N8 Kulaklık Girişi Kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
çok kalitesiz yapılmış üst kısım...

mustimix41

mustimix41

Üye
arkadaslar benimde kulaklık girisi cevresinden küçük bi parca koptu goze batıyo ayrıca acma kapama tusunun yanıda catlak servise vericem sinirlerim bosuldu walla ...

PriZm

PriZm

Üye
nasil beceriyonuz orayi kirmayi:D

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Benim kulaklıkta koptu Bluetooh kulaklık aldım şimdi rahatım telefon bir yere takılacak derdinden kurtuldum tavsiye ederim seste daha kaliteli.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
az önce de benim kırıldı var mı çözüm bulan tv de video izletmek için jack taktım normal ama çıkarken parçalandı zaten çatlaklar vardı şimdi japonla birleştirdim ama yenisi olsa fena bulmazdı sadece üst kapak satılıyor mu acaba söküp taksak ? çin malı n8lerin uyar mı

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonun her yeri sapasağlam. HDMI kapağı hariç. Kalitesiz galiba HDMI kapağı hemen çatladı aldığımdan 15 gün sonra kendi kendine çatlamış.

distakjo

distakjo

Üye
demek ki bu bitek bende olmamış, millet hep aynı şeyden yakınıyor..

jackal0059

Üye
30 saate yapıyorlar 40 tl benimkide kırıldı çok dandik yapmışlar giriştede sorun varsa 50 tl

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu sorun tüm N8 lerde var sanırım hatalı üretim olabilir .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
birbuçuk yıl oldu alalı defalarca düşmesine ragmen birşey yoktu taki benim küçük yegenim telefonu kagıt uçak sanıncaya kadar

• Beğen
Tepkiler: tandogucem
FastBreaker

FastBreaker

Üye
hdmi kapagi catladi istanbul cevahir avm nokia shopta ucretsiz yaptilar. max 2 hafta

maxirabit

maxirabit

Üye
benimki de kırıktı kendim kasayı değiştirdim. Aslın da kolay çıkıyor üst'ü hdmi kapağı'nın altında ki civatayı çıkarın sonrada metal kasa'nın bittiği yere plastikle kastırın sonra çıkıyor.

Üst Alt