Arkadaşım da iphone 4 var gayet sammi bir şekilde söylüyorum 5 para etmez tekelleşmeye çalışan bir firmaya destek vermek de hepimizin zararına olur n8 gayet iyi dokunmatiği iphone ile aynı zaten ekranları lg yapıyo onun için dünyanın en iyi ekranı onda bunda demek mantıksız olur n8 hd video cekiyo iphone 4 cekemiyo n8 lcd tvlere bağlanabiliyo iphone 4 ü pcye bağlayabildiğine şükret
iphone 4 de sevdiğin bir şarkıyı zil sesi bile yapamıyosun sadece iphonelarla bluetoth alış verişi yapabiliyosun en önemlisi masa üstünü kullanamıyosun ben telefonumun masa üstünü görmek istiyorum arkadaş iphonde illa menüye gircen varmı böle saçmalık vidget denen bişey yok oysaki şuan vidgetler moda kullanıcısını böle şeylerden mahrum bırakmak şirketin nekadar alaycı olduğunu gösterir arada 500 tl fark var bende lg gd 510 var iphonun yaptığı herseyi yapabiliyorum facedekilerle sohbet edebiliyorum haritalara bakabiliyorum üstüne üstlük güneş enerjisiyle şarj edebiliyorum benm tel 350 tl iphone 1500 gerisini siz düşünün