N8 Kullananlar Acil Akıl Versinler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omeren313

omeren313

Üye
n8 alma bencede 701 al daha iyii

tandogucem

tandogucem

Üye
telefondan anlamayan telefonculara sorarsan onlar satmak için n8 alma diyecekler tabi.

sen deersenki zevkli ses kalitesi iyi kamerası harika bir telefon istiyorum dersen n8 almalısın. sony neo sakın alma ben hayatımda o kadar dayanıksız bir kasa görmedim yere düşürmenle dağılıyor telefon . eskiden 680mhz işlemci var diye yavaş derdi 500 mb lik gpu boştaydı çünkü. belle ile artık gpu yu kulanmaya başladı böylelikle telefonun hızıda şuan ileri seviyede. fakat smbyan oldugu için uygulama dükkanındaki oyunlar hayli hayli kısıtlı :)

the.reds

the.reds

Üye
hiç anlamıyorum bu telefoncuları zerre kadar teldn anlamıyolar bde tavsiye edyolar üstne bde artitslk yapıyolar ya ölüym ona bn:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
adamlara class 10 hafıza kartı varmı dıyorum o neyki diye cevap alıyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
adamlara class 10 hafıza kartı varmı dıyorum o neyki diye cevap alıyorum

oda bir şeymi telefoncuya n8 kaç para dedim sırf fiyat öğrenmek için oda boş ver n8 onda v5 var c7 yi gösterip bak bu daha iyi en son versiyon var dedi hiç bir şey söylemeden uzaklaştım parası olan yalan yanlış bilgiler verip telefon satıyor

cardanadam

cardanadam

Üye
konuyu açan arkadaşın derdine gelince arkadaşım önce bütcene göre seçenekler belirle ondan sonra hangisi ihtiyacını karşılıyorsa onu al

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben bilmem telefoncu adam sattıgı cihazı tanıyacak,bıkere satıyım yan gelip yatıyım yok.mahmut hoca misali yatırtmaam..

WebStyle

WebStyle

Üye
benim alacagım telefon bellide zaten size akıl danışmak istedim...

Bak arkadaşım aklına n8'i koymuşsun belli ben 1 yıldır kullanıyorum kullanan biri olarak yazıyorum sırf kamerasına aldanıp aldım ha tamam kamerasına sözüm yok gerçekten iyi. Ancak şu anda günümüzün çok çok gerisinde bir cihaz şöyle piyasayı incele derim bazı cihazlar çift çekirdek işlemcili 1 gb ram destekli olarak piyasaya sürülüyor. N8'in artık bu saatten sonra alınacak bir yanı yok. Ha tabi illaki ben bunu alacağım diyorsan birşey diyemem ama sana şu kadarını söyleyeyim cihazı al kullan 3-4 ay sonra bu mesajı gel tekrar oku umarım pişman olmazsın.. Herkes bu şekilde konuşuyorsa bir bildiği vardır. Bence iyi düşün taşın derim 1000 TL günümüzde az para değil.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve idris-tolar
idris-tolar

idris-tolar

Üye
Bak arkadaşım aklına n8'i koymuşsun belli ben 1 yıldır kullanıyorum kullanan biri olarak yazıyorum sırf kamerasına aldanıp aldım ha tamam kamerasına sözüm yok gerçekten iyi. Ancak şu anda günümüzün çok çok gerisinde bir cihaz şöyle piyasayı incele derim bazı cihazlar çift çekirdek işlemcili 1 gb ram destekli olarak piyasaya sürülüyor. N8'in artık bu saatten sonra alınacak bir yanı yok. Ha tabi illaki ben bunu alacağım diyorsan birşey diyemem ama sana şu kadarını söyleyeyim cihazı al kullan 3-4 ay sonra bu mesajı gel tekrar oku umarım pişman olmazsın.. Herkes bu şekilde konuşuyorsa bir bildiği vardır. Bence iyi düşün taşın derim 1000 TL günümüzde az para değil.

+1

bir tavsiyede benden olsun..

hocam htc yede bir göz at derim sense arayüzü bir başka..

• Beğen
Tepkiler: iatis

waroflords

Üye
ilk cıktı gunlerden bu yana n8 kulanıyorum ilk cıktıgında sorun vardı ancak son yazılım guncelemesıyle nerdeyse androıd telfonlara benzıyor hızlı kamerası bı okadar mukeme xneon flashıda unutmamak lazım her telefonda olmaz 12 megapixel kamerasıyla hd cekım yapa bılıyor bugune kadar kullandıgım en harıka telefon bır Akılı telfon ne beklıyorsa bekletılerı fazlasıyla verıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
ya benim demem şu açıkcası hiçbi özellikleriyle tavsiye etmiyolar hatta telefoncunun biri kamerasını bile kötüledi söle dedi benim gözümde 12mp değil 5mplik foto çekiyor dedi

Bol keseden sallamış.

theposies

theposies

Üye
701 tavsiye ederim

adanalı1

adanalı1

Üye
Sınıfının en kullanıslısı n8 kardesım .. donanımsal.fiziklsel hıc bır sorunu yok ... 3d grafıık destegıne kadar var .. oynamadıgım oyunda yok .. kamerası yeter bırkere .. benım gorusum bu ..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
telefondan ne istediğinize bağlı olarak değişik seçimler yapabilirsiniz.. ben kendi tercihimi ve neden n8 kullandığımı söyleyeyim...ben telefondan sağlamlık iyi bir kamera görsellik beklerim.. durum bu şekilde olunca da en iyi seçenek n8 oldu benim için.. s2 yi inceledim.. 3gs kullandım.. n9u kullandım.. içlerinden alınabilecek en iyi telefon n8 oldu benim için.. ayrıca söylendiği gibi uygulama sıkıntısı da yok bence.. here türlü uygulamamız var çok şükür.. ha ne eksik: bir uygulamanın 15-20 çeşiti yok..

orto_03

Üye
ben n8 çok memnunum istediğm şekilde kullanıyorum ikinci kattan aşağıya mi düşmedi gömlek cebinden suya mi düşmedi merdivenlerden aşağıyami yuvarlanmadı telin başına her şey geldi ona rağmen maşallah hala çalışıyor taş gibi birde arkadaşlar telefona özel bir solisyon sürüp telin her tarafını kaplayan şeffaf bir kaplık varmış bilgisi olan varmıdır]

mankurt76

mankurt76

Üye
ya benim demem şu açıkcası hiçbi özellikleriyle tavsiye etmiyolar hatta telefoncunun biri kamerasını bile kötüledi söle dedi benim gözümde 12mp değil 5mplik foto çekiyor dedi

Bunu diyen adam telefonculuğu bıraksın kasaplık felan yapsın.Şu an en iyi foto ve video çeken telefon (xenonu unutma) N8 dir.Aksini söyleyen ispat edemez.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunu diyen adam telefonculuğu bıraksın kasaplık felan yapsın.Şu an en iyi foto ve video çeken telefon (xenonu unutma) N8 dir.Aksini söyleyen ispat edemez.

hee kasaplık yapsında milleti telef etsin bırak kardeşim ne kasabı öldürücen mi milleti ben söyledim bi daha söylüyeyim o telefoncu gelsin maxicep e de bişeyler ögrensin

mehmetulu4444

mehmetulu4444

Üye
o telefoncuların elinde n8 olupta satmak istemyr kötülüyorsa onlarda bi sorun var bence :))

----------Eklendi @ 16:26:03 ---------- Yazıldı @ 16:16:13 ----------

n8 olmadığı için kötülemişlr bence

kaan01996

kaan01996

Üye
o kamerası 5mp çekiyor diyen telefoncuya şunu göster ha bide 5mplik telle bunu çekip göstersinler :)

(boyut yüksek olduğundan mediafire da)

matchless

matchless

Üye
senın telefoncu dıye gezdıklerın sanırım anlasmalı elınde kalan telefonları satma pesındeler :) arkadasım n8 kullanıpda memnun kalmayan bır adam daha tanımıyorum. kendım dahıl. hıc sorun yasamadım 3 4 kere saglam dusurdum telefonu bı sorun yok ben kullanıyorum bana sorucak olursan kesınlıkle kullanabılırsın korkusuzca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt