n8 öldü yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
n8 öldü yardım lütfen
n8 e belleyi yüklemiştim ısınma sorunu oluyor diye annaya dönmek istedim.ama büyük bir hata yaptım ve bellenin üzerine phoenixden anna yükledim.sonuç n8 açılmıyor.açma kapama tuşuna basıyorum titreme oluyor ama açılmıyor.dead phone denedim telefonu görmüyor.sizce başka bir yöntem varmı.birde telefonu nokia shopa götüreceğim böyle bir işleme maruz kaldığı anlaşılırmı.

n000k

n000k

Üye
dünde sormuştun sen.. bende sana yazmıştım önce pr 1.2 ye dön diye!! niye dinlemedin dostum?? sana konuyun linkini bile verdim.. ben anlamam ama anlayan kişiler birazlardan düşerler foruma.. biraz bekle istersen.. geçmiş olsun :(

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
dünde sormuştun sen.. bende sana yazmıştım önce pr 1.2 ye dön diye!! niye dinlemedin dostum?? sana konuyun linkini bile verdim.. ben anlamam ama anlayan kişiler birazlardan düşerler foruma.. biraz bekle istersen.. geçmiş olsun :(
Haklısın dostum ya kendi kendime iş açtım başıma

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes dead phone flash atcaksn bska yolu yok gecmiş olsun :pro:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nasıl görmüyor

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardimlarinız için sağolun ama telefonu kvk ya verdim. İnşallah anlamazlar. Garanti dahilinde aldılar teli

suat1111

suat1111

Üye
aslın da işlem sırasında teli dörmesş için power düğmesine basın i titreme ardından 3titremede bırakman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt