Nokia N8 çüktü yarım açil lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mem_et

Mem_et

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 çüktü yarım açil lütfen
Arkadaşlar ben Nokia n8 flash atmaya çalışırken telefon bir daha acılmadı.Symbian anna ooviden yükledin
belleyi yüklerken açlmadı ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum yanlız dead phone yi navifirmden yaptım olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdididen teşekkürler..

Symbianist

Symbianist

Üye
Navifirmde dead phone ne gezer. Phoenixte var o. Update sırasında çöken telefonları kurtarmak yaz googlea maxide vardı öyle bir konu. Onunla düzeltirsin.

Mem_et

Mem_et

Üye
    Konu Sahibi
Evet onu kullandım yükleme yapıyor sona doğru hata veriyor ..

Symbianist

Symbianist

Üye
Sana power butonuna bas diyen bir bölüm falan geliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Mem_et
Mem_et

Mem_et

Üye
    Konu Sahibi
Phoenixte flash atarken intallizen işlemi olmuyor hata veriyor..

Mem_et

Mem_et

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben alanya mahmutlarda oturuyorum bu cevrelerde yapan arkadaş varsa ona getireyim parası neyse vereyim çümkü ben yapamıyorum elimde kaldı acıkçası telefonçuya veremiyorum gövenemiyorum,bu gün gösterdin bir gün kalsın dedi de... yada Nasıl yapabileceğim konusunda yardım ederseniz makbule gecer şimdiden teşekkürler..

Mem_et

Mem_et

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler üstad bakıyorum şimdi.ilgilenen varsa hemem irtibata gecsin teşekkürler

cihatyılmaz

Üye
symbian 3 bölümüne gir kardeş orda daha ayrıntılı bigilendirme bulursun

atakan25

atakan25

Üye
telefoncu yeni yazılım atar tahminim o da 20 tl fln

Mem_et

Mem_et

Üye
    Konu Sahibi
telefonçu bulamadım desem yerinde olur... Birde gövenebilceğim yer yok desem adamlar bir gün bekle diyo..Nedense anlamadım.. ve jaf ile flash atarken telefon datası hatalı diyor atmıyor...Bakalım olmasa garantiye yollayacağız.Hayırsı.Herkese teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt