oyun kıtlığı dışında n8 de aradığın herşey var
12 mp xenon flash, flash otg, hdmı'da varmı? bu arada merak etme canım yeteri kadar bilgi sahibiyim bende.aynıları c6 dada var zaten hacı abi bilgin yok galiba.
12 mp xenon flash, flash otg, hdmı'da varmı? bu arada merak etme canım yeteri kadar bilgi sahibiyim bende.
Hımm birtane tuttu galibaotg var

tmm doru vardı.otg var
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bazı arkadaşlarımızd isim vermiyorum alınan alınır N8 e bu davranışı sergiliyorlarvalla ben n8 den memlunum bide karizmaa32 gb hafıza var
![]()
12 mp xenon flash, flash otg, hdmı'da varmı? bu arada merak etme canım yeteri kadar bilgi sahibiyim bende.
valent ve man20 kardeş ben donanımı kastetmedim oyun uygulama kıtlığından bahsettim ki zaten kıyaslama c6 ve n8 arasında ikisininde işletim sistemi aynı zaten. Senin uygulama kıtlığından bahsetmen yanlış sadece bu karşılaştırmada ondan bahsetmeye ğ
çalışmıştım kusura bakmayın. Zaten üsttede belirttim n8 in üstün yönlerin

evet ulaşamam ben ciğere 1 milyar veripte alamam c6 yı bile zor aldım ama zaten beni yanlış anlamışsınız. sana hiç yakıştıramadım bu lafı ben n8 i kötülediğim mesajı göster ondan sonra de ne dersen ama öyle hemen yargılama lütfen. biraz daha uzarsa konu kilitlencek.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bazı arkadaşlarımızd isim vermiyorum alınan alınır N8 e bu davranışı sergiliyorlar
Ben tartışma istemiyorum zaten tartışılacak bir konuda yok ortada ben c6-01 almayıpta N8 aldıysam demekki üstün bir yanı varmışki aldım yoksa 500 tl daha fazla verip neden N8 alayım c6-01 almak varken ama aynı demek bizlere yanlış olur ben bunu ima etmeye çalıştımevet ulaşamam ben ciğere 1 milyar veripte alamam c6 yı bile zor aldım ama zaten beni yanlış anlamışsınız. sana hiç yakıştıramadım bu lafı ben n8 i kötülediğim mesajı göster ondan sonra de ne dersen ama öyle hemen yargılama lütfen. biraz daha uzarsa konu kilitlencek.
bu yorumumda belirttim n8 in daha iyi olduğunu bu açıklamaya yeter galiba valent kardeş.ya bıkmadınızmı böyle saçma anketler yapmaktan. iki telefonun arasında en az 400 lira fark var. ikisininde işlemcileri ramleri aynı olmasına rağmen. n8 in sadece kamerası daha iyi ekranı daha büyük ve dahili hafızası 8gb(galiba böyleydi).eğer sen diyorsanki 8mp af siz kamera, 3.2 inç ekran, 500 mb dahili hafıza bana yeter kendim hafıza kartıda alırım . tabikide fiyatına göre c6 daha iyi. ama n8 alacak kadar param var diyorsan tabikide n8 sana iyidir çünkü üstün yönleri var. lütfen her yorumumda diyorum telefon karşılaştırırken fiyatınada bi bakın yoksa bi anlamı kalmaz anketin!
Tamam kardeş benim lafım zaten sana değildiki direk üzerine alındın ortaya attım konuşan bazı arkadaşlar için tuttun sen alındın yani bazıları öyle bir konuşuyorki afedersin biz eşeğiz gidip c6-01 varken N8 almışız böyle imalar falan yakışmıyor böyle yorumlar c6-01 güzel telefon değilmi güzel çokta tatlı bir telefon bizler bunu inkar etmiyoruz ama dediğim gibi o arkadaşlar inkarlarda bak sözüm gene sana değilbu yorumumda belirttim n8 in daha iyi olduğunu bu açıklamaya yeter galiba valent kardeş.
C6-01'in kamerası 8 Mp gibi çekmiyor zaten,şahsen karşılaştırdım 5800 İle 5800 daha iyi.
Tabiki sadece kamera ve boyut değil hdmı usb otg de var + olarak