Fp1 çokmu farkettirecek zannediyorsun?P970'e Android 4.0 gelebilir.Donanım olarak n8'i zaten her türlü ezer.Birtek kamerada ezemiyor ama ondada gayet iyi fotoğraflar veriyor.Şimdi burda arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim...iki aya kadar fp1 güncellemesi gelebilir n8e o zaman daha güzel olur tabi bu benim bana göre fikrim sen zevkine göre tercih et arkadasım
Fp1 çokmu farkettirecek zannediyorsun?P970'e Android 4.0 gelebilir.Donanım olarak n8'i zaten her türlü ezer.Birtek kamerada ezemiyor ama ondada gayet iyi fotoğraflar veriyor.Şimdi burda arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim...
Resmi duyuruldu geleceği.Gelmese bile Custom Rom var.5 Dk'da rootlar hemen.Tartışmaya falanda getirmiyorum çünkü fandroid değilim.Ama sen arkadaşa zorlar gibi 'hayırrrr' diyorsun.Görende N8 süper ötesi birşey sanacak.ben ne demişim orda arkadasım olayı symbian androit tartısmasına getirme bu benim fikrim bana göre dogru kendü zevkine göre sec demişim sana görede senin dedigin dogru olabilir ama p970e ics nin gelmiyceginide söyleyeyim
BENDE LG COOKİE KP500 VAR DÜŞÜNÜRSEN
İLETİSİM:0534 080 79 87