N8 kullanıyorum lg p970 takas etmelimiyim???????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karakasserhat

Üye
    Konu Sahibi
N8 kullanıyorum lg p970 takas etmelimiyim???????????
Arkadaşlar n8 im var lg p970 ile takas etmelimiyim acill yardımm?

sami41

Üye
bence takas etme sonuçta nokia ama daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yardım ederler..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eğer oyun ve uygulama manyağıysan tereddüt etmeden al.Kamera ve multimedyaya önem veriyorsan n8'in sende kalsın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sebep önemli,çok önemli ise değiştir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım pişman olursun n8 kalitesine alışan birisi kolay kolay baska telefon kullanamaz hele lg falan eline aldığında günden güne sogursun telefondan

karakasserhat

Üye
    Konu Sahibi
N8 için artık destek vermiyolar ya da veriyolarda ben mi bilmiyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Her iki telefon içinde ufak güncellemeler harici durduruldu güncellemeler.Lg çok kaliteli bir cihaz yapmış ancak servis sıkıntısı yaşayabilirsin.Çünkü LG cep telefonları servislerini türkiyede pek açmadı.

karakasserhat

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç olarak değiştirmeliyim ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayıııırrrr

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bence değiştir.Lg seni daha uzun süre götürür.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki aya kadar fp1 güncellemesi gelebilir n8e o zaman daha güzel olur tabi bu benim bana göre fikrim sen zevkine göre tercih et arkadasım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
iki aya kadar fp1 güncellemesi gelebilir n8e o zaman daha güzel olur tabi bu benim bana göre fikrim sen zevkine göre tercih et arkadasım
Fp1 çokmu farkettirecek zannediyorsun?P970'e Android 4.0 gelebilir.Donanım olarak n8'i zaten her türlü ezer.Birtek kamerada ezemiyor ama ondada gayet iyi fotoğraflar veriyor.Şimdi burda arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim...

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
eğer oyun uygulama istiyorsan takas et derim. Eğer oyun uygulama önemli değilse etmeyebilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Fp1 çokmu farkettirecek zannediyorsun?P970'e Android 4.0 gelebilir.Donanım olarak n8'i zaten her türlü ezer.Birtek kamerada ezemiyor ama ondada gayet iyi fotoğraflar veriyor.Şimdi burda arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim...

ben ne demişim orda arkadasım olayı symbian androit tartısmasına getirme bu benim fikrim bana göre dogru kendü zevkine göre sec demişim sana görede senin dedigin dogru olabilir ama p970e ics nin gelmiyceginide söyleyeyim

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ben ne demişim orda arkadasım olayı symbian androit tartısmasına getirme bu benim fikrim bana göre dogru kendü zevkine göre sec demişim sana görede senin dedigin dogru olabilir ama p970e ics nin gelmiyceginide söyleyeyim
Resmi duyuruldu geleceği.Gelmese bile Custom Rom var.5 Dk'da rootlar hemen.Tartışmaya falanda getirmiyorum çünkü fandroid değilim.Ama sen arkadaşa zorlar gibi 'hayırrrr' diyorsun.Görende N8 süper ötesi birşey sanacak.

jannnn

Üye

BENDE LG COOKİE KP500 VAR DÜŞÜNÜRSEN
İLETİSİM:0534 080 79 87

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bencede takas etmelisin. P970 daha iyi kamera dısında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt