Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 le Iphone 4s değiştireyimmi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alparslan46
Üye
Konu Sahibi
N8 le Iphone 4s değiştireyimmi
arkadaşlar bende n8 var satıp iphone 4s almayı düşünüyorum.sizce verdiğim paraya değermi.lütfen benim için önemli olan görüşlerinizi paylaşın.kararsız kaldım
Artles
Üye
Paraya Acımıyosan Değer .
S.E.C.R.E.T
Üye
Bu bölümde böyle konuların işi ne ? Sayın modlar bir el atın . Cep telefonları genel bölümü neye duruyor anlamadım hala . (!)
gokhan3505
Üye
ben yerinde olsam lumia 800 ya da 900 ü bekler onunla değiştiririm n8 i
WebStyle
Üye
Tabi ki değer. Eğer imkanınız varsa hemen değiştirin derim. Öncelikle zaten uygulama ve oyun sıkıntısı çekmezsiniz. İos gayet stabil ve hızlı bir işletim sistemi. Tamam symbian'da gayet akıcı ama daha önce ipod touch 4.nesil kullanıyordum gerçi bende telefonu değiştireceğim için satmak zorunda kaldım. Gayet tatmin edici düzeyde idi. Zaten ipod touch 4 ile iphone 4 donanım özellikleri hemen hemen aynı. Özellikle internet performansı N8'i 2 ye katlar.. Bir tek eksi özelliği flash desteğinin olmaması.. Başlık iphone 4 yazıyor içerik de 4s den bahsetmişsiniz eğer alacağınız ürün 4s ise koşa koşa gidip değiştirin derim. iphone 4'den kat kat daha hızlı bir donanıma sahip çünkü..
cemsidar
Üye
ben var ya değil sormak düşünmek değişip yanında yatardım bi C7 aldım hayatımın hatası. aldıgımda 830 TL ye aldım. Suan o para fitil fitil gelio burnumdan. Ressssmen can çekişiyorum
larten123
Üye
kesınlıkle degıstır cunku nokıanınbu akıllı telefoonlarında ılla bır hata oluyor ben c60 1 aldıgıma pısmanım satsam yarı fıyatına olur bıraz daha beklıyıp ben de iphone 4s almayı dusunuyorum