N8 Kullananlar Acil Akıl Versinler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
N8 Kullananlar Acil Akıl Versinler
iyi aksamlar arkadaslar samsunda en az 10-15 telefoncuya n8i sordum hepside bana n8i tavsiye etmediler n8 cok arıza bir telefon diyolar dogrumu bu siz n8 kullanıcıları arkadaslarımdan akıl istiyorum...:hmmmkafam çok karıştı çünkü........

omeren313

omeren313

Üye
telefon ariza falan oyun destegi az geri kalan hersey mukemmel bence

hakan_710

hakan_710

Üye
yeni bir telefon mu alacaksın ? konuya açıklık getirirsen yardımcı olalım pek bişiy anlamadım kusura bakma

WebStyle

WebStyle

Üye
2 sene önce ilk çıkan partlar da bir sorun vardı doğrudur herkes bu dertten yakınmıştı. Yok kilitleme sorunu yok resetleme vb.. ama 2.gelen partlar ile bu problem ortadan kalktı. Benimde cihazı alalı 1 seneyi geçti şimdiye kadar 2 ya da en fazla 3 kere resetleme olayı oldu. O da tahminimce programdan kaynaklı idi. Sistemi yorduğu için resetlemek zorunda kaldı. Bu da bir nevi cihazın kendisini korumasıdır benim görüşüm. Ancak bu saatten sonra gidipte 1000 TL'ye N8 alınmaz en azından daha güçlü donanıma sahip cihazları inceleyin derim..

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01, zorbaa ve kaan01996
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilk alanlardanım n8i hakan arkadasımızın dediği gibi derdini söyle derman olalım

MrExpert

MrExpert

Üye
n8 sorunlu bir cihaz değil... Sade uygulama kıtlığı var... Kullandığım için biliyorum....

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
ilk alanlardanım n8i hakan arkadasımızın dediği gibi derdini söyle derman olalım

ya benim demem şu açıkcası hiçbi özellikleriyle tavsiye etmiyolar hatta telefoncunun biri kamerasını bile kötüledi söle dedi benim gözümde 12mp değil 5mplik foto çekiyor dedi

• Beğen
Tepkiler: OmerulFarukTurk
omeren313

omeren313

Üye
oda iyi sallams kimse o telfncu.d

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pekı sana hangi telefonları öneriyorlar.tahmin ediyorum ama

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
biri samsung galaxy w önerdi biri n9 önerdi ama ben n8 diyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
ya benim demem şu açıkcası hiçbi özellikleriyle tavsiye etmiyolar hatta telefoncunun biri kamerasını bile kötüledi söle dedi benim gözümde 12mp değil 5mplik foto çekiyor dedi
o kameraya laf eden telefoncuya bişey demiyorum ...... sen anla artık.. n8 in kamerası mükemmel denilecek kadar ii. yalnız şöyle bir sorun var telefon çıkalı uzun zamn olduğu için donanımları bugüne göre yavaş yavaş yeterliliğini yitirmeye başladı. eğer yeni bir telefon alacaksan kamerası n8 kadar ii olmasa da 701 e bakmanı tvsiye ederim tabi .almadan öncede iice araştır gerekirse farklı mağazalara gidip telefonu incele ve mümkün olduğunca maddi durumuna uygun bir telefon al bana kalırsa. çünkü imkanları zorlayıp pahalı telefon alıp bikaç ay sonra telefonun fiyatı düşünce insanın gücüne gidiyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biri samsung galaxy w önerdi biri n9 önerdi ama ben n8 diyorum

cevap veriyorum d:hiçbiri madem telefona 1000 liranın üzerinde para vericeksin bir iki ay daha bekle önümüzdeki iki üç yıl gerile gerile kullanıcagın bi telefon al süper mofeller çıkar yaza girmeden ha bu arada o n8in kamerasını kötüleyen telefoncuya söyle gelsin foruma bişeyler ögrensin

SezerKoc

SezerKoc

Üye
xperia neo v al ben telefonumda oyun çeşitliliği olsun diyosan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ihtiyaçlarını karşılayacak bir cihaz al arkadaşım tabi bütçeni zorlamadan bunları düşünüp al bir iki ay sonra keşke almasaydım demezsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o telefoncuya sor abi nokia lumia900 varmı diye ne diyecek biliyomusun kardeşim valla sonuncuyu bugün sattım birkaçgüne gelicwk ayırayım sana hahahaaaaa

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
benim alacagım telefon bellide zaten size akıl danışmak istedim...

atakan25

atakan25

Üye
ben mümkün değil almam n8 bu zamandan sonra

hakan_710

hakan_710

Üye
anlaşıldı n8 alacaksın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 al daha iyidir .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tamam dostlar,arkadaş kararını çoktan vermiş hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt