valent
Üye
Tamamen tercih meselesi renkler ve zevkler tartışılmazarkadas boyle bır karsılastırma nasıl yapılır c6-01 fıyat performans olarak bence daha ıyı haparan vardır verırsın 400 papel fazla N8 alırsın n8 1000 lıra c601 600 lıra ben olsam yıne c6 01 alırım yada ıkısınıde almam ya yenı model nokıa 701 vs alırım yada ıos androıd
woaaw bu çok acımasızca oldu işte8 MP Kamerası ve 3.2 inç ekranı ile C6-01, 12 MP kameralı 3.5 inç ekranlı N8'den daha iyi.
İşte bu dahada acımasız olduC6-01'in kamerası 8 Mp gibi çekmiyor zaten,şahsen karşılaştırdım 5800 İle 5800 daha iyi.
8 MP Kamerası ve 3.2 inç ekranı ile C6-01, 12 MP kameralı 3.5 inç ekranlı N8'den daha iyi.
Ciddiyim 5800'da bile otomatik netleme var yahu.İşte bu dahada acımasız oldu
Öyle diyorsunda yakında 3.2 inç tel kalmayacak gittikce büyüyor önceden 3.2 inç standarttı şimdi 3.5 standart yakında 4 inç standart olacakekranin buyuk olmasi avantaj sayilmaz kisiden kisiye degisir zira ekranin buyuk olmasi sebebiyle telefonda buyuk oluyor cebe sigmiyor ve daha kucuk ekranda ayni cozunurlukte 1 inc e dusen pixel sayisi daha fazla oluyor
Öyle diyorsunda yakında 3.2 inç tel kalmayacak gittikce büyüyor önceden 3.2 inç standarttı şimdi 3.5 standart yakında 4 inç standart olacak
Ciddiyim 5800'da bile otomatik netleme var yahu.
Bende ikisini yanyana kullandım ve gördüm.Kesinlikle 5800'ın kamerası c6-01'den iyi.gittikce parmaklar buyuyormu ne
----------Eklendi @ 20:28:36 ---------- Yazıldı @ 20:26:55 ----------
c6 nin kamerasi n97 mininin 5mp afli carlzels lensli kamerasindan daha iyi kulladigim icin biliyorum
Parmaklar büyümüyor telefonlar tablete dönüşüyorgittikce parmaklar buyuyormu ne
----------Eklendi @ 20:28:36 ---------- Yazıldı @ 20:26:55 ----------
c6 nin kamerasi n97 mininin 5mp afli carlzels lensli kamerasindan daha iyi kulladigim icin biliyorum
Bende ikisini yanyana kullandım ve gördüm.Kesinlikle 5800'ın kamerası c6-01'den iyi.
Bugün Bimeks'te N8'i inceledim.12Mp kamerasının hakkını veriyor.Güzel çekimler yaptım.Ama fiyatı fazla.C6-01 daha ucuz ikisinin arasındaki tek fark kamera ve boyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?