N8 le Iphone 4s değiştireyimmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
4s sadece 5den evvel bir nabız yoklama gibi bir ürün diye düşünüyorum.5'i beklesen daha hayırlı olur gibi.

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün birde samsung galaxy s2 buldum 950 tl.takas yapmıyor.n8 i satıp onu alsam dahamı iyi olur.

xcolakx

Üye
önce iki yada üç tane şarj cihazı almanı tavsiye ederim evde işte arabada kesinlikle şarj edeceksin.n8 in Şarj performansı 4s in iki katı...

Ya kardesim sarjla ne isi olur yav iphone 4s diyoruz . cok oynarsan cok gider az oynarsan az gider IPHONE 4S. Kesinlikle al dusunme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Legendary_484

Legendary_484

Üye
dalga mı geciyon arkadaşım. Tabi ki değiştir

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
s2 iyi ama 950 tlye satması bir garip pasaport kaydımı yok) tel tr garantili ve abimde o yüzden o fiyata alacam ama çok büyük duruyor yinede alacam ya.o zaman benim n8 satlık arkadaşlar

klongs

klongs

Üye
s2 iyi ama 950 tlye satması bir garip pasaport kaydımı yok) tel tr garantili ve abimde o yüzden o fiyata alacam ama çok büyük duruyor yinede alacam ya.o zaman benim n8 satlık arkadaşlar

sıfırımı 950

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
5-6 aylık cihazda nasıl pasaport kaydı olmuyor anlamadım ama temizse al kayıt yaptırın nasıl olsa

beş altı aylık cihazda pasaport kaydı olmazsa kullanılmaz imei numarasını mutlaka karşılaştır klonlu olabilir

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi

beş altı aylık cihazda pasaport kaydı olmazsa kullanılmaz imei numarasını mutlaka karşılaştır klonlu olabilir
arkadaşlar tel abimde ve garantili o yüzden fiyatı ucuz sadece bana tabiki.yani cihaz kaçak filan değil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hemde hiç düşünme al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt