N8 Makro Fotoğraf Kalitesi + HDR

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
N8 Makro Fotoğraf Kalitesi + HDR
Arkadaşlar Buyrun Sizin Görmeniz İçin Çektim Bu Fotoğraftan Sonra N8'in Fotoğraf Kalitesini Anlayacaksınız... Lütfen Fotoğraf Kalitesi İçin Yorum Yapın Yok İphone Yok Samsung Daha Güzel Demeyin Bana Adamlar Yapmışlar Kalite Gözünüzün Önünde... Fotoğraf CameraPro Prgoramının Makro Moduyla Çekilmiştir...

HDR Fotoda ise Farkları Görün Dİye Belli Başlı Yerlerden Kesimler Yaptım N8 İle CameraPro Programından 3 Foto Çekilmiştir HDR Modunda Ve Pc'de Photomatix'de Birleştirip Üzerinde Oynanmıştır...

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN, emre2574, ozggurr ve 1 kişi daha

Cruxman

Üye
kalite oldukça iyi açıkcası denemek istiyoru m

tasarimx

Üye
bu ne anlamadım tam olarak ne yaptın hdr resmin üstüne neden foto koydun ? üsteki musluk resmi de ne resim kaliteli de çekim açısı kötü

emircebi

emircebi

Üye
programın linkini verirmisin?*

SilentOne

SilentOne

Üye
manyak ftolar

Uruloki

Uruloki

Üye
suyu harcama :) birde ben hala düzgün bir hdr fotoğraf yapamadım ya

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
bizler nasıl yükleyecegız arkadaslar bunu ve nasıl kullanacagımız hakkında çok detaylı bir anlatım yapılırsa böyle bir soru daha gelmez arkadaşlar.şimdiden teşekkürler.çok faydalı olacaktır bizlerde kullanalım ama önce:))

Cruxman

Üye
aynen gördüğüm andan beri programla uğraşıyorum fakat beceremedim :) anlatabilen biri olursa ne mutlu bize ^^

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
At gibi bir köpek var bundan emin olabilirsiniz :D ve soran arkadaşa cevap netlik fotonun boyutu düşürüldüğü için biraz kısılmış maksat önizleme olsun da klite belli olsun bu makro çekimdi normal çekimide atcam işte kalite bu diyeceksiniz :D Hdr fotoda aslında çok zor birşey değil arkadaşlar bir önceki sayfada link paylaşılmış sağolsun arkadaşımız işte o prog. İndirin ve açın sağ altta bi üstteki kamera ikonuna tıklayın ve foto çekme yöntemleri çıkıcak sanırsam baracketingdi onu seçin ve ynındaki ayar tuşuna basın 3 seçenek çıkıcak ivmeli ortadaki sabit kalsın üsttekini + yönde arttırın alttakini de mesela üstteki +66 ise alttaki -66 olcak şekilde ayarlayın ki ben bu ayarları kullanıyorum sonrasında da bunları pc ye atın photomatix prog. Kurun açın generate hdr ye tıklayın ve bu çektğiniz 3 fotoyu gösterin bu fotolar prog. Birleştirdiktem sonra kafanıza göre ayarlayın renkleri fln :) not: çekeceğiniz 3 foto üçin tuşa bastıkdan sonra aleti1 mm bile oynatmayun sabit dursun :) telden yazdım kötü oldu pv ye geçince ayrıntılı yazcam iyi geceler :)

deniz-17

deniz-17

Üye
bence baya güzel çekilmiştir kalite olarakta çok iyi

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Yorumlar İçin Sağolun :) Yarın Birtane Dah aAtmayı Düşünüyorum :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
güzel pro

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
EVet Çok İşe Yarıyor :) Yapanın Ellerine Sağlık İnşallah Dahada Geliştirir :)

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
kardeş daha ayrıntılı anlatırsan camera ayarlarını özellıkle.mesela kurdum porgramı ama yine boyutu kucuk ve cok kalıtelı cekmıyor anlamadım ben bu işi.madem program cok güzel bunu öğrenmemiz ıcın yardımcı olursanız sevınırım:hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
beyler n8imizde HDR foto nasl cekiorsunuz ? HDR nin ozelligi nedir tanimini yapablir misiniz pek bi bilgim yokta..:hmmm

+

CameraPRO programyla HDR cekebliorduk sanirim bende yuklu program :evet:

Utku

Utku

Üye
beyler n8imizde HDR foto nasl cekiorsunuz ? HDR nin ozelligi nedir tanimini yapablir misiniz pek bi bilgim yokta..:hmmm

+

CameraPRO programyla HDR cekebliorduk sanirim bende yuklu program :evet:
camera pro ile değil Hdr Camera ile:allalla:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Utku™;3453504' Alıntı:
camera pro ile değil Hdr Camera ile:allalla:

yanilmiorsam camerapro da HDR cekiordu :allalla: hdr cameranin signedi var mi ? varsa link atar misin

Üst Alt