N8 müzik çalar ekran koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

suat1111

suat1111

Üye
atın gitsin

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bende ilk 3 saniye 3 boyutlugibi duruyor sonra dandik bi hal alıyor :D

ByWorth

ByWorth

Üye
Bubble Lock aklıma geldi ama hoşuma da gidiyor yaw.. Hiç kaldıramam inan ki =)

Esgira

Esgira

Üye
Bubble Lock dan olduğunu zannetmiyorum bende yüklü değil yine de bozuluyor acaba n8 modlarından mı

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hiçbir şeyden dolayı değil! Yazılım sorunu. Amoled ekranı 5800 ekranı olarak düşünmüşler, ona göre yazılım yüklemişler :D Düzelir yani dert etmeyin.. Tekrar hatırlatayım: Amoled, sadece çalışmasına gerek duyulan pixelleri çalıştırır, gerisi kapalıdır, yani siyah bile yanmaz, çalışmaz, 360x640 tane noktacık var, gerekli olanlar yanıyor sadece :D

tonyboy03

Üye
:kop::kop:niye yalan söylim gayet güzel, sizinkinde mi sorun var acaba sen fotosunu koyabilirsen koy merak ettim şimdi

dostum sen telefonunda düzgün olduğunu bi şekilde bana kanıtla (video), eğer dediğin doğruysa adresini yaz, delikanlı sözü sana bir tane n8 göndericem benden

--------------- Ekleme ---------------

hemserim sakin ol ya :)

--------------- Ekleme ---------------

bubble lock yuklu olan arkadaslar kaldirsin benim cozumum oyle oldu

ben buble lock hiç kurmadım ama bu arada sakinim :oke:

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Şimdi şunu söyleyeyim o mesajı yazdığım zman v 1.00 dı ve sorunun üzerine baktım ekran görüntüsü hiç değişmiyodu ,neyse pr 1.1 yaptım o gün yaptıktan sonra da buraya yazdım zaten güncellenince farklı renkler ekleniyo diye bu yazını gördükten sonra baktım maalesef bu sorun var 1.00 da süperdi ki onu kullanıyodum ve yorumumu ona göre yazmıştım anlamısındır umarım

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şunu söyleyeyim o mesajı yazdığım zman v 1.00 dı ve sorunun üzerine baktım ekran görüntüsü hiç değişmiyodu ,neyse pr 1.1 yaptım o gün yaptıktan sonra da buraya yazdım zaten güncellenince farklı renkler ekleniyo diye bu yazını gördükten sonra baktım maalesef bu sorun var 1.00 da süperdi ki onu kullanıyodum ve yorumumu ona göre yazmıştım anlamısındır umarım

v1 de yok ki bu ekran koruyucu:bann:

tonyboy03

Üye
teşekkürler karasahinemre..neyse konuyu uzatmaya gerek yok böyle şeylerden dolayı birbirimizi kırmaya değmez

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
bi saçmalaymayın Allah aşkına ben kapatim diyorum siz yok o böyle yok bu böyle , nahsıl yok tabiki var siz önünüzü nasıl görüyosunuz anlamıyorum

dalga mı geçiyorsun pr 1.0 da müzik çalar ekran koruyucu yok

blackbird48

blackbird48

Üye
valla gayet hoş duruyor renklerde gayet canlı ve akıcı değişirkende renkler gayet iyi

SPLNTR

SPLNTR

Üye
ok anlamadığm şey şu benim işüm gücüm yok sizinle dalga mı geçicem saçmalamayın artık şurada katkımız olsun diye yardım etmeye çalışıyoruz yok yalan söylüyosun yok dalga geçiyosun illa foto ile monte mi etmem gerekiyo... pr 1.0da müzik çalar ekran koruyucu var ve görüntüde bir problem yok (1.0 da zaten siyah beyaz) fakat 1.1 de renkler kayıyo. Benim tel böyle siz ne kadar kabul etmesenizde ...

ByWorth

ByWorth

Üye
buble lock ile alakası yokmuş. Flash attım telefona hala aynı..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
pr1.0 da vardi muzik calar ekran koruyucu ama daha farkliydi

buraq85

buraq85

Üye
kardeşim bende aldığımdan beri onu kullanıyorum (3ay) hiçbir problem yok hatta dierleriden daha ii çünkü dierleri cevapsız çağrı ve smsleri ekranda göstermiyor.

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
renkler dağılıyor doğru.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
pr 1.0 deki müzik çalar ekran koruyucuyla pr 1.1 deki farklı.. güncelleme yapmayanlar karıştırıyo bunu ve benimki düzgün diye yorum yapıyo

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
PR1.0 da müzik ekran koruyucu vardı ama renkler çıkmıyordu PR1.1 de renk eklemişler ama sorun oluyo bazen etraftaki dalgalar kayboluyor bazen de pixel kalitesi bozuluyor video hazırlayım dedim buyrun :)

Üst Alt