Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeLG G2 ile Lumia 1020 takas ediyim mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Konu Sahibi
LG G2 ile Lumia 1020 takas ediyim mi ?
Merhaba elimde 16 gb lg g2 var telefonda kullandigim uygulamalar whatsapp sahibinden b612 clash of clans sizce takas etmelimiyim lumia 1020 ile sebepleri ile yazarsaniz
WP 8.1 ile tekrar şahlanacaktı niye böyle oldu panpa
alical33
Üye
Coc wp de yok b612 de yok sanırım Windows mobile 10 güncellemesi ile wp daha güzel bi hale gelecek uygulama yazılması da son derece kolaylaşacak ben insider programı ile yükleyip bazı Android uygulamalarını yükledim hepsi çalışmıyor çalışanlar da çok stabil değil ama güzelleme resmi olarak verildikten sonra düzene girecektir farklı bi deneyim ve çokendi daha kaliteli bir kamera istiyorsan eğer takas et başka da takasa değecek bişey yok zaten
turancen
Üye
Sakın ha öyle bir hataya düşme, whatsapp bile betadan yeni çıktı, clash of clans oyunu yok, android de aradığın çoğu oyun ve uygulamayı bulamazsın. Sırf kamera ve hızı içinde alınmaz bence.
Esendağlı
Üye
Lumia 1020 yi 2-3 ay falan kullandım değişme derim,o kameranın hakkını verecek ne ekranı ne pili nede işlemcisi var.