N8 le Iphone 4s değiştireyimmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
N8 le Iphone 4s değiştireyimmi
arkadaşlar bende n8 var satıp iphone 4s almayı düşünüyorum.sizce verdiğim paraya değermi.lütfen benim için önemli olan görüşlerinizi paylaşın.kararsız kaldım

Artles

Artles

Üye
Paraya Acımıyosan Değer .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu bölümde böyle konuların işi ne ? Sayın modlar bir el atın . Cep telefonları genel bölümü neye duruyor anlamadım hala . (!)

gokhan3505

gokhan3505

Üye
ben yerinde olsam lumia 800 ya da 900 ü bekler onunla değiştiririm n8 i

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
WebStyle

WebStyle

Üye
Tabi ki değer. Eğer imkanınız varsa hemen değiştirin derim. Öncelikle zaten uygulama ve oyun sıkıntısı çekmezsiniz. İos gayet stabil ve hızlı bir işletim sistemi. Tamam symbian'da gayet akıcı ama daha önce ipod touch 4.nesil kullanıyordum gerçi bende telefonu değiştireceğim için satmak zorunda kaldım. Gayet tatmin edici düzeyde idi. Zaten ipod touch 4 ile iphone 4 donanım özellikleri hemen hemen aynı. Özellikle internet performansı N8'i 2 ye katlar.. Bir tek eksi özelliği flash desteğinin olmaması.. Başlık iphone 4 yazıyor içerik de 4s den bahsetmişsiniz eğer alacağınız ürün 4s ise koşa koşa gidip değiştirin derim. :) iphone 4'den kat kat daha hızlı bir donanıma sahip çünkü..

cemsidar

cemsidar

Üye
ben var ya değil sormak düşünmek değişip yanında yatardım bi C7 aldım hayatımın hatası. aldıgımda 830 TL ye aldım. Suan o para fitil fitil gelio burnumdan. Ressssmen can çekişiyorum

larten123

larten123

Üye
kesınlıkle degıstır cunku nokıanınbu akıllı telefoonlarında ılla bır hata oluyor ben c60 1 aldıgıma pısmanım satsam yarı fıyatına olur bıraz daha beklıyıp ben de iphone 4s almayı dusunuyorum

keys1903

keys1903

Üye
4s akar dusunme al hemen

MrExpert

MrExpert

Üye
İmkanın varsa şiddetle tavsiye ederim.. Pişman olmassın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kesinlikle almalısın 4s :oke:

cyber

cyber

Üye
al bence

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu tarz konuları karşılaştırmalara açsanız daha iyi olur arkadaslar.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
az kaldı 5 geliyo onu bekle derim ben

pRime.

pRime.

Üye
Değiş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
değiştir tabi

saynesim

saynesim

Üye
bence alma birgün pişman olursun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Paran çoksa al,değişiklik olur.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
paran varsa hiç durma

savas_yal

savas_yal

Üye
bence değiş

HERGULER

Üye
önce iki yada üç tane şarj cihazı almanı tavsiye ederim evde işte arabada kesinlikle şarj edeceksin.n8 in Şarj performansı 4s in iki katı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt