Tavsiye LG G2 ile Lumia 1020 takas ediyim mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ile Lumia 1020 takas ediyim mi ?
Merhaba elimde 16 gb lg g2 var telefonda kullandigim uygulamalar whatsapp sahibinden b612 clash of clans sizce takas etmelimiyim lumia 1020 ile sebepleri ile yazarsaniz

Emre

Üye
Sadece kamerası sizi tatmin eder.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Digerleri kurtarmaz mi :D

Frksylyc

Üye
Sakın ha öyle bir saçmalık yapmayın. Lumia kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.

mTalk'tan gönderildi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1020 Nın İyisi 600 700 Kağit Aslında Ortası Diyelim Yani Senin Telefon Ne Kadarki 32 GBsi 1 Milyar Neredeyse Bence Adama Üstüne Para vermen Lazım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Telefonu eline alıp uygulamaları özelliklerini deneyebilirsin, bu şekilde de en doğru kararı verebilirsin.

Frksylyc

Üye
1020 yi satamazsın

mTalk'tan gönderildi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Almayim Yani :d ilk lumiam olacakti neyse :D

alical33

alical33

Üye
Coc wp de yok b612 de yok sanırım Windows mobile 10 güncellemesi ile wp daha güzel bi hale gelecek uygulama yazılması da son derece kolaylaşacak ben insider programı ile yükleyip bazı Android uygulamalarını yükledim hepsi çalışmıyor çalışanlar da çok stabil değil ama güzelleme resmi olarak verildikten sonra düzene girecektir farklı bi deneyim ve çokendi daha kaliteli bir kamera istiyorsan eğer takas et başka da takasa değecek bişey yok zaten

turancen

turancen

Üye
Sakın ha öyle bir hataya düşme, whatsapp bile betadan yeni çıktı, clash of clans oyunu yok, android de aradığın çoğu oyun ve uygulamayı bulamazsın. Sırf kamera ve hızı içinde alınmaz bence.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 1020 yi 2-3 ay falan kullandım değişme derim,o kameranın hakkını verecek ne ekranı ne pili nede işlemcisi var.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Oneriniz uzere vaz gectim almaktan hocam tesekkur ederim

phasan

phasan

Üye
Alma

Üst Alt