N8 müzik çalar ekran koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
N8 müzik çalar ekran koruyucu
ya neden ilk 3 saniyedki gibi durmuyor bu ekran koruyucu garip bi hal alıyor bu konuda yardım edebilecek olan..?

• Beğen
Tepkiler: manken42 ve orcusss

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Amoled ekrandan dolayı... Düzeltilebilir mi bilmem; amoled ekran, sadece gereken piksellerin çalışmasını sağlıyor. Yanlış pikseller çalışıncada pek hoş olmayan bir görüntü çıkmıyor..

SPLNTR

SPLNTR

Üye
bende düzgün çalışıyor ve gayet şık duruyo

apobaba1234

apobaba1234

Üye
basta cok guzel ama sonra kayiyo renk bende saat ysptim tekrar

SPLNTR

SPLNTR

Üye
:kop::kop:niye yalan söylim gayet güzel, sizinkinde mi sorun var acaba sen fotosunu koyabilirsen koy merak ettim şimdi

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaşlar birşey diyecem Ya benimkinde bir sorun yok şimdi konuyu okuyunca ilk defa denedim 1 dakika bekledim gayet çalışıyor ve şık duruyor.. Sizin telefonla ilgili sanırım..

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Arkadaşlar birşey diyecem Ya benimkinde bir sorun yok şimdi konuyu okuyunca ilk defa denedim 1 dakika bekledim gayet çalışıyor ve şık duruyor.. Sizin telefonla ilgili sanırım..

ewt anlaşılan sorun sizde hatta en şık duranı bence

apobaba1234

apobaba1234

Üye
renk soluyo bi yerden sonra

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaşım ne kadar süre sonra? Söyle demeyelim hemen.. Sorun senin telefondaysa çözüm ararsın

SPLNTR

SPLNTR

Üye
baktım ve yine söylüyorum herhangi bi değişiklik yok orj. bi görüntü

ByWorth

ByWorth

Üye
Bende de var aynı sorun. Sanki 32 bir renkten 4 bit renge düşmüş gibi hal alıyor 3 sn sonra..

haliloz95

Üye
müzik çalar ekran koruyucuda bende sadece şarkı ismi çalıyor işareti anahtar ve saat var :D sizde de öyle mi?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bende de sadece şarkı ismi saat ve kilit var o kadar..

--------------- Ekleme ---------------

neyden bahsettiklerini şahsen anlayamadık:d

hotboy_ist

Üye
bendede dediginiz sorun var

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sorun: Renkli ışıkların bozulması, düzeninin dağılması..

SilentOne

SilentOne

Üye
su buble lock baya sorun verdi zaten :D

ReaqL

ReaqL

Üye
ekran koruyucu dewreye gırdıgı aNda renkLi oLan muzik calar e. koruyucu goruntu ışığın sönmesiyle arkadasın dedıgı gibi 32 bit ten 4 bite düşer gibi Oluyor..

Üst Alt