağladığım zaman pc nin görmediğini söylemiştim ve bu sorunu yaşayan başka arkdaşlarda olabilir diye düşünüp çözümü yazmak istedim..

Bunun sebebi phoneix 2010 kaldırılmadan 2011 yüklenmesi aslında.2010 sürümünü kaldırmadan 2011 kurmaya çalışınca üstüne kuruyor ve bazı eski dosyalar kalıyor bu yüzden flash atınca sorun oluşuyor.Bu yüzden il önce pc nizde nokia ile ilgili ne varsa kaldırın nokia suite-phoenix-nokia care suite vs. ne varsa... Daha sonra phoenix in 2011 yada 2010 farketmez ama sadece bir kez birisini kurun yani üst üste 2 ayrı phoenix kurulumu yapmayın.Nokia ovi suite kurun.Daha sonra navifirmden indirdiğiniz tam dosyalar ile flash atın 19 tane filan olması gerekiyor.Eğer bu işlem işe yaramazsa sorun flash atarken phoenixten kaynaklı oluşan bir problem değildir bu yüzden fazla kurcalamadan bir nokia servisine gidin onlar kısa sürede halledicektirler.

cabal21

cabal21

Üye
flash at telefona düzeliyor bendede aynı sorun olmuştu flash atınca düzeldi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende de aynı sorun çıkmıştı,kullandığım versiyona ait tüm dosyaları(naviden) indirerek flash attım düzeldi

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
denedim ancak olmuyor birçok kez flash attım dead phone denedim yinde düzelmedi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Naviden kullandığın sürüme ait tüm dosyalar ile(18 yada 19 adet)flash attın ve düzelmedimi,enteresan:hmmm

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
bişey sorucam phoenix 2011 yada 2010 kullanmak farkeder mi?

n000k

n000k

Üye
bişey sorucam phoenix 2011 yada 2010 kullanmak farkeder mi?
eğer flaş atarken bi problem yaşamadıysan ister 2010 ister 2011 kullan bi sorun teşkil etmez. bence şöyle flaş at. önce E yi biçimlendir arkadan hard format at ve öyle flaşla derim

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bunu denicem daha önce flash atarken depo haıfazyı biçimlendirmemiştim bundan kaynaklı olabilir belkide

n000k

n000k

Üye
teşekkürler bunu denicem daha önce flash atarken depo haıfazyı biçimlendirmemiştim bundan kaynaklı olabilir belkide
olabilir dostum.. ben hep flaş öncesi bunları yapıyorum. ama flaş sonrası asla yapmam.. çünkü format atmak sistemin yarısını götürüyor gibi geliyor bana.umarım sorunun hallolur

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
aynen flash sonrası format C üzerine yüklenen ve silindimi geri dönüşü olmayan birçok şeyi götürüyor özelliklede cfw kullanıyorsan

n000k

n000k

Üye
aynen flash sonrası format C üzerine yüklenen ve silindimi geri dönüşü olmayan birçok şeyi götürüyor özelliklede cfw kullanıyorsan
eee yani :) şuan belle kullanıyorum, yani cfw li belle leri test ediyorum..hangisi hoşuma giderse onda kalıcam :D

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
şimdi naviden indirdiğim 24.1 anna dosyaları ile flash attım ancak değişen bişey yok yine görmüyor depo hafızayı ve ilginç olabişey daha var önceden phoneix flash sonrası bad reported blocks diye uyarı verirdi her flashta artık onu vermiyor ve 19 dosya ile flashlayınca anna ile birlikte nfs shift filan kurulu olarak geliyordu depo hafızaya onlarda yok yani sanki komple depo hafızayı tanımıyo gibi pc ama ovi suite modunda bağlayınca erişebiliyorum depo hafızaya sorun ne anlamadım

n000k

n000k

Üye
şimdi naviden indirdiğim 24.1 anna dosyaları ile flash attım ancak değişen bişey yok yine görmüyor depo hafızayı ve ilginç olabişey daha var önceden phoneix flash sonrası bad reported blocks diye uyarı verirdi her flashta artık onu vermiyor ve 19 dosya ile flashlayınca anna ile birlikte nfs shift filan kurulu olarak geliyordu depo hafızaya onlarda yok yani sanki komple depo hafızayı tanımıyo gibi pc ama ovi suite modunda bağlayınca erişebiliyorum depo hafızaya sorun ne anlamadım
neden 24.01 ile flaşlıyorsun. 25.07 nin dosyaları yokmu navifirmde?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
25 ten belleye geçilmiyor

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
25.07 ilede denedim ancak olmuyor zaten 25.07 nin 8 tane filan dosyası var zaten 25 ten downgrade yaptım 24.1 yüklemek için öncesinde 25 i denedim olmadı o yüzden 24 ile denedim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birde şunu dene phoenix programını tamamen kaldır,ovi süiti tamamen kaldır sonra phoenixi ve oviyi tekrar kur,eminim düzelecektir

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Birde şunu dene phoenix programını tamamen kaldır,ovi süiti tamamen kaldır sonra phoenixi ve oviyi tekrar kur,eminim düzelecektir
evet buda mantıklı, bence bunuda bir dene..ovi değilde nokia suite yükle istersen pc ye..

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
zaten ovi kurulu değil phoneix ide daha yeni kurdum pc ye flash atmak için neyse sabah tekrar denerim olmazsa nokia servisini veririm halletsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt